Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EEEE BENDENMİ BULAŞMIŞ YANİİİİ:mymeka:
EDEPSİZ BENDEN SONRA KİMBİLİR DAHA KAÇ KAPI DOLAŞMIŞTIR:roflol:
günaydınlarr.
kızlar 100 gr vermişim..vayy bee... kaydirigubbakcemile3
ay bugün çook işim var.dışarda..bide dişçiye gidicem.Allahım korkuyorum yaa...
:gitme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tabiki buralarda olucam gelişmelerden habwerdar edicem sizin daha çok fikirleriniz<e ihtiyacım olucak burdan annelere sesleniyorum hamileğim diye çok yemiycem dimi öyle sağlıklı ve hem bana hemde bebeğe iyi gelecek gidalar alıcam burda paylaşımlarımız devam edicek hepinizi öpüyorum çok sağolunnnnnnnn
MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
BEN BAŞ AĞRISI İLE MÜCADELE EDİYORUM..DÜN NAM ABLAMDAN DÖNERKEN KIZIMIN OKULUNA GİTTİM..BİRAZ YÜRÜDÜM..ORDAN SERVİSLE EVE GELDİM BAŞIM TUTTU..AMA NE...KOMŞUM TANSİYONUNA BAK DEDİ..Bİ ÖLÇTÜM TANSİYON YÜKSELMİŞ...BENİM DÜŞERDİ GENELDE AMA SON ZAMANLARDA OYNAKLAR KENDİLERİ...SİNİR STRES OLUNCA....VE BU GİDİŞLEDE SİNİR STRESİM HİÇ BİTMİYCEK SANIRSAM..ALLAH BÜYÜK BAKALIM...HAKKIMDA HAYIRLISI....
NAM ABLAMDA RAHATSIZDI...NASIL OLDU BİLEMİYCEM....ÇÜNKÜ DÜN SABAHTAN BERİ İNTERNET VE TELEFONUM KAFAYI YEMİŞ...KESİKTİ...TELEKOM DÜRTMÜŞ...ŞİMDİ GELDİĞİNİ GÖRÜNCE HEMEN GİRİP BİR BAKEM DEDİM SİZLERE...AMA HERKESTE BİR KEYİFSİZLİK VAR GİBİ....NEYSE ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL,SAĞLIKLI,MUTLU,BEREKETLİ ÖMÜR VERSİN UMARIM....:Saruboceq:a.s.
slm karde stakim ben 14 takimdan eylulce ben sey icin gelmistim :kedi: tanisalim diyeopuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm
selam kızlarrrrr....nabersiniz?opuyorumnanaktan
ben ugrasıyorum durmadan ya hiç bitmiyo işim gucum....iş bakıyorum felan şu 1 ay cok yogun geciçek gibisunum odevleri de ustune eklendi:hulya:
bu aksam yuruyuse cıkıyım diyorum hava super cunkuhihoyyyt akşamda az yerim şimdide rezene cayı içiyorum..herkese iyi akşamlarrrrrr:smiley-cool: