3 tane pozitif iki tane negatif idrar testi dış gebelik olabilirmi

gulbal9474

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
2
0
1
31
Kizlar merhaba.. Mayıs ayında bir dış gebelik geçirdim adet günü test yapmıştım yine 3 pozitif iki negatif gormustum aradan 4 gün geçince adet olmustum fakat 10 gün sonra sancilanip ani bir kanamayla doktoru boyladim orda beta HCG nin 4500 olduğunu hamile oldugumu söylediler iç kanama ameliyat falan derken atlattım cok şükür fakat suan adetime 14 gün var ama kasıklarımda kramplar var 5 tane test yaptm biri erken gebelik testi silik şekilde çizgi cikiyo kafam çok karıştı sizce yine dış gebelikmidir

testlerin markaları nedir? adete 14 gün kala pozitif ilginç geldi

testlerin markaları nedir? adete 14 gün kala pozitif ilginç geldi
Artimedler var erken gebelik testi olanda prodoctor. Anlam veremiyorum bayada yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum o zaman kan tahlilide vermiştim 3.60 çıkıştı negatif demişlerdi bu şekilde cikiyo hepside 2.3 dakika içinde bazıları anında cikiyo

ya o iki testi de zamanında yaptığımda ben de pozitifi görmüştüm ama kan değerim kocaman bir negatifti. hamilelik olanı da negatif gösterecek hali yok tabii ama sizin adete daha 14 gün varsa gebelik henüz oluşmamış oluyor. adet biter bitmez yumurtlamış olmanız lazım. bu ihtimali göz önüne alırsak rahatlamanız açısından direkt kan testi verin bence. bu testlere güven olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…