çok tşk ederim cnm ,anladım sen de baya zor şeyler yaşamışsın çocuk olunca tek hissetmek eminim daha zordur. dediğin gibi bazen ben de dükkandan bi kuruş para kazandığın yok ne diye hala oraya gidiyosun dediğimde hemen cevabı tamam iyiki bi parasını verdin sus artık falan oluyo. keşke en başından karşı çıksaydım yok deseydim ama eminim o zamanda başka şeyler çıkardı. çünkü ailesinden biraz öyle eli sıkı olmayı görmüş değiştiremiyorum çok seviyo parayı. söze nişana ellerini sallayarak geldi annesi babası , düğünde taktıkları 4 bileziğin lafını hala ederler, gelinliğimi bile kendim kiraladım damatlığı ben aldım, ev eşyalarını bütün altınları bozdurup aldık her masrafı ben üstlendim ama bi kere para lafı açılınca hemen komplexif cevaplar geliyo tamam iyiki bi aldın iyiki bi harcadın falan.. ama aynı zamanda utanmadan aylar boyunca maaş kartımı isteyip durdu eşim. başta kibarca yok falan dedim huzursuz oluyorum cebimde her an para olmuyo kart bana güvende hissettiriyo ödenecek şeyleri birlikte ödeyelim parayı sakladığım yok zaten ama kart bende dursun falan dedim gitti geldi istedi gitti geldi istedi. arkadaşlarımın eşleri hep maaş kartını almışlar bi sennki ben de yoklar falan. ben de diorum o nası iş benm eşlerimin de maaş kartları hep kendinde kocalarınınki bile kendinde olan var. neyse bikaç ay bundan tartıştık sonra benm maaşı krediye bağlayınca konu kapandı. her ayın 15i maaşı götürüp krediye yatırsam da maaş kartım bende.. hem grurlu takınıp hem de bu kadar benm maaşım üstünden hesaplar yapması, bişey istediğim zaman hiç kıyamaması, daha yeni evli iken bu kadar evden uzak durması falan... bekarlık sultanlıkmış gerçekten. ama yapacak bişey yok şu saatten sonra. öyle deli gibi aşık olarak evlenmedim sadece beğenim çok fazlaydı. herşeyde çok çabuk gelişti tanıştığımızın 8. ayında evlendik. o zamanlar da bu durumların sinyalleri varmış ama işte üstüne eklendikçe anlıyorum. ben kendimi biraz geri çekicem valla. ömür boyu bu şekilde yaşamak istemiyorum. biraz otursun düşünsün. boşanmak zor ama böyle yaşamak çok daha zoruma gidiyo. ne hayallerim vardı maddi manevi. şu yaşımızda gezip tozmayacaksak gülüp eğlenmeyeceksek ne zaman yapıcaz. anlatamıyorum eşime. o farklı hayallerin peşinde ben farklı. ticaretten nefret ettiğim halde ben ona güvenip 2 senelik emeğimi yatırdım hayaline onunsa benm hayallerimden haberi bile yok. inşallah düzelir herşey..
tekrar çok tşk ederim cnm. çok iyi geldi dertleşmek. bu arada dün ilacı bırakınca kabızlık sorunum anında çözüldü