• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Fitt_anne Fitt_anne um Dileğim ablamm canımm ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama burda öyle bir bağ kurduk ki yanımdaki kişilerden daha değerlisin valla doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle bizlerle nice nice yıllara inşallah :KK200::oops::KK60::KK37::KK37::KK68:

maxresdefault.webp

Kızlar çok sağlam bir kahvaltı yaptım
*3 dilim kızarmış ekmege tereyağ sürdüm zeytin şekersiz çay
* Limonlu su içiyorum iki lt oldu şuan ama devam yatana kadar
* Şekersiz kahve
*Akşamı daha bilmiyorum :)

Fitt_anne Fitt_anne um Dileğim ablamm canımm ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama burda öyle bir bağ kurduk ki yanımdaki kişilerden daha değerlisin valla doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle bizlerle nice nice yıllara inşallah :KK200::oops::KK60::KK37::KK37::KK68:

Eki Görüntüle 1956744
canım benim ya çok tatlısın;) teşekkür ederim bitanem duygular karşılıklı seviyorum seni prenses ;)

Kızlar çok sağlam bir kahvaltı yaptım
*3 dilim kızarmış ekmege tereyağ sürdüm zeytin şekersiz çay
* Limonlu su içiyorum iki lt oldu şuan ama devam yatana kadar
* Şekersiz kahve
*Akşamı daha bilmiyorum :)
evet biraz sağlam olmuş bu kadar sağlam olmasın kahvaltı canım:)

1 haziran mıııı Nisan ın ikinci haftası bu kilolar gitmiş olacak o zaman el sallarım size hehee:halay:
Çok mu aceliciyim ki
İşte vermek mesele değil de koruyamıyorum ki:110:
vavv hırslı insanı severim;)
ver bakalım kilotu koruma işinide başaracaz, burada ;)

Sabah çıktım daha şimdi girdim eve.
Kahvaltıda 8.30'da milkshake içiyorum hergün 250 ml sütle
Ara 10.45 sütlü filitre kahve şekersiz
Öğle yemedim henüz ocağa brokoli koydum haşlanıyor şuan öğle ve akşamı birleştirip yiycem hastanede hep simit poğaça vardı bişey yiyemedim o yüzden yarın sabah tartıdan ümitliyim henüz 1.5 litre su içtim inşallah 3'e tamamlarım. Benden böyle :KK66:
kararlı gördüm seni;)

Benim kardeşim nerelerdeymis amanda aman cancağızım seni mahcup etmicem söz ayrıca burdaki en kilolu bendim artık değilim sanirim

İleriki saatlerde acıkmaz mısın cnm miktar az gibi geldi :)
Bende bir inat var bacım bugün diyete başladıysam acıksam da yemem ağzıma sürmem iki sene önce bu inatla 25 kg verdim şimdi yine öyle olmam kazım ki verebileyim akşama bitki çayı su vs. İnşallah bişey olmaz ;)

Back
X