• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar bugun karabugdayli 2dilim ekmegin arasina peynir marul zeytin koydm kucuk bi sandvic onu yedim.oglen brokoli hasladm yedim.

Elektrik gelince
Jillian level 1/3.gun yaptm

2Litre su

Aksam elektrik gelirse insallah taze fasulye yicem. Eger gelmezse artk disaridan mi soyleriz kahvaltilik mi yerim blmiyorm:)

İnşallah gelir cnm menü gayet güzel gitmiş

kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
@betnaz M Mely30 chentiq chentiq T tudeel ne tatlısınız siz öyle :)

@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)
Hiç korkma:)o minicik elleri tutunca tüm yorgunlugun geçıyor inan

Aslında tam kılolar gıtmıyor dıyıp bırakınca olanlar oluyor.rahat olacaz kasmadan aklımıza açlığı getirmeden bol hareketle verecez kılolarımızı.bırakmak yok:)

Kızlar bu hafta iyi değildik evet EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 yine çok güzel kilo vermişsin tşk ederim eminim diğer arkadaşlar daha çok çaba harcayacak inanıyorum haftaya daha süper olacağız inş motive için fikri olanlar varsa grupta bişeyler yapalım :)
kaptanım ben gecen hafta 65,2 cıkmıstım. neden 65,5 yazdın. o bı oncekı haftaydı. lısteye bu hafta gırdıgım ıcın mı yoksa?

Evet canim cok haklisin. Psikolojin gittikce o kilo gitmio.surekli pozitif fln olmak gerekio.evet kilo veriyorm gramda olsa veriyorm demek lazm.vucuda bu sinyalleri hissettirmek lazm:) bu hafta nolmus bize ya.bence nazar degdi :)
ya kapta kızacak buluyotum da.... reklam ıcerıklı mesaj gırıyorum cunku :D :D benım bır topıgım var. temızlık uzerıne bına edıldı esasen. gecen senenın eylul ayında acmıstık. ama su an temızlık sadece maddı olarak degıl manevı olana da sıcramıs oldu. eger arzu edersen oraya davet edecektım senı. hem ıs hem ev bunaldım dedıgını gorunce...

Selam kızlar:)
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 dilim ekmek 1 kase ıspanak çorbası
Akşam 10 badem 10 üzüm
9000 adım ve bol su :) evet az yedim belki ama 1.5 aydır aynı düzen gidiyorum şaşırtmak gerek belki de ...

kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
@betnaz M Mely30 chentiq chentiq T tudeel ne tatlısınız siz öyle :)

@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)
Biz birlikte güzeliZ tatlı eşim :) hep destek tam destekEn Büyük KK bu hafta işi sıkı tutalım inşallah :KK200:şunu da buraya iliştireliiiim:nazar:
Nazar gitsin :)

Kizlar yarin aksam icin elbise almaya gitmistm magazaya. Bi elbise begendm.38i vardi 40yoktu 42 vardi. Dedmki sen bi 38i al.olmicak ama yinede dene ddm.ve kabine gittiiiimmm.veeeee 38e girdimmmmm.ya normalde kasilmam lazmdi icinde.oyle guzel olduki.oylede mutlu oldmki. Elbisenin kalibi genisti belki blmiom ama. 40 beden miydi 42 beden miydi bi elbise denedm.bol geldi o.

kaptanım ben gecen hafta 65,2 cıkmıstım. neden 65,5 yazdın. o bı oncekı haftaydı. lısteye bu hafta gırdıgım ıcın mı yoksa?

ya kapta kızacak buluyotum da.... reklam ıcerıklı mesaj gırıyorum cunku :KK70: :KK70: benım bır topıgım var. temızlık uzerıne bına edıldı esasen. gecen senenın eylul ayında acmıstık. ama su an temızlık sadece maddı olarak degıl manevı olana da sıcramıs oldu. eger arzu edersen oraya davet edecektım senı. hem ıs hem ev bunaldım dedıgını gorunce...
Canim tabi gelirim ama nasil bisey anlamadm.gelince gorurum ozaman:)

Selam kızlar:)
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 dilim ekmek 1 kase ıspanak çorbası
Akşam 10 badem 10 üzüm
9000 adım ve bol su :) evet az yedim belki ama 1.5 aydır aynı düzen gidiyorum şaşırtmak gerek belki de ...

Aynen cnm vücudu şaşırtmak gerek arada bir

Kizlar yarin aksam icin elbise almaya gitmistm magazaya. Bi elbise begendm.38i vardi 40yoktu 42 vardi. Dedmki sen bi 38i al.olmicak ama yinede dene ddm.ve kabine gittiiiimmm.veeeee 38e girdimmmmm.ya normalde kasilmam lazmdi icinde.oyle guzel olduki.oylede mutlu oldmki. Elbisenin kalibi genisti belki blmiom ama. 40 beden miydi 42 beden miydi bi elbise denedm.bol geldi o.

Tabii cnm kilo verdikçe spor yaptıkça beden inceliyor süpersinnn

Bak geçen hafta öyle bildirim yapmışsın cnm
ben en iyisi sadece cumadan cumaya tartilayim. Ben gun asiri tartiya cikiyorum. Bir ara 65.2 gormustum. Bildirimi o sandim kafam karisti bayagi ya..

chemistry_eng chemistry_eng 38 beden mi.. cok guzel... kugu gibi salinasjn bu gecr...senin boy kilo kacto? Ben de 38 olmak istiyorum ya...

ben en iyisi sadece cumadan cumaya tartilayim. Ben gun asiri tartiya cikiyorum. Bir ara 65.2 gormustum. Bildirimi o sandim kafam karisti bayagi ya..

chemistry_eng chemistry_eng 38 beden mi.. cok guzel... kugu gibi salinasjn bu gecr...senin boy kilo kacto? Ben de 38 olmak istiyorum ya...
Ben 1.69 boyundaym. 74e kadar indim. 4 kilo vermisim smdi bakiom da kendime:) normalde 38 giyince sirttan falan kasardi.basenden gecmezdi.giyemezdm.spordan midir blmiyorm.elbisenin bedenide genis die de olms olablr.ama ust trfm m benim.daha s yi goremedim.kot pantlnda da 29 30 arasi gidip geliom.boydan kurtariom belki biraz.boyum 1.55fln plsa 74kilo bende baya bi dururdu sanirim:) smdi bile fazla gerci.65olsam rhtlicam:)

Kizlaaaar iyi yillar. Iyiki bu sene buraya uye olmsm sizlerle tanismisim. Yeni yil huzur nese saglik bereket baris gtrsin:)

Mutlu sağlıklı huzurlu yıllar bayanlar :)
2016 nın son menüsünü yazayım ...
Sabah 3 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek
Öğle 3yk kıymalı patates yemeği, 1 kase yoğurt, 3 yk pilav
Akşam 1 ızgara balık bol salata ve 2 kestane:)

Back
X