Gebeliğe Hazırlık 3 test yaptım üçüde silik çıktı, hamile miyim yardım ediin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önceki aylarda silik görmüştüm ama regl oldum bu sabah yaptım 3 4 dk sonra baktığımda böyleydi regle 1 gün var daha koyu olması gerekmiyor mu
2 gun sonra tekrar yapin koyulasip koyulasmayacagi ozaman belli olur. Daha koyu olup olmamasi vucudun salgiladığı hcg hormonuyla alakalı herkeste ayni olmaz her hamilelikte ayni olmaz

Hayırlısı olsun adınıza çoook sevindim kan testi sonucunuzu da bizimle paylaşın lütfen benim de 2 gün gecikti biraz daha bekleyip test yapıcam
testi yaptırdım 2 ayrı yerden ikisi de pozitif dedi kan sonucuma ama bi doktor bu kan değeri 48 saatte artması gerekiyo dış gebelik olabilir tekrar gel dedi olabilir mi öyle birsey

Kadın dogum dr.una gidin ultrasonda hemen goruyolar kan testini beklemeyin
Benim de bugun 11 gun oldu gecikmem defalarca idrar teesti yaptim hep negatif ilk defa gecikme yasadm gecen ay 4 gun once gelmisti ole cok deil az az bu ay 11 gun hala yok dun kan verdim kocaman 0 progesteron 1.99 ama adetim neden gelmiyor yani bir belirtimde yok ikisine daitlr ara ara kasik agrik bacak agrim bide rahim elleyince hafif agri kasiklarim az sis bole artik delirmek uzefeyim

testi yaptırdım 2 ayrı yerden ikisi de pozitif dedi kan sonucuma ama bi doktor bu kan değeri 48 saatte artması gerekiyo dış gebelik olabilir tekrar gel dedi olabilir mi öyle birsey
Dış gebelik yaygın bi durum herkesin başına gelebilir . bildiğim kadarıyla 48 saatte 2 katına çıkmalı şu an sadece beklemen moralini yüksek tutman gerekiyor

48 saatte ikiye katlanması gerekiyoms dış gebelik olabilir dedi doktor mümkün mü böyle birşey
Evet mumkun kan degerin 2 ye katlaniyosa bi problem yoktur ama artış düzensizse olabilir. Ikiye katlanmadimi senin neden durduk yere oyle bisey soyledi

Evet mumkun kan degerin 2 ye katlaniyosa bi problem yoktur ama artış düzensizse olabilir. Ikiye katlanmadimi senin neden durduk yere oyle bisey soyledi
daha ilk kez oldu tam şekilde mi 2 ye katlanması lazım mesela benim suan 327 cıktı değerim bu 48 saat sonra 654 mü olması lazım 620 yada ne biliyim 690 olsa olur mu yani

daha ilk kez oldu tam şekilde mi 2 ye katlanması lazım mesela benim suan 327 cıktı değerim bu 48 saat sonra 654 mü olması lazım 620 yada ne biliyim 690 olsa olur mu yani
650 ve uzeri olursa iyi olur. Ilk kanda bunu soylemeside dogru degil saglikli bi gebelikmi gormemiz icin 2 gunde bir 2 kati artmasi gerekir diyebilirdi.
Korkma herkeste olacak diye bi durum yok 2 gun sonra ayni saatlerde ve ayni hastanede ver kanını

Sizce var mı bende kan vericem ama korkuyorum negatif görmekten 1 gün var regle 3 gun göğüs hassasiyetim oldu geçti bu sabah ilk idrarla yaptığım test bu
Eki Görüntüle 2851972 Eki Görüntüle 2851973
Yanlış hatırlamıyorsam pazar günüde frely marka şu mavi çerçeveli testlerden yapmıştın ondada böyle silik bir çizgi vardı bir gebelik var tebrik ederim ama bu testte koyulaşma olması gerekirdi silik gibi yine sanki kan verip sağlıklı bir gebelik mi diye teyit et :) Hayırlısı olsun inşallah

Evet ama bu ondan daha net çizgi verdi

Canım kahverengi akıntım var oluyorum galiba ben artık testlerin verdiği silik çizgiye inanmıyorum
Bence kimyasal yaşıyorsun bugün kan ver yinede frely marka hiç sahte çizgi çıkarmaz daha önce de başına gelmiş galiba testlerden sonra adet gelmesi bunun çeşitli nedenleri var önce bi teyit et bunun dış gebelik ihtimalide var Allah göstermesin

Dış gebelikte böyle oluyor mu bilmiyorum hep çizgi çıkıyor ama hem regl oluyorum

Dış gebelikte böyle oluyor mu bilmiyorum hep çizgi çıkıyor ama hem regl oluyorum
Dış gebeliktede test pozitif olur adette görülür değer alçalıp yükselir tabi dış gebelik kötü bi ihtimal senin kimyasal gibi duruyo daha çok eğer kurtarılacak bir gebelik varsa progestan falan verir doktor hiç durma kan ver doktora gözük sonuca göre

Yarın verebilirim ancak ama bak bu 4 aydır böyle çift çizgi çıkıyor bazen gecikmeli bazen tam günümde regl başlıyor ama kahverengi akıntı oluyor bır gün boyunca sonra kanama başlıyor

Yarın verebilirim ancak ama bak bu 4 aydır böyle çift çizgi çıkıyor bazen gecikmeli bazen tam günümde regl başlıyor ama kahverengi akıntı oluyor bır gün boyunca sonra kanama başlıyor
Testler bazen yanıltıcı olabiliyor ama her markada değil ben o frely testi çok kullandım hiç yalancı çizgi olmadı aylardır kimyasal yaşamış olabilirsin sen kesinlikle yarın kan vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…