insallah ya yarın gidecem değilse cok üzülürüm umutlandımE heraldesilik testler genelde kamerada bile görunmez ama siz görursunuz o sekilde olur sizinki bariz ortada kan verin yarin netlessin
insallah bende de vardır3 çocuğum var hepsini de bu kadar silik testlerle öğrendim. Benim hiç bir testim kipkirmizi çıkmadı
Kesin kesin merak etme.insallah bende de vardır
ah etmem mii yaa insallah olur gerçi benimki net değil ama olsun hayırlısı olsunKorkma lütfen farklı markada bile çıkmış bakben inanıyorum kan testin de çooook güzel çıkıcak benim için dua eder misin sen de hamişlerin duası kabul olurmuş
Ne zaman olmuştu yumurtlamaniz? Bn de o aşamalardayim da o yüzden soruyoruminsallah yaa
yapmıstım ama testle yapmamıstım artık uydu mu tuttu mu kendi yaptıgım kadarıyla bilmiyorum
Hamilesiin korkma 3 test te yanilmazinsallah ya yarın gidecem değilse cok üzülürüm umutlandım
bi uygulama vardı google playdan takvimim diye orda gösteriyodu zaten adet bilgilerine göre yumurtlama gününüdw gösteriyodu o gün deniyoduk işte bizde ya hergün ya iki günde biNe zaman olmuştu yumurtlamaniz? Bn de o aşamalardayim da o yüzden soruyorum
tam net değil o yüzden bide bekledikce netlesti hepsi normal süresi 5 dk ya o yüzden tedirgin oldumHamilesiin korkma 3 test te yanilmaz
Ozaman erken döllenme felan ben 1 gün kala yaptığımda daha silikti3 gün var daha gecikmedi
Benmkiler böyleydigerçekten miiiii
evet benimkiler gibiymiş insallah vardır bnde deBenmkiler böyleydi
hiç doktora kontrol e gittiniz miOzaman erken döllenme felan ben 1 gün kala yaptığımda daha silikti
Var görünüyor ama kan sonuclarından sonra netleşir tabi. 2-3 gün regl gecmesini bekle beta hcg yükselsinevet benimkiler gibiymiş insallah vardır bnde de
Regl gectikden 2 gün sonra gittim kan değerim 678 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 kat artmıştı. Gecen hafta kalp atıslarını duydum şükürhiç doktora kontrol e gittiniz mi
Hayırlı uğurlu olsun insallah ⚘Regl gectikden 2 gün sonra gittim kan değerim 678 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 kat artmıştı. Gecen hafta kalp atıslarını duydum şükürşuan 8+4 olduk Darısı isteyen herkesin başına
Kadın dogum dr.una gidin ultrasonda hemen goruyolar kan testini beklemeyininsallah yaa
yapmıstım ama testle yapmamıstım artık uydu mu tuttu mu kendi yaptıgım kadarıyla bilmiyorum
Olma olma tecrubem varki bukadar net konusuyorm benimde gozle zor gorulecek silik test 1 saat sonra netlesiyodu sen kan ver yarin icin rahat etsin stres yapma bosunatam net değil o yüzden bide bekledikce netlesti hepsi normal süresi 5 dk ya o yüzden tedirgin oldum
Bende bu sekilde pozitif görmustum var ama cok cok yeni kan verinSizce var mı bende kan vericem ama korkuyorum negatif görmekten 1 gün var regle 3 gun göğüs hassasiyetim oldu geçti bu sabah ilk idrarla yaptığım test bu
Eki Görüntüle 2851972 Eki Görüntüle 2851973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?