• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar. Herkeste bir bayrsm telaşı var anlaşılan. Ben dd tüm gün büyük kızıma bayrsmlık aradım. Sonunda buldum. Bu yıl geç kaldık. Seneye 1 ay önceden alacağım.
Allahın izniyle bayramı atlatsakta burası şenlense yine.

Selam kızlar. Herkeste bir bayrsm telaşı var anlaşılan. Ben dd tüm gün büyük kızıma bayrsmlık aradım. Sonunda buldum. Bu yıl geç kaldık. Seneye 1 ay önceden alacağım.

Aynen ya bomboş buralar

bayram-mesajlari4.webp

4. takim ailesinden kucak dolusu sevgiler, selamlar :KK200:

Gećmiş bayramınız mubarek olsun.
Hadi bayram bitti. Herkes buraya çabuk. Ben bayrsm sonrası felç. Haftaya kadar bir şeyler yapmam lazım. Yoksa kaptan beni listeden atacsk.

Ramazan bitti bayramda bitti bu haftadan sonra bir toparlanalım inşallah

Maşallah grubumuza ne kadar canlı aktif böyle her girdiğimde illa ki birileri oluyor :63::super:

günaydın zerom yavaş yavaş bismillah diyelim evet çok ihmal ettik:(

ramazan da dikkat edemedim ama bayramda coştum resmen tartıldım73, 8olmuşım:(ama sikinti yok ödem o ödem:) ay sonu tatil planlarım var 69inicem inşallah

şu saate kadar gayet iyi geçti bol su yeşil çay içildi akşam da spor yapıldımı yarın eksi görürüm zannımca:)

takımda hala in cin top oynuyor ama olsun gittikleri gibi gelecekler :)
günaydın diyim dün sporsuz ama kaçamazsız dı bugün sporda yapıcam inşallah

Günaydın bi ben varım buralarda bende spora biraqz daha ağırlık vermeye başladım dün itibari ile öncede yapıyordum da bu sefer en yakın arkadaşımın düğünü sağdıcım ve göbeğim dümdüz olsun istiyorum :)

Yemeği de hafif yiyorum aslında ama ekmek hiç yemek istemediğim halde yiyorum malesef onu da bırakıcam bi kaç güne inşallah :D

Günaydın bi ben varım buralarda bende spora biraqz daha ağırlık vermeye başladım dün itibari ile öncede yapıyordum da bu sefer en yakın arkadaşımın düğünü sağdıcım ve göbeğim dümdüz olsun istiyorum :)
zerom nerelerdesin iyisindir inşallah :)

Yemeği de hafif yiyorum aslında ama ekmek hiç yemek istemediğim halde yiyorum malesef onu da bırakıcam bi kaç güne inşallah :KK70:
bende kaptanım ekmeği abartıydım şimdi toparladım spor yapacaktım elektrikler yok akşama inşallah

Back
X