Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

EEEE BENDENMİ BULAŞMIŞ YANİİİİ:mymeka:
EDEPSİZ BENDEN SONRA KİMBİLİR DAHA KAÇ KAPI DOLAŞMIŞTIR:roflol:

Son düzenleme:
3.TAKIM **125. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.5/0.1/0.13% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (57.0)
(HAMıŞLıK NEDENı ıLE AYRILMIŞTIR)
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (83.5/83.0/0.5/0.60%)
Harikaaa ( 63.9/63.5/0.4/0.63%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (677.9/676.9/1.0/0.15%)

Son düzenleme:
günaydınlarr.
kızlar 100 gr vermişim..vayy bee... kaydirigubbakcemile3
ay bugün çook işim var.dışarda..bide dişçiye gidicem.Allahım korkuyorum yaa...
:gitme:

üfffff ya yine verememi$im, hafta artik zemuszemus

Umudumu yitirmiyorum, BEN YAPARIM, BEN BA$ARIRIM!! kaydirigubbakcemile4

Herkeze iyi gunler dilerim a.s.

günaydınlarr.
kızlar 100 gr vermişim..vayy bee... kaydirigubbakcemile3
ay bugün çook işim var.dışarda..bide dişçiye gidicem.Allahım korkuyorum yaa...
:gitme:

Vay be canim, supersin kaydirigubbakcemile2

100 gram veremeyenlerde var, mesela ben :gitme:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tabiki buralarda olucam gelişmelerden habwerdar edicem sizin daha çok fikirleriniz<e ihtiyacım olucak burdan annelere sesleniyorum hamileğim diye çok yemiycem dimi öyle sağlıklı ve hem bana hemde bebeğe iyi gelecek gidalar alıcam burda paylaşımlarımız devam edicek hepinizi öpüyorum çok sağolunnnnnnnn

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tabiki buralarda olucam gelişmelerden habwerdar edicem sizin daha çok fikirleriniz<e ihtiyacım olucak burdan annelere sesleniyorum hamileğim diye çok yemiycem dimi öyle sağlıklı ve hem bana hemde bebeğe iyi gelecek gidalar alıcam burda paylaşımlarımız devam edicek hepinizi öpüyorum çok sağolunnnnnnnn

Nasil bir duygu hamile olmak canim? :emir_bebek:
Cok merak ediyorum, bende 2seneye istiyorum allah in izniyle :kedi:

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

BEN BAŞ AĞRISI İLE MÜCADELE EDİYORUM..DÜN NAM ABLAMDAN DÖNERKEN KIZIMIN OKULUNA GİTTİM..BİRAZ YÜRÜDÜM..ORDAN SERVİSLE EVE GELDİM BAŞIM TUTTU..AMA NE...KOMŞUM TANSİYONUNA BAK DEDİ..Bİ ÖLÇTÜM TANSİYON YÜKSELMİŞ...BENİM DÜŞERDİ GENELDE AMA SON ZAMANLARDA OYNAKLAR KENDİLERİ...SİNİR STRES OLUNCA....VE BU GİDİŞLEDE SİNİR STRESİM HİÇ BİTMİYCEK SANIRSAM..ALLAH BÜYÜK BAKALIM...HAKKIMDA HAYIRLISI....

NAM ABLAMDA RAHATSIZDI...NASIL OLDU BİLEMİYCEM....ÇÜNKÜ DÜN SABAHTAN BERİ İNTERNET VE TELEFONUM KAFAYI YEMİŞ...KESİKTİ...TELEKOM DÜRTMÜŞ...ŞİMDİ GELDİĞİNİ GÖRÜNCE HEMEN GİRİP BİR BAKEM DEDİM SİZLERE...AMA HERKESTE BİR KEYİFSİZLİK VAR GİBİ....NEYSE ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL,SAĞLIKLI,MUTLU,BEREKETLİ ÖMÜR VERSİN UMARIM....:Saruboceq:a.s.

geçmiş olsun canımcım,ALLAHIM şifa versin.tüm sıkıntılarını gidersin:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm

28-09-2009, 11:46
silagul
user_online.gif

yorgun savaşçı
heart.gif
heart.gif

red_left.png
red.png
red_right.png
grey_left.png
grey.png
grey_right.png
green_left.png

green.png

green_right.png
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Modelist
Yaşadığınız Yer: ıstanbul
Giriş tarihi: Feb 2007
Ruh Halim:
Kederli.gif

icon1.gif

Mesaj Linki
Alıntı:
figenk24 kullanıcısından alıntı
GÜnaydın arkadaŞlar ayy sanbah bır zor kalktım bır zor temızlık yapmam lazım ama canım hıÇ ıstemıyorrrrrruyuŞykluk var ÜstÜmde bırde evler Çok soĞuk donuyommmmmm sabah kalktım Şekersız bır bardak Çay ıkı ınce dılımden tost baklava bana baktı ben ona amaaaaaa yemıycem bıttııııııı yasak yÜrÜyÜŞ yapıcaktım bugÜn ama nerde sabah zor kalktım neyse yÜrÜyÜŞlerde baŞlamam lazım ınŞallah hepınıze ıyı haftalarrrr

KIZ YOKSAM TEYZEMı OLUYOSŞenizŞenizYORGUNLUK FELAN:emir_bebek:

progress.gif

CANIM BAK YUKARIDA 28.09 DA SANA YAZDIĞIM MESAJ VAR GÖZDEN KAÇTI AMA BENıM SENıN ANNE OLACAĞIN ıÇıME DOĞMUŞTU BACUM BENıM
YAŞASIIIIIN:sm_cool:TEYZE OLUYOS :teytey:hihoyyyt:dance::emir_bebek:YÜCE MEVLAM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAK NASıP ETSıN.HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASıP ETSıN
TEBRıK EDERıM CANIMa.s.

ALLAHIM TÜN ÇOCUK HASRETıYLE YANANLARA CEYLıNNAZ IMIZADA NASıP ETSıN ıNŞALLAH BU GÜZEL DUYGUYU

Son düzenleme:
selam bacular
hepicinize hayırlı cumalar.
YÜCE MEVLAM KALBıNıZDEKı TÜM GÜZEL DUALARI KABUL ETSıN. EVLERıNıZDEN SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR,BEREKETı EKSıK ETMESıN:Saruboceq:

Nam ablam geçmiş olsun bidenem dikkat et kendine sen bize lazımsınŞeniz

ARKADAŞLARIM ÇOK KABAHATıM VAR.BU ARALAR TIRLATTIM YıNE YEMEĞı UNUTTUM MALıSEF ŞıŞTıM.07 EKıM AKŞAMI 70 KıLOYDUM YA ıNANAMIYORUM.08 EKıM SABAHI 68.4 KG.BıŞEYLER YAPMAM LAZIMDI TESADÜFEN ET DıYETıNE RASTLADIM.KARBONHıDRAT DıYETıNDEDE ET AĞIRLIKLIYDI ıŞE YARIYORDU. AMA BUNDA SADECE ET VARDI. DENıCEM DEDıM.DÜN BAŞLADIM VE TAMDA DıKKAT ETMEDıM KAÇAMAĞIM OLDU.AMA BU SABAH YANı 9 EKıM SABAHI TARTI 66.9 U GÖSTERıNDE DELıYE DÖNDÜM.1.5 KıLO FARKETMıŞ 1 GÜNDE YA ıNANILMAZ.BEN BÖYLE DEVAM EDECEĞıM ıNŞALLAH ıZıNDE ATAYIM KıLOLARI GELıCEM ARANIZA
HEPıNıZı ÖPÜYORUMŞenizŞeniz

ıSTERSENıZ ıNCELEYıN
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...05-beyaz-et-yeyin-5-g252nde-5-kilo-verin.html

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
kızlar listenizi kontrol etmemiz için bizim takıma msj yazmışsınız ama ben geç geldim gelir gelmezde sonuçları hazırlamaya koyuldum. zaten sizde bildirimi yapmışsınız kusura bakmayın. a.s.

Selam kızalr ben 14.takımdan dominoş kaydirigubbakcemile3
Tanışmaya bir türlü gelemedim,dün de izne ayrıldım zaten 2 haftalığına. kaydirigubbakcemile4
Dönünce tanışır kaynaşırız inşallah.
Kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
Kilo vermeyi unutmayın :roflol:
(olmadı sırnaşık şey )

MERHABALAR ARKADAŞLAR...NASILSINIZ..alkisalkisalkis

HAYIRLI HAFTA SONLARI DİLİYORUM...İNŞALLAH GÜZEL GEÇER...

DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...opuyorumnanaktan

slm kardeş takımın çıtırları nasılsınız bakalım
hepinize iyi haftasonları diyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrr....nabersiniz?opuyorumnanaktan
ben ugrasıyorum durmadan ya hiç bitmiyo işim gucum....iş bakıyorum felan şu 1 ay cok yogun geciçek gibi :( sunum odevleri de ustune eklendi:hulya:
bu aksam yuruyuse cıkıyım diyorum hava super cunkuhihoyyyt akşamda az yerim şimdide rezene cayı içiyorum..herkese iyi akşamlarrrrrr:smiley-cool:

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMCIM...İNŞALLAH HEPSİNDE BAŞARILI OLURSUN...opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrr....nabersiniz?opuyorumnanaktan
ben ugrasıyorum durmadan ya hiç bitmiyo işim gucum....iş bakıyorum felan şu 1 ay cok yogun geciçek gibi :( sunum odevleri de ustune eklendi:hulya:
bu aksam yuruyuse cıkıyım diyorum hava super cunkuhihoyyyt akşamda az yerim şimdide rezene cayı içiyorum..herkese iyi akşamlarrrrrr:smiley-cool:

GÜNAYDIN KIZLAR,NASILSINIZ BAKALIM...:kedi:

EEEE KİMSECİKLER UĞRAMAMIŞ,NİYEKİNE...

TABİİ HAFTA SONU YA ONDANMIDIR ACEP...CADIARZU

NEYSE HAYIRLI PAZARLAR,KENDİNİZE DİKKAT EDİN..opuyorumnanaktan

Back
X