• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaaaydın kızlaaar :)

aç karnına
2 bardak taze naneli limonlu salatalık ve tarçınlı su

iş yerinde 1 bardak yeşil çay

sabah:
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 salam

detoks muhabbetine bu suya başladım ama bakalım :)

günaaaydın kızlaaar :)

aç karnına
2 bardak taze naneli limonlu salatalık ve tarçınlı su

iş yerinde 1 bardak yeşil çay

sabah:
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 salam

detoks muhabbetine bu suya başladım ama bakalım :)

Vücuttaki ödemi atmak için çok faydalı oluyor detoks suları cnm

yazın tatile gittiğimde şortları etekleri rahat rahat giymeyi gözümün önüne gtriyorm. o an bülbül yuvası falan vız geliyo :KK76::KK76:
Aynen ya valla süpersin bende başaracağım inşallah Can'ım senin boy kilo kaçtı ayrıca bende kocama sinir oldum o yüzden çok hırslandım :sopa:

Bir kadının duymak istemediği herşeyi söyledi şaka maka çok kırıldım ve kızgınım o yüzden zayıflayacam ve zayıfladıktan sonra uzun bi süre yüzüne bakmamayı düşünüyorum

Bir kadının duymak istemediği herşeyi söyledi şaka maka çok kırıldım ve kızgınım o yüzden zayıflayacam ve zayıfladıktan sonra uzun bi süre yüzüne bakmamayı düşünüyorum

En güzeli hak ediyorlarr

Cok uzuldum. Bencede zayiflayin. Ve zayiflamasaniz bile kendinize ozguveninizi asla kaybetmeyin.

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bu kez başaracam inşallah herkes görecek ben sanki bu kiloları yiyerek almışım gibi davranıyor ikinci çocuğumu doğdum ve hamilelikte aldığım kilolar ve bi türlü vermeyi başaramadım ama bitti artık o karamsar günler özgüvenimi de beni de üzemeyecek biliyorum aslında oda beni teşvik etmek için yapıyor ama kırarak yapıyor maalesef neyse ya öyle işte ne biliyim

Allah bagislasin cocuklarinizi. Ne guzel dunyaya 2 evlat getirmissiniz.
Iradenizi saglam tutun ve sonuca odaklanin. Sizi vereceginiz kilolarin yaninda tatlilar hamur islerinin lafi bile olmaz. Sonucunda zayif bir kadin olmak varken. Anlik bir hamurisi tatliyla niye amacinizda uzaklasasinizki.
Hic birseye uzulmeyin. Unutmayin herkes cok degerlidir. Kendinizin kiymetini bilin.

Allah bagislasin cocuklarinizi. Ne guzel dunyaya 2 evlat getirmissiniz.
Iradenizi saglam tutun ve sonuca odaklanin. Sizi vereceginiz kilolarin yaninda tatlilar hamur islerinin lafi bile olmaz. Sonucunda zayif bir kadin olmak varken. Anlik bir hamurisi tatliyla niye amacinizda uzaklasasinizki.
Hic birseye uzulmeyin. Unutmayin herkes cok degerlidir. Kendinizin kiymetini bilin.
Aynen Can'ım haklısın o kadar motive ettim ki kendimi başaracam ya inşallah kendim için yapacam zaten ve çocuklarım için

İyi akşamlar kızlar :) menümü yazıp hemen kaçıyorum
Sabah aç karnına ılık limonlu su
07.00 1 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz açık çay
12.15 1 kase mercimek çorba 1 elma
Akşam 2 ceviz ve 1 tabak meyve (armut, elma,portakal ) bitki çayı bol su ...

Bugünkü menüm menü de sayılmaz ya gerçi
Sabah: domates salatalık vs yani yeşillik yedim hep
Öğlen: bi tabak salata üç dilim peynir
Akşam: üç tane ceviz bi dilim kek

Bu kadar yedim saçma bi menü oldu ama bugünde böyle işte

Günaydın kk kadınları :) vaktim varken hemeeen kilo bildirimi yapayım ... geçen cuma 84.4 tü bu haftaa bir de baktııııım ne göreyimmm:halay:82.4 :KK73:evet öyle görünüyor bu hafta hasta olmam da etkilemiş olabilir pek iştahlı sayılmam bu ara:( bi de verecek kilo çok olunca başta metabolizma bi güzellik yapıyo heralde :KK6:

Gunaaydin. Cook uykum var:) 77.9daydim. Bu sabah 76.5 geldim.
Yavastan yavastan pantolonumda cok hafif potluk oluyor.kilo okdr degismesede spordan dolayi bedenim degisiyor sanirim. 29beden kot tam iyi geliyor.30 da potluk oluyor. 28 bedene girmek dilegiyle:)

Back
X