• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlar herkes iyidir inşallah. Ben migren ağrısı çekiyorum. Hiç bir şey yapmadım koca gün. Şimdi mantı pisiriyorum çocuklara. Bende azıcık yerim. Hiç iyi değilim

Aksam 2kasik et sote yanina yogurt.bol salata ve brokoli

2.5litre su

Kizlar gunaydin
Sabah 2 kuru kayisi 2 bardak su

1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay

Dun aksam yogurt kuru yiyip yattm

Günaydın
Dünkü migren krizi yüzünden bugün çok yorgunum. Ustumden kamyon geçmiş gibi.spor yapamam sanırım en azından yediklerime dikkat edeyim. Sabah normal kahvaltımı yaptım. Domates peynir 2 dilimde ekmek yedim.

Kolay gelsin canim.valla napalim gram oynamio:)))) bende anlamadim.cuamrtesi kontrolum var.ne yuzle gitcem doktora blmiom.stres oluyorm.oldukca hic gitmicek gliba:) elma diyeti ise yarar mi sence

Yarar bence ama sen stres ettiğin için gitmiyor kilolar ben sana diymm :)

Slm kızlar herkes iyidir inşallah. Ben migren ağrısı çekiyorum. Hiç bir şey yapmadım koca gün. Şimdi mantı pisiriyorum çocuklara. Bende azıcık yerim. Hiç iyi değilim

Geçmiş olsun cnm dikkat et

Kizlar gunaydin

1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay

Kizlar gunaydin

1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay

Kizlar gunaydin

1marul
1kasik lor
2 zeytin
1h. yumurta
1 bardak sekersiz cay

Gayet güzel başlamışsın güne cnm

Günaydın
Dünkü migren krizi yüzünden bugün çok yorgunum. Ustumden kamyon geçmiş gibi.spor yapamam sanırım en azından yediklerime dikkat edeyim. Sabah normal kahvaltımı yaptım. Domates peynir 2 dilimde ekmek yedim.
Günaydın

Aman cnm dikkat et o baş ağrısı çok kötü malesef yaa

Yarar bence ama sen stres ettiğin için gitmiyor kilolar ben sana diymm :)
Aynen kaptanim ya bencede. :) stres soyadim zaten. Hep basarili olcaksn mantigiyla buyutulunce sanirim insan boyle oluo. Oyzdn cocuklariniza yuklenmeyin kizlar :)

Aynen kaptanim ya bencede. :) stres soyadim zaten. Hep basarili olcaksn mantigiyla buyutulunce sanirim insan boyle oluo. Oyzdn cocuklariniza yuklenmeyin kizlar :)

Ama istersek tabiki başarırız cnm bende bugün diyete başladım hadi bakalım sizlerle beraber menü paylaşayım beni dürt cnm arada bir bırakmayayım bu defa 4 kg vercem :)

Ama istersek tabiki başarırız cnm bende bugün diyete başladım hadi bakalım sizlerle beraber menü paylaşayım beni dürt cnm arada bir bırakmayayım bu defa 4 kg vercem :)
Hadi bakim kahvaltida ne yedin.bu saate kdr nekdr su ictin:)

Selam kızlar :)
Dünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 kk süzme peynir
Öğlen 1 sade kahve 2 minik çifte kavrulmuş lokum
Akşam 1 haşlanmış but 4 yk nohutlu bulgur ve 1 kase yoğurt 8000 adım attım bi de

Back
X