kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86
canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
@betnaz
M
Mely30
chentiq
T
tudeel
ne tatlısınız siz öyle :)
@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)