• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin kaptanım:KK16: arkadaştan hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK200: biz iyiyiz çok şükür devam işte maratona:KK49:

Hoşbuldum canımm :KK68:

Aminnn inş bizde bekliyoruz hala :dua::dua:

Maşallah cnm görüyorum menülerden süper sonuçlar alacaksınız bak görürsün :KK200:

merhaba kızlar , diyetisyenden randevu aldım salı gününe. inşallah herşey yolunda gider. inslin direncim yine yükselmemiştir umarım. lütfen ama lütfen 60 kilo olmak istiyorum. söz veriyorum saçma sapan şeyler yemiciiiim :KK12:

menüm:

Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık

öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt

akşam
4 kaşık barbunya
salata

1 yeşil çay , 2 çay , 2 litre su

öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedim :KK12::KK12::KK12::KK12: anlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim

merhaba kızlar , diyetisyenden randevu aldım salı gününe. inşallah herşey yolunda gider. inslin direncim yine yükselmemiştir umarım. lütfen ama lütfen 60 kilo olmak istiyorum. söz veriyorum saçma sapan şeyler yemiciiiim :KK12:

Hadi bakalım güzel geçer inş istedikten sonra başarılmayacak şey yok inan bana tatlım :)

menüm:

Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık

öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt

akşam
4 kaşık barbunya
salata

öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedim :KK12::KK12::KK12::KK12: anlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim

Menün güzel ve tatlıya hayır diyebildiğin için harikasınn

Leslie3 mil veeee setler halinde 50 squat yapildi. Ama 10x5 seklinde. Bi anda yapamadm:)

Selam kızlar . ..biraz hastayım bugün:hasta:
Menümü yazayım hemen
Sabah 07.00 1 bardak ılık su 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve 1 ceviz
Öğle 12.15 seçme şansım yoktu maalesef 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ıspanaklı börek , 1 armut
Akşam 18.00 4 yk mantarlı tavuk sote, salata, 1 bardak kefir
Su 2.5 lt spor maalesef yok:(

Menümü yazayım hemen
Sabah 07.00 1 bardak ılık su 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve 1 ceviz
Öğle 12.15 seçme şansım yoktu maalesef 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ıspanaklı börek , 1 armut
Su 2.5 lt spor maalesef yok:KK43:
Gecmis olsun M Mely30 Allah sifa versiiiiiin. Havalar cok soguk ya. Cok iyi giyinmek sakinmak lazim kendimizi :(

Teşekkür ederim canım :KK43: haklısın zaten koşturmayla geçiyor bi hasta olunca toparlanmak uzun sürüyor en iyisi baştan önlem almak:) zencefil tarçın içicem şimdi iyi gelir umuduyla

Ben kolay kolay hasta olmam kışın karabiber zencefil limon illaki her yemeğimde vardır

menüm:

Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık

öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt

akşam
4 kaşık barbunya
salata

Vavv süper bişey tatlıya hayır demek darısı başımaaa :rapci:

Menümü yazayım hemen
Su 2.5 lt spor maalesef yok:KK43:
Gemiş olsun Can'ım menün gayet iyi bence bu arada kaç kiloydun sen boy falan tanışmak babında soruyorum :)

Back
X