Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimSlm kızlar herkes iyidir inşallah. Ben migren ağrısı çekiyorum. Hiç bir şey yapmadım koca gün. Şimdi mantı pisiriyorum çocuklara. Bende azıcık yerim. Hiç iyi değilim
Kolay gelsin canim.valla napalim gram oynamio:)))) bende anlamadim.cuamrtesi kontrolum var.ne yuzle gitcem doktora blmiom.stres oluyorm.oldukca hic gitmicek gliba:) elma diyeti ise yarar mi sence
Slm kızlar herkes iyidir inşallah. Ben migren ağrısı çekiyorum. Hiç bir şey yapmadım koca gün. Şimdi mantı pisiriyorum çocuklara. Bende azıcık yerim. Hiç iyi değilim
Kizlar gunaydin
Sabah 2 kuru kayisi 2 bardak su
1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay
Dun aksam yogurt kuru yiyip yattm
Kizlar gunaydin
1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay
Kizlar gunaydin
1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay
Kizlar nerelerdesiniz
Günaydın
Dünkü migren krizi yüzünden bugün çok yorgunum. Ustumden kamyon geçmiş gibi.spor yapamam sanırım en azından yediklerime dikkat edeyim. Sabah normal kahvaltımı yaptım. Domates peynir 2 dilimde ekmek yedim.
Günaydın
Dünkü migren krizi yüzünden bugün çok yorgunum. Ustumden kamyon geçmiş gibi.spor yapamam sanırım en azından yediklerime dikkat edeyim. Sabah normal kahvaltımı yaptım. Domates peynir 2 dilimde ekmek yedim.
Aynen kaptanim ya bencede. :) stres soyadim zaten. Hep basarili olcaksn mantigiyla buyutulunce sanirim insan boyle oluo. Oyzdn cocuklariniza yuklenmeyin kizlar :)Yarar bence ama sen stres ettiğin için gitmiyor kilolar ben sana diymm :)
Aynen kaptanim ya bencede. :) stres soyadim zaten. Hep basarili olcaksn mantigiyla buyutulunce sanirim insan boyle oluo. Oyzdn cocuklariniza yuklenmeyin kizlar :)
Hadi bakim kahvaltida ne yedin.bu saate kdr nekdr su ictin:)Ama istersek tabiki başarırız cnm bende bugün diyete başladım hadi bakalım sizlerle beraber menü paylaşayım beni dürt cnm arada bir bırakmayayım bu defa 4 kg vercem :)
Hadi bakim kahvaltida ne yedin.bu saate kdr nekdr su ictin:)
Ben 6 cig badem yedim. 1Litre bitirdim:))))) birazdan yesilcay icerim:)Valla 20 dk önce karar verdim kahvaltı etmedim ama suyumu içmeye başladım yarım litre bitti bile :)
Ben 6 cig badem yedim. 1Litre bitirdim:))))) birazdan yesilcay icerim:)