• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünün menüsü
sabah : sahanda yumurta
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
akşam : bi tabak fasülye
bi pors. makarna
ayran
su : 2,5
spor : yine yok iki haftadır spor yapamıyorum :s
dünün menüsü
sabah : sahanda yumurta
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
akşam : bi tabak fasülye
bi pors. makarna
ayran
su : 2,5
spor : yine yok iki haftadır spor yapamıyorum :s

Menün güzel cnmm keşke sporda ekleyebilsen süper olur

bugün leslie ile blogilates yapıcam inşallah hedefim o :) spor çok fark yaratıo iki haftadır yapmayınca fark ediyo insan :oops:

Aynen spor acayip fark ediyor bugün diyete bende start verdim ve sabah ilk işim kalkar kalkmaz ip atlamak ve mekik çekmek oldu :)

Günaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm :KK61::KK61:
Gel sen kaptanım biz yazarız hep sana :KK15: Böyle de yazarız filan az sapık gibi oldu ama idare ediver artık :D Şaka bi tarafa canlanır buralar da dertlenme hiç :KK19:

Gunaydin kizlar suan doktordayim sira bekliyorum bel agrim vardi uzun zamandir gorunmeye geldim:KK14:

Bu arada saol Zehracim babannemi kaybettim cok ani oldu :KK43:

Gunaydin kizlar suan doktordayim sira bekliyorum bel agrim vardi uzun zamandir gorunmeye geldim:KK14:

Allah rahmet eylesin kalanlara sağlık versin inş cnm :( Bende anneannemi ani kaybetmiştim

Aman dikkat et cnm bel ağrısı kötü valla geçmiş olsunn :KK60:

Hoşgeldin cnm benimm toparlasak bile dağılıyor bir türlü düzene oturtamadık belki de ben beceremiyorum kaptanlığı :KK43:

Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olan çok ama düzenli kalmıyor illa bozuluyor diyeti devam ettiremeyip gidiyorlar
Canım bizde de 3-4 kişi geldi kaçtı 3 kişi de geliyor ama arada 4 kişi sadece sürekli takimdayiz panik oluyorum öyle olunca :)
inşallah kalıcı üyelerimiz olacak toplanacağı z
Günaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm :KK61::KK61:
Aaa olur nu öyle sen geleceksin ki her an gelmiş olabilecek üye boş bulmayacak buraları baktin olmuyor etiketle beni damliyim hemen

öyle deme bitanem kaptan gemisini terk ederse o gemi batmaktan kurtulurmu

Evett kızlar 1 litre suyumu içtim sabah sporumu da yapmıştımm ip atladımm :spor::spor: mekik çektimm :KK46::KK46: temizlik yaptımm o da bir hareket demii :temizlik::temizlik:
Ohhh Maşallah bu ne hız kızzz

başınız sağolsun tatlım

Selam cnm hoşgeldinn napalım ya grubu toparlamya çalışıyoruz ya da bitirmeye bende anlam veremiyorum ne zamandır

Canımmm evet farkındayım ama lütfen karamsarlık yapma. Herşey düzelecek zaman lazım sadece. Bitirmek en son çare ok ?

Rica ederim ne demek her zaman yanındayım. Bir sıkıntı olduğunda yada sıkılınca etiketle koşarak gelirim beybi :KK200: capcanlı günler gelecek sen merak etme

Screenshot_20160926-132445.webp

Back
X