• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben bu günü bildireyim hemen.
sabah; 200 kcal
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
3 chery domates
biraz salatalık
yeşil ve kırmızı biber
şekersiz çay

ara: 160 kcal
1 tane kuru kayısı
eti form kepekli çubuk kraker (4 adet falan)
1 şeftali

öğlen: 435 kcal
1 küçük parça ızgara tavuk
prinç pilavı yarım kase (normalde yememeye çalışırım prinç pilavı onun yerine bulgur tercih ederim)
patlıcan musakka

bundan sonra yiyeceklerim planlı zaten;
ara: 150 kcal
1 elma
1 haşlanmış yumurta

akşam: 46 kcal
1 dilim karpuz (en geç 7 de)

hemen hemen 1000 kcal yaptı.
egzersiz planımı yapıyorum bitmek üzere onu da paylaşıcam sizlerle :)
Menün güzel görünüyor şekercim
Sadece kraker gibi paketli şeyleri katkı maddeli ve sağlıksız olduğu için tüketmemeye çalışıyoruz onların yerine sağlıklı kuruyemişleri tercih ediyoruz

Karpuzun yanında Yoğurtta olabilir insilünü hemen yükseltmez

Pilavda tabiki olmasın

Suyunuda içiyomusun

Sadece kraker gibi paketli şeyleri katkı maddeli ve sağlıksız olduğu için tüketmemeye çalışıyoruz onların yerine sağlıklı kuruyemişleri tercih ediyoruz

Pilavda tabiki olmasın

Suyunuda içiyomusun

Benim sabahtan beri 2 litreyi geçti içtiğim su :)

Pilavda tabiki olmasın

Suyunuda içiyomusun

ya sürekli pc başında duramıyorum ki bişiler yemeden :( elimin ayarı yok. çok severim kuru yemişleri ama fazla yendimi o da kilo. yavaş yavaş terkedicem bunları da :)
karpuzun yanında yoğurt muu ? sevdim ben bu fikriii. biraz şekeri fazla diye çözüm arıyordum bendee teşekkürler...

suyu en az 2- 2 bucuk lt içiyorum. hatta bugün biraz ingiliz karbonatı kattım. alkali içmek iştedim.

Benim öncelikle böyle bi diyete ihtiyacım var biraz motivasyon umun artması lazım
Sen bilirsin cnm
Senelerdir kiloyla savaşan birisi olarak ben sadece tavsiye verebilirim
Ben başarıyı sağlıklı beslenmede buldum
Tabiki karar senin

Benim öncelikle böyle bi diyete ihtiyacım var biraz motivasyon umun artması lazım
tatlım diyetle verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun. Zamanında bende sıkı diyetler yaptım ama bırakınca fazlasıyla geri döndüler. Genede sen bilirsin ama
Yok ben bekarım henüz ama iş ev derken zaman gdiiyor farklı saatlerde yapıyorum 1 günüm diğer günümü tutmuyor :)
Doğru diyorsun canım

ya sürekli pc başında duramıyorum ki bişiler yemeden :KK43: elimin ayarı yok. çok severim kuru yemişleri ama fazla yendimi o da kilo. yavaş yavaş terkedicem bunları da :)
karpuzun yanında yoğurt muu ? sevdim ben bu fikriii. biraz şekeri fazla diye çözüm arıyordum bendee teşekkürler...

suyu en az 2- 2 bucuk lt içiyorum. hatta bugün biraz ingiliz karbonatı kattım. alkali içmek iştedim.

Süper o zaman böyle giderse hedefe de çabuk ulaşırsın :)

Back
X