Nasıl bi detoks canım bilgi verseneGünaydınbugün detoks yapacağım yarın ki tartı önemli benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi detoks canım bilgi verseneGünaydınbugün detoks yapacağım yarın ki tartı önemli benim için
Bugün hedef 10000 adım yarına heyecan dorukta :)O iş bizde kaptan sorun yokaç kalacağım bugün ama yarına değecek inşallah
Oooo iddiaya bak seeeeennnTakımın 1. Si belli 2lik için yarışın
Ben de emziriyorumKızlar kimler emziriyor benden başka geçen sene emzirmek kilo vermede baya faydalı olmuştu artık pek etkisi yok sanki oğlum bir buçuk yaşında
Emziriyorum bendeKızlar kimler emziriyor benden başka geçen sene emzirmek kilo vermede baya faydalı olmuştu artık pek etkisi yok sanki oğlum bir buçuk yaşında
Küçükken iyi emerken oluyor da büyüdükçe artık etkisi yokBen de emziriyorumervanazlim
sleepy angel de emziriyor da emzirmenin bana faydası olduğunu hiç düşünmüyorum
ben emzirirken hic veremedim asiri acikiyordumKızlar kimler emziriyor benden başka geçen sene emzirmek kilo vermede baya faydalı olmuştu artık pek etkisi yok sanki oğlum bir buçuk yaşında
İvet ekşi ekşi ımmhhh
Kız tartı öncesi yemeyeydin şişcen
Kinoa tahıl bakliyat değil canım şişirmezKız tartı öncesi yemeyeydin şişcen
Tavuk tabiki lahmacun moralini bozar yarın sabah yeme hiçsahgull kaptanım çok yoruldum deterjan çamaşırsuyu falan da dokundu detoksu bugün tamamlayamıcam galiba ölüyorum şuan
iş de anca bitcek yemek dışardan söylicek eşim de şimdi 1 lahmacun mu
Mangalda tavuk mu yesem
Eşim haber bekliyo da kararsızım
Kızlar çikolata gömüklüyo işkence gibi
az yedim erken yedim bisi olmaz insallah yaKız tartı öncesi yemeyeydin şişcen
Tavuk yedim bendeTavuk tabiki lahmacun moralini bozar yarın sabah yeme hiç
Güzel canım tavuk yiyerek çok iyi etmişsinsahgull menümü yazayım
10.00
2yumurta yağsız tavada
2hindi füme 5s zeytin
1kk s.peynir 2tb
12 yarım mandalina