3 tane idrar testi ve 3 de pozitif !!!

selam arkadaslar,benim transferim 6 eylulde oldu ve dayanamayip idrar testi yaptim 3 tane farkli gunlerde ve 3 de pozitif cikti.
sizce progynex ampul igne kullandigim icin mi pozitif cikti??ayyy kizlar kafam cok karisik.karnimda agriyor sanki adet olacakmisim gibi her an:((
cok korkuyorum ya yine olmadiysa diye ,niye karim bu kadar agriyor off offfffffffff.
dusuncelerinize ihtiyacim vardir yardim lutfen :5:

hamileeee arkadaşım:))) yazını yorumlamak üzereyken hamile yorumunu okudum sancılar çok normal bilmeyenler için yazayım dedim benimde öyleydi şimdi kızım 7.5 aylık ve yatağında mışıl mışıl uyuyor sağlıkla kucağına al darısı diğer arkadaşlara

nere84 canim cevabin icin oncelikle tesekkur ederim.

aslinda bu benim 3.tup bebek tedavim olacak
1.denemem eylul 2009 da olmustu,ve allahima sukur tutmustu suan oglum var 16 aylik olmak uzere
2.tup bebek denemem ise agustos 2011 deydi,ama malesef negatif..(( yinede allaha sukur baska dert vermesin.
galiba ekim basi gibi 3.denemem olacak 2 tane dondurulmusum var.
insallah ikisinide koyarlar.

cunki 1.tup bebek tedavimdede 2 tane embriyo koymuslardi,1 tanesi tutmustu
onun icin 2 tane koysalarda psikolojik olarakta kafam rahat olsa..)

ama doktorun dedigin 35 yas alti 1 embriyoymus hollandada
yinede hayirlisi bakalim..

canim allah bagislasin oglucugunu iyi gunlerde buyut:))
insallah bu denemende olur canim da turkiyeye gitmene gerek kalmaz...

biz 3 haftaligina gittiki turkiyeye canim.benim tedavim tam 16 gunde bitmisdi.
adetin 3 gunu ilk gorusmeye gittik ve orda genel kontrolleri yaptilar ultrasyon falan ve kan verdiydik birde esimden sperim ornegi falan aldiydilar ilk gun ve tedaviye ayni gunden baslamisdik..biz cunku daha onceki tedavilerde yapilan butun tetikleri de yanimizda getirmisdik.birde gittigimiz merkeze sormusduk baska hangi tahlileri falan istiyorlardi bizden ve onlari da hazirladik beraberimizde getirdik o yuzden hersey gayet guzel ilerledi cok sukur....
iste ondan sonra hemen hemen hergun merkeze gitmen lazim ultrasyon icin ve kan testi icin...
22 agustos basladim ignelere....1 eylul yumurtalar toplandi....6 eylul de transferim oldu:1::1:

tabi bazen kisiden kisiye degise biliyor da bu surec canim daha uzun veya daha kisa olabilir.....:nazar::nazar:

CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARI BENDE ÇEKTİM HEMDE DAHA ŞİDDETLİ BİÇİMDE AMA BEN UMUTLUYDUM BAŞTAN BERİ HEP TUTUNACAKLARINI BİLİYODUM İÇİME DOĞMUŞTU SENİNDE ÖYLE OLMUŞ MAŞALLAHHH :nazar::nazar::nazar:ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ..

sevgili uhdecigim cok sagol canim.amin insallahh...senin bebislerde hayirli ugurlu olsun,anladigim kadariylan senin bebisler ikiz?
evet canim ya simdi bile ara ara adet sancisina benzer agrilar cekiyorum ve cok korkuyorum:((

senin kac zaman surmusdu agrilarin??

hamileeee arkadaşım:))) yazını yorumlamak üzereyken hamile yorumunu okudum sancılar çok normal bilmeyenler için yazayım dedim benimde öyleydi şimdi kızım 7.5 aylık ve yatağında mışıl mışıl uyuyor sağlıkla kucağına al darısı diğer arkadaşlara

meloni canim allah bagislasin kucuk prensesini allah anali babali buyutmeyi nasip eylesin insallah amin...insallah banada bebisimi kucagima alacagim gunleri,kokusunu icime cekecegim gunleri guzel allahim nasip eder :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

senin kac zaman surduydu o agrilarin canim?doktora sorduydun normaldir bu agrilar hamilelikte??
benim hala ara ara daha devam ediyor agrilarim malesef ve beni cok tedirgin ediyor:2::2::2:

darisi tum anne olmayi isteyen tum guzel anne adaylarimiza insallahhh:49::49::49:

hamile arkadaşımı tebrik ediyorum...........rabbim herşeyi gönlüne göre versin.........bende geçen sene 6. tüpbebek denememi istanbulda memorialde yaptırdım ama negatifti............zaten ben sayfayı kapattım.....yalnız nasıl olmuşta sana 3 transfer etmişler.........bana 2 transfer etmişlerdi...............saglıgına dikkat et canım..................

hamile arkadaşımı tebrik ediyorum...........rabbim herşeyi gönlüne göre versin.........bende geçen sene 6. tüpbebek denememi istanbulda memorialde yaptırdım ama negatifti............zaten ben sayfayı kapattım.....yalnız nasıl olmuşta sana 3 transfer etmişler.........bana 2 transfer etmişlerdi...............saglıgına dikkat et canım..................

arkadaşım mrb şöyle bi yazılan yazıları okuyodum senin yazdıklarını okudum dayanamadım bimiyorum sorun ne ama canım allahtan hiç umudunu yitirme bi bakmışın herşey bitti derken bi mucize oluverir

Back
X