Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende basen cok fazla ve evlenirken bacak ve basen icin ip atladim gunde 1000 atliyordum ve inanin bacaklarim ve basenim hic olmadigi kadar inceldi.su an atlayamiyorum bu kilola ayrica belimde fitik oldugu icin sen de herhangibir sorun yoksa ip atlamani tavsiye ederim.Zerosima evet aslında ideal kilom hep 59-60 çıkıyor ama bende çok fazla basen var bu yüzden 57yken bile insanlar 63 gibi duruyorsun diyor
Üstüm zayıf altım kilolu oluyor. Bu yüzden bölgesel zayıflama için de spor yapacağım. Normalde zaten hep 57-58dim ama sınav stresi derken bir baktım 70i bulmuşum. Bu grupta birbirimizi destekleyerek zayıflamanın güzel olacağını düşünüp katılmak istedim. Gerçekten de öyle olacak galiba. :)
Zerosima evet aslında ideal kilom hep 59-60 çıkıyor ama bende çok fazla basen var bu yüzden 57yken bile insanlar 63 gibi duruyorsun diyor
Üstüm zayıf altım kilolu oluyor. Bu yüzden bölgesel zayıflama için de spor yapacağım. Normalde zaten hep 57-58dim ama sınav stresi derken bir baktım 70i bulmuşum. Bu grupta birbirimizi destekleyerek zayıflamanın güzel olacağını düşünüp katılmak istedim. Gerçekten de öyle olacak galiba. :)
Zerosima evet aslında ideal kilom hep 59-60 çıkıyor ama bende çok fazla basen var bu yüzden 57yken bile insanlar 63 gibi duruyorsun diyor
Bende basen cok fazla ve evlenirken bacak ve basen icin ip atladim gunde 1000 atliyordum ve inanin bacaklarim ve basenim hic olmadigi kadar inceldi.su an atlayamiyorum bu kilola ayrica belimde fitik oldugu icin sen de herhangibir sorun yoksa ip atlamani tavsiye ederim.
bende iyiyim canim tesekkurler:)Merhaba cnm çok şükür iyiyiz sen nasılsın :)
***3.Takım yeni üye listesi***
esrayazar: başl trh 27.7.16 başl kg 95,5 hedef kg 70
shameless: başl trh 27.7.16 başl kg 58 hedef kg 52
suskunprenses: başl trh 27.7.16 başl kg 73 hedef kg 58
kittenlove: başl trh 27.7.16 başl kg 71 hedef kg ?
dahells: başl trh 28.7.16 başl kg 70 hedef kg 49
sedasametelifnaz: başl trh 28.7.16 başl kg ? hedef kg ?
canım senin kilo boy hedef kaçtı acaba bulamadım bilmeden de yorum yapamadım.ayrıca spor olarak neyi düşünüyorsun.not:kahvaltı çok iyi geldi gözüme zeytin dışında denicemUyanınca: 1 bardak ekinezyalı çay.
Sabah: 1 salatalık + 2 dilim peynir + 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin .
Öğlen: 1 dilim kavun + 1 dilim karpuz.
Ara: 2 kornişon turşu + 2 dilim kaşar peynir.
Akşam: Fırında patates( 2 patates) + 1 kase yoğurt. :)
Kalori olarak yaklaşık 1600 almışım.
Merhabalar herkese ben yeni geldim buralara :) İstek bölümüne yazmıştım ama en baştan yazmam gerekiyor sanırım :) Ben 19 yaşındayım boyum 153 kilom 57.Son iki yıldır çok fazla kilo alıp veriyordum yıl içinde.Vücudum iflas etmeden önce dur deyip spor ve sağlıklı beslenmeyle düzene oturtmanın zamanı geldiğini düşündüm bende bu kilo sorunsalımı.Hedef kilom da 46-47 civarları :)
Spor olarak en azından önümüzdeki iki üç haftada yüzmeyi düşünüyorum.Tercih yapacağım için hala sağa sola koşturuyorum sonra da tatilde yüzerek halledirim diye düşündüm.Diyet olarak aklımda şu anlık abur cubursuz başlamam lazım yemekten çok tüketir oldum bir haftadır abur cubur :) Daha emin olmasam da şöyle bir liste yapacağım sanırım :)aklındai diyet ve spor programı nedir .kolay gelsin şimdiden :)
canım senin kilo boy hedef kaçtı acaba bulamadım bilmeden de yorum yapamadım.ayrıca spor olarak neyi düşünüyorsun.not:kahvaltı çok iyi geldi gözüme zeytin dışında denicem