3 tane pozitif iki tane negatif idrar testi dış gebelik olabilirmi

İnşallah iyidir ama bazen düşünüyorum yine aynı tüpte sorun yaşarsam diye hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah
Bak bide şöyle düşün canım tabiki dış gebelik her açıdan yıpratıcı inanılmaz sancılı bi surec fakat +1 yönden şanslısın Allah korusun yine olmasın tabi zaten ikinci öyle bı durum olma olasılığı daha düşükmus hadi oldu diyelim en azından iki tupunde duruyo benim olursa anlayamazsam bida çocuğumun olma olasılığı 0 he sadece tüp Bebekle olur. Ben denermiyim hayır. Senin çocuğun falan varmı peki

Yok canım 2 yıldır olmuyordu 2 defa tüp bebek denedik olmadı sonra kendiğinden oldu o da dış gebelik oldu maalesef Amh çok düşük benim erken menapoz riskin var dediler ondan korkuyorum aslında

Yok canım 2 yıldır olmuyordu 2 defa tüp bebek denedik olmadı sonra kendiğinden oldu o da dış gebelik oldu maalesef Amh çok düşük benim erken menapoz riskin var dediler ondan korkuyorum aslında
Rabbim tez zamanda bı evlat nasip etsin sana Allah'ım çok büyük Amh değeri için ilaç bişey yokmu

Çok anlamiyorm o değerden beni yanlış anlama canım ama doğal kür tarifleri falan oluyo onlardan falan yokmu acaba iyi gelen
Onları denedim hemen hamile kaldım dış gebelik oldu bende 3 ay bekleme süresi var diye biraz kullanmayayım dedim regli olduktan sonra tekrar başlayacağım belki olur yine

İnşallah var mı peki çocuğun yoksa ilk mi

İnşallah var mı peki çocuğun yoksa ilk mi ?
Benim bitane ölü doğumum var trafik kazasina bağlı 7 aylık kizimi kaybettim sonrasinda bitane 10 yaşında oğlum var ondan sonra 6 yasindada bı oglum daha var o özel gereksinimli downlu tam bir ball bitanede Mayıs ayında dış gebeligim oldu rabbim nasıp edermi bilmiyorum olursa bitane daha olsun diyoruz ama Rabbimin iznine kalmış hersey

Çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama Allah ım evlatlarını sana eşine bağışlasın inşallah bence olacak bir kızın daha öyle hissediyorum bir de sana bir şey sormak istiyorum bu sürede yanlışlıkla hamile kalsak ne olur ? Ben bazen tedirgin oluyorum ya olursa diye

Aminnn Allah bin kez razı olsun bana ettiğin dualar en guzeliyle senide bulsun inşallah. Bence hiç bişey olmaz tekrarlama şansı çok düşükmus dış gebelikte. Normalde iğneyle dusurenlere 3 ay veya 6 ay kesinlikle korunma öneriyorlar iğne sanıyorum farklı etki gösteriyormus biz ameliyatli olduğumuz için 3 ay yeter diye dusunuyorm kendimce

Amin canım inşallah ben o 3 ay içinde kazara olursa diye baya geriliyorum hatta şu an regl belirtileri yaşıyorum bi yanımda korkuyor ya hamile kaldıysam diye

Amin canım inşallah ben o 3 ay içinde kazara olursa diye baya geriliyorum hatta şu an regl belirtileri yaşıyorum bi yanımda korkuyor ya hamile kaldıysam diye
Kalsanda hiç bişey olmaz Allah'in izniyle bendende bugün peceteye çok az bı Pembe akinti geldi iğne ucu kadar adet oldum sandım ama devamı yok nedense

Kalsanda hiç bişey olmaz Allah'in izniyle bendende bugün peceteye çok az bı Pembe akinti geldi iğne ucu kadar adet oldum sandım ama devamı yok nedense
İnşallah hamilesindir canım çok zor şeyler yaşadım iki gün üst üste ameliyat o korku şimdi içten içe korkuyorum ister istemez

İnşallah hamilesindir canım çok zor şeyler yaşadım iki gün üst üste ameliyat o korku şimdi içten içe korkuyorum ister istemez
Sanmiyorum canım ya test denedim tekrar negatif çıktı Perşembe adet günüm bakalım bazı sağlık sorunlarım çıktı buaralar onlara kafa yordum yıprandım pskolojikmen. Dış gebelik ameliyatı zor dediğin gibi korkuyo insan bide benim ameliyattan sonra kolumu pıhtı attı toplardamarim tıkandı rabbim bida yasatmasin

Ciddi misin çok zor şeyler yaşamışsın Allah’ım bir daha yaşatmasın hiç belli olmaz ama belki vardır bu sefer olmuştur sağlıklıdır

Ciddi misin çok zor şeyler yaşamışsın Allah’ım bir daha yaşatmasın hiç belli olmaz ama belki vardır bu sefer olmuştur sağlıklıdır
Göğüslerim inanılmaz aciyo oyle böyle değil buyuk oğlanı acile getirdim dönüşte tekrar bı test daha Alicam bakalm cikmazsa artık net yoktur derim 5gun kaldı adet gunule

Sanki belirtileri hamilelik gibi ama inşallah öyledir aldın mı testi yaptın mı bir de oğlunun nesi var geçmiş olsun iyi mi

Göğüslerim inanılmaz aciyo oyle böyle değil buyuk oğlanı acile getirdim dönüşte tekrar bı test daha Alicam bakalm cikmazsa artık net yoktur derim 5gun kaldı adet gunule
Merhaba test yaptınız mı acaba benim şuan 6 tastten 4ü pozitif 2si negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…