Üzüldük geldik anlayacagınızKızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldük geldik anlayacagınızKızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.
Hadi ya canım çok üzüldüm hayırlı sağlıklı olsun inşallah geç döllenme falandır belki. Benim 2. gebeliğimde kese vardı da kalp atışı bozuktu sonra da durdu kalbi. Kürtaj oldum. Daha seninkinin haftası çok erken ama inşallah haftaya güzel çıkar herşeyKızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.
hayırlısı bıtanem RABBIM en kısa zamanda nasıp etsın ,belkıde kucuk oldugu ıcın gorunmemıstırÜzüldük geldik anlayacagınız
Üzülme desem de boş biliyorum ama ben sağlıklı olsa yaşardı diye avutuyodum kendimi, hayırlı sağlıklı olur inşallahÜzüldük geldik anlayacagınız
hayırlısı bıtanem RABBIM en kısa zamanda nasıp etsın ,belkıde kucuk oldugu ıcın gorunmemıstır
bakalım inşallah boşsa haftayada sanırım kürtaj olcak ondan daha cok korkuyorum sanırım ben genel anesteziylemi yapılıyor kürtaj?hayırlısı diyorum evet bende ama kan degeri 7600lerde o degere göre görünmesi lazımmıs dr öyle dedi bende anlamadımki son adetime göre daha 40gün gecti ancak ama bende küçüktür diye düsünüyorumHadi ya canım çok üzüldüm hayırlı sağlıklı olsun inşallah geç döllenme falandır belki. Benim 2. gebeliğimde kese vardı da kalp atışı bozuktu sonra da durdu kalbi. Kürtaj oldum. Daha seninkinin haftası çok erken ama inşallah haftaya güzel çıkar herşey
İnşallah hayırlısı.sen naptın toparlandınız mı eşinle biraz dahaÜzülme desem de boş biliyorum ama ben sağlıklı olsa yaşardı diye avutuyodum kendimi, hayırlı sağlıklı olur inşallah
ben yenı hamıleyken oglanda hemen gıtmıstım okadar su ıcırmıstıkı doktor catladım sebebıde kucuk oldugu ıcın gorunmeme olayı olurmus ıdar torbası sısıp rahmı yukarı kaldırırmıs ..yasemınım gelse tam acılardı sana bacım yabakalım inşallah boşsa haftayada sanırım kürtaj olcak ondan daha cok korkuyorum sanırım ben genel anesteziylemi yapılıyor kürtaj?hayırlısı diyorum evet bende ama kan degeri 7600lerde o degere göre görünmesi lazımmıs dr öyle dedi bende anlamadımki son adetime göre daha 40gün gecti ancak ama bende küçüktür diye düsünüyorum
ay gulum senı haftanın ıncısı secmek lazım hekesler yokken bıle kaleyı bos bırakmadın helal sananerdesiniz sekerler tatil modunu kapatin yaw kaptan kilo alip gelenlere ceza dusun bence sen simdiden
ben regl ama kesın artı cıkacasm:)nerdesiniz sekerler tatil modunu kapatin yaw kaptan kilo alip gelenlere ceza dusun bence sen simdiden
Valla canım ben de hiç bilemedim insan kendine gelince cahil kalıyo.keseyi gördü ama içinde bişey yok bende hiç duymamıştım ama ögrendim bugün.eger haftayada böyleyse ve kese hala var bebek yoksa kürtaj olcakmıs cünkü anneyi zehirleme ihtimali bile varmıs bos kesenin.yada cok küçük olduugu için görünmedi içindeben yenı hamıleyken oglanda hemen gıtmıstım okadar su ıcırmıstıkı doktor catladım sebebıde kucuk oldugu ıcın gorunmeme olayı olurmus ıdar torbası sısıp rahmı yukarı kaldırırmıs ..yasemınım gelse tam acılardı sana bacım ya
yarım ekmekten fazla yemıssın cokmu olmus bugun ekmek acabagünaydın herkese dünkü menum:
kahvaltı: çeyrek ekmek yumurtalı tostun yarısı
öğle: çeyrek ekmek yumurtalı tostn diğer yarısı :)
akşam:100 gr et döner 1 dilim ekmek salata ayran
2 lt su
vavvv aman sabahlar olmasın ozaman:)iki kupa limonlu maydanoz suyu 600 de ip atladim unutmusum yazmayi bide taa dugunumde aldigim gecelikleri 5 yil sonra giyebiliyorum cok sukur
lahana dıyetımı yapıyosun dıyecektım ama nuterllayı gorunce vazgectım:)bende acayıp kabuskaya aş erıyom yarın alıp yapıyım en ıyısıbugün menüm
Sabah: lahana çorbası
Öğlen:lahana çorbası
Aksam:1tam bugday ekmeginin üstüne nutella
1000ip 2lt su
Evet sen konusmasanda herkesin tek konusu buya nıye ıkı uc kadın bı araya gelınce kılodan dıyetten bahsederkı ,gecen hafta arkadasıma kızım cok kılo almıssın dıdıydım oda abla ben boyle ıyıyım sen cok takıntı yapmıs bu kılo ısını demıstı:)bende dusundum galıba dogru takıntı yaptım ve karar verdım burdan baska kımseyle dıyet zayıflama konularını konusmuyacam..ama bu karılar yemını bozduracak ıkı baska bısey konusuyolar sonra hop kılo konusu yok kahve kılo verdırırmıs yok efendım kılo aldık odem oldu ne yapsak ayyy cıldıracam
Canım ya hayırlısı olsun çok üzüldümKızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.