- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazın tatile gittiğimde şortları etekleri rahat rahat giymeyi gözümün önüne gtriyorm. o an bülbül yuvası falan vız geliyoVavv süper bişey tatlıya hayır demek darısı başımaaa![]()
günaaaydın kızlaaar :)
aç karnına
2 bardak taze naneli limonlu salatalık ve tarçınlı su
iş yerinde 1 bardak yeşil çay
sabah:
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 salam
detoks muhabbetine bu suya başladım ama bakalım :)
Aynen ya valla süpersin bende başaracağım inşallah Can'ım senin boy kilo kaçtı ayrıca bende kocama sinir oldum o yüzden çok hırslandımyazın tatile gittiğimde şortları etekleri rahat rahat giymeyi gözümün önüne gtriyorm. o an bülbül yuvası falan vız geliyo![]()

Bu akşam bugünü yaZacam inşallah :)Süpersin o zaman canım ama menüleri de paylaşsan iyi olurdu :)
Aynen ya valla süpersin bende başaracağım inşallah Can'ım senin boy kilo kaçtı ayrıca bende kocama sinir oldum o yüzden çok hırslandım![]()
Boyum 1.69 kilom 77 canim.Aynen ya valla süpersin bende başaracağım inşallah Can'ım senin boy kilo kaçtı ayrıca bende kocama sinir oldum o yüzden çok hırslandım![]()
Bir kadının duymak istemediği herşeyi söyledi şaka maka çok kırıldım ve kızgınım o yüzden zayıflayacam ve zayıfladıktan sonra uzun bi süre yüzüne bakmamayı düşünüyorum
Cok uzuldum. Bencede zayiflayin. Ve zayiflamasaniz bile kendinize ozguveninizi asla kaybetmeyin.Bir kadının duymak istemediği herşeyi söyledi şaka maka çok kırıldım ve kızgınım o yüzden zayıflayacam ve zayıfladıktan sonra uzun bi süre yüzüne bakmamayı düşünüyorum
Aynen Can'ım haklısın o kadar motive ettim ki kendimi başaracam ya inşallah kendim için yapacam zaten ve çocuklarım içinAllah bagislasin cocuklarinizi. Ne guzel dunyaya 2 evlat getirmissiniz.
Iradenizi saglam tutun ve sonuca odaklanin. Sizi vereceginiz kilolarin yaninda tatlilar hamur islerinin lafi bile olmaz. Sonucunda zayif bir kadin olmak varken. Anlik bir hamurisi tatliyla niye amacinizda uzaklasasinizki.
Hic birseye uzulmeyin. Unutmayin herkes cok degerlidir. Kendinizin kiymetini bilin.
Teşekkür ederimGemiş olsun Can'ım menün gayet iyi bence bu arada kaç kiloydun sen boy falan tanışmak babında soruyorum :)
İnşallah verirsin Can'ım burda birbirimizi güzel motive ediyoruz inşallah olur hepimiz zapzayıf oluruz şubata kadar :)Teşekkür ederim160 boyum 86 yla başladım geçen cuma 84.4 tü yarına bakalım :)
82.4