3 tane pozitif iki tane negatif idrar testi dış gebelik olabilirmi

Test demedinmi peki hiç
Yok yapmadım aslında hamile olduğumu düşünmediğim için yapmadım bazen 40 gün gecikiyor filan yazmışlar benim de belirtim yok zaten hamile olduğumu dış gebelikteyken hissetmiştim yürüyüşüm bile değişmişti sürekli kendimi korumaya çalışıyordum ama şimdi öyle hissetmiyorum sadece duygusal olarak çok ağlamaklı haldeyim o kadar o da büyük ihtimalle regl yaklaştığı için

Rabbim yine tez zamanda nasip etsin inşallah hatta önce sana nasip etsin rabbim mis kokulu bı bebiş

Amin canım hepimize nasip etsin inşallah regl oldum ben bu arada bitti hatta
Ay sevindim valla sonuçta her regl sonrası yeni bir baslangic demek benim için bende iki gündür çok rahatsızım inanılmaz uykum var vücudum dökülüyor sanki.. kan degerlerime baktırmam gerekiyor

Ay sevindim valla sonuçta her regl sonrası yeni bir baslangic demek benim için bende iki gündür çok rahatsızım inanılmaz uykum var vücudum dökülüyor sanki.. kan degerlerime baktırmam gerekiyor
İnşallah öyle olur sadece 1 regl daha bekleyemem gerekiyor onu da atlatırsak tamamdır acaba rahim filmi çektirmesem sorun olur mu ya Neden acaba kansızlık filan mı var doktora git bi test yaptır değerlerine baksınlar canım

Rahim filmi neden cektiriyosunki canım bana hiç öyle bişey demediler. Ben sürekli Demir eksikliği yasiyorm ondan sanırım canım ya

Rahim filmi neden cektiriyosunki canım bana hiç öyle bişey demediler. Ben sürekli Demir eksikliği yasiyorm ondan sanırım canım ya
Tüpler tıkalıysa yine dış gebelik olmasın diye çektirmek lazımmış canım öyle dedi doktor ama ne bileyim anlamadım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…