• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Peynirli soğanlı yumurta
Domates
Bir dilim ekmek
Çay

Öğlen
4tane tavuk köftesi
Bir tabak kara lahana yemeği
Ara
Biraz fıstık mısır
Bir bardak sut
Aksam
İki kaşık salata
Bir köfte
Su 3litre
1 saat yuruyus
Güzel menü olmuş cnm. Misir nasil süt misirmi yoksa patlamiş mi

Sabah 2 yumurta haslama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Domates salatalik
Ara
Bitki çayi
Ayran

Aksam
Salata
Yogurt

Su 2 buçuk litre
Spor
30 dk basen hareketleri ve stepper
40 dk yürüyüş tempolu
20 dk spor aletleri
Yani toplam 90 dk OnDeryaa OnDeryaa
Menüye kimi etiketlememiz gerekiyor.
Süpersin canum masallah ama acıkmiyomusun

Menüm

Sabah
Sek quark muz doğradim biraz içine

Öğlen
1 kk peynir
5 zeytin
1 wasa
1 avuç badem

Ara
Yarım muz 5-6 badem

Aksam
1 tabak bakla
4 kasık yoğurt
1 wasa

1 kupa soğan suyu
1 bardak yeşil çay

1.5 litre su daha içerim 2.5 3 olur

Normal çay ve bi kaç çerez

Spor
60 dakika egzersiz stepper Twister dambil plank karın basen hareketleri

Ayyy canimmm benim hosgeldin bende kendimi buraya verdim yoksa kafayı yicektim. Sen nasılsın neler yaptın
Kuzum kilom almis basini gtmis zayflayip tedavi olup yeniden bebek aski icin nasipse baslicammm kuzum bunun icin suan zaman gerekiyor bende diyet spor yapcam kuzummm elden bisi gelmiyor :KK43:

Son düzenleme:
Menüm

Sabah
Sek quark muz doğradim biraz içine

Öğlen
1 kk peynir
5 zeytin
1 wasa
1 avuç badem

Ara
Yarım muz 5-6 badem

Aksam
1 tabak bakla
4 kasık yoğurt
1 wasa

1 kupa soğan suyu
1 bardak yeşil çay

1.5 litre su daha içerim 2.5 3 olur

Normal çay ve bi kaç çerez

Spor
60 dakika egzersiz stepper Twister dambil plank karın basen hareketleri
Süpersin cnm afiyet olsun. Sporda süper

Kuzum kaç kilo vermen lazım. Sen doktora gittin mi balim benim :)
Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldim :( yasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤

Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldim :KK43: yasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤
Çok geçmiş olsun Allah kimseyi o yolda aratmasın hayırlısıyla kucağınıza alın canlarım.

Canım listemiz dolu ama bekleyenler ama yine de takımda olanlar var. Yer açıldıkça girecek. Öyle istersen olabilir. Free listede olursun. Tabi yine kaptanımız daha iyi bilir sahgull sahgull

image.webp
Habunu doğru almışım dimi. Küçük boyunu aldım iki hafta deneyip görücem bakalım. O krem hediyesi. Mendili de iki liraya verdi yaa :KK200:

Back
X