• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bide ben evleneli bu ayın 13 de 1 sene olacak henüz çocuk düşünmüyoruz kafam çok karışık oldu yaa bide eşimle pazar günü tartıştık konuşmuyoruz hala. ben evliliğimizi sorguluyorum zaten. tamam bebeğim olsun çok istiyorum ama evliliğimizin düzene girmeden istemiyorum kızlar öf inşallah degilimdir kan tahlilini aç karinla mi yaptiricam
Bende evleneli 2 sene oldu. Onumuzdeki yaz dusunuyorduk bizde.ona gore borclara fln girdik dogum olmadan halledelim dedik. Yani suan oyle bi ihtimali sorgulamak bile istemiyorm.cnku kendimi hazir hissetmiyorm.
Evliligin ilk yillarinda oluyor bu seyler canim. Insan tam adapte olamiyor. Bazi davranislarini ck sorguliyor insan.ama zamanla insanlari degistiremiceni anliyorsun.

Bende evleneli 2 sene oldu. Onumuzdeki yaz dusunuyorduk bizde.ona gore borclara fln girdik dogum olmadan halledelim dedik. Yani suan oyle bi ihtimali sorgulamak bile istemiyorm.cnku kendimi hazir hissetmiyorm.
Evliligin ilk yillarinda oluyor bu seyler canim. Insan tam adapte olamiyor. Bazi davranislarini ck sorguliyor insan.ama zamanla insanlari degistiremiceni anliyorsun.
Hayırlısı artık canım ama hazır değilim böyle bir şeye. Allah büyük bakalım

bence bu dusuncelerle kendlnlzl ylyeceginize hemen bi test yaptitip kurtulun kizlar spor falan yapiyorsunuz eger varsa allah korusun dusurursunuz test yapmadan spor yapmayin

Kizlar

1.5litre tamamlandi

Oglen
1Kepce yogurt corbasi
1tane kucuk ispanakli gul boregi (yemekte bu vardi oyzdn mecburdm)
Yogurt

Aksama sdce brokoli haslayip yicem

Günaydın Kızlar,

Sabah 3 bardak su içtim.

kahvaltı
1 h.yumurta
peynır zeytin salatalık maydonoz (işe gtrnce çok bi çeşitlilik olamıyor :) )

1 bardak yeşil çay
1 bardak çay

Ara,
1 tane kuru incir yiyeceğim.

Kahvaltın gayet güzel cnm

Kızlar Kahvaltı yapmadım öğle yemeği
1 kase tel Şehriye çorbası
Yarım kase makarna
Yarım porsiyon ıspanak
1 kase yoğurt
Ispanak bitiremedim

Kanda gebelik (hamilelik) testi nasıl yapılır?
►Testin aç veya tok karnına yapılması farketmez.

►Günün her saatinde yapılmalıdır.

Back
X