- 20 Ağustos 2025
- 58
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulbal9474
-
Artimedler var erken gebelik testi olanda prodoctor. Anlam veremiyorum bayada yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum o zaman kan tahlilide vermiştim 3.60 çıkıştı negatif demişlerdi bu şekilde cikiyo hepside 2.3 dakika içinde bazıları anında cikiyotestlerin markaları nedir? adete 14 gün kala pozitif ilginç geldi
ya o iki testi de zamanında yaptığımda ben de pozitifi görmüştüm ama kan değerim kocaman bir negatifti. hamilelik olanı da negatif gösterecek hali yok tabii ama sizin adete daha 14 gün varsa gebelik henüz oluşmamış oluyor. adet biter bitmez yumurtlamış olmanız lazım. bu ihtimali göz önüne alırsak rahatlamanız açısından direkt kan testi verin bence. bu testlere güven olmuyor.Artimedler var erken gebelik testi olanda prodoctor. Anlam veremiyorum bayada yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum o zaman kan tahlilide vermiştim 3.60 çıkıştı negatif demişlerdi bu şekilde cikiyo hepside 2.3 dakika içinde bazıları anında cikiyoEki Görüntüle 3633114
Evet haklısınız demin bı isim için çarşıya çıkmıştım yinede dedim bı alayim ben test. Aldım ve yine iki çizgi aynı anda oluştu arkasından bitane daha yaptım oda aynı şekilde dış gebeliktede böyle olmustum şuan çok korkuyorum akşam gidip kan vericem çünkü ben kalp ritim ilacida kullanıyorumya o iki testi de zamanında yaptığımda ben de pozitifi görmüştüm ama kan değerim kocaman bir negatifti. hamilelik olanı da negatif gösterecek hali yok tabii ama sizin adete daha 14 gün varsa gebelik henüz oluşmamış oluyor. adet biter bitmez yumurtlamış olmanız lazım. bu ihtimali göz önüne alırsak rahatlamanız açısından direkt kan testi verin bence. bu testlere güven olmuyor.
İki tanede başka farklı marka erken gebelik testide yaptım onlardada silik çizgi cikti bugün saat 2ye randevu aldım artik orda belli olur sanirimArtımed markasına pek güvenmeyin derim defalarca pozitif görmeme rağmen her seferinde kanda negatif çıkmıştı ama bence siz kan verip garantiye alın
Bugün saat 2'ye randevu aldım belli olur sanirimKan tahlili yaptırın.
İşallah güzel sonuclar alırsınBugün saat 2'ye randevu aldım belli olur sanirim
Aminn inşallah çok teşekkür ederimİşallah güzel sonuclar alırsın
Ne oldu sonucun canımAminn inşallah çok teşekkür ederim
Doktorum ultrasonla baktı bişey göremedi kan istedi oda negatif çıktı pazar günü tekrar kan vermemi soyledi. Benim daha önceki dış gebeligim de ilk kanımda negatif çıkmıştı ama suanlik bişey yok malesefNe oldu sonucun canım
Hayrlısı neyse o olsun canımDoktorum ultrasonla baktı bişey göremedi kan istedi oda negatif çıktı pazar günü tekrar kan vermemi soyledi. Benim daha önceki dış gebeligim de ilk kanımda negatif çıkmıştı ama suanlik bişey yok malesef
Adet tarihin gectimi pekiBende artımed marka test yağtım pozitif çıktı ama güvenemediğim için hala bekliyorum
Amin canım cümlemize rabbim nasip etsinHayrlısı neyse o olsun canım
Evet gecti ama normaldede pek düzenli olan biri değilimAdet tarihin gectimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?