Gebeliğe Hazırlık 3 test yaptım üçüde silik çıktı, hamile miyim yardım ediin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman olmuştu yumurtlamaniz? Bn de o aşamalardayim da o yüzden soruyorum
bi uygulama vardı google playdan takvimim diye orda gösteriyodu zaten adet bilgilerine göre yumurtlama gününüdw gösteriyodu o gün deniyoduk işte bizde ya hergün ya iki günde bi
ama tuttu mu bilmiyorum işte

hiç doktora kontrol e gittiniz mi
Regl gectikden 2 gün sonra gittim kan değerim 678 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 kat artmıştı. Gecen hafta kalp atıslarını duydum şükür şuan 8+4 olduk Darısı isteyen herkesin başına

Regl gectikden 2 gün sonra gittim kan değerim 678 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 kat artmıştı. Gecen hafta kalp atıslarını duydum şükür şuan 8+4 olduk Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı uğurlu olsun insallah ⚘

Sizce var mı bende kan vericem ama korkuyorum negatif görmekten 1 gün var regle 3 gun göğüs hassasiyetim oldu geçti bu sabah ilk idrarla yaptığım test bu

tam net değil o yüzden bide bekledikce netlesti hepsi normal süresi 5 dk ya o yüzden tedirgin oldum
Olma olma tecrubem varki bukadar net konusuyorm benimde gozle zor gorulecek silik test 1 saat sonra netlesiyodu sen kan ver yarin icin rahat etsin stres yapma bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…