Gebeliğe Hazırlık 3 test yaptım üçüde silik çıktı, hamile miyim yardım ediin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testler bazen yanıltıcı olabiliyor ama her markada değil ben o frely testi çok kullandım hiç yalancı çizgi olmadı aylardır kimyasal yaşamış olabilirsin sen kesinlikle yarın kan vermelisin
İns veririm canım kuruma çizgisi de değildi bariz belli ikinci çizgiler

İns veririm canım kuruma çizgisi de değildi bariz belli ikinci çizgiler
İkinci yaptığın test markası ne? Kesinlikle kuruma çizgisi değil keşke bugün kan verebilseydin ama yarın sabahta olur bazen böyle düşükler olmadan önce progestan ile kurtarılıyor

İkinci yaptığın test markası ne? Kesinlikle kuruma çizgisi değil keşke bugün kan verebilseydin ama yarın sabahta olur bazen böyle düşükler olmadan önce progestan ile kurtarılıyor
Bak frely yaptım bebe time yaptım miratech yaptım hepsinde de çizgi çıktı

Bak frely yaptım bebe time yaptım miratech yaptım hepsinde de çizgi çıktı
Bebetime hakkında iyi şeyler yazmıyorlar ama frelyden çok eminim 100 paket kullanmışımdır abartısız asla sahte çizgi vermedi eğer 2 saat sonra falan bakarsanız kuruma çizgisi olabiliyor ama zaten ilk 10 dakikayı baz alıyoruz kuruma çizgiside gri oluyor seninki pembe

Evet canım pembeydi

Canım kanamam olmasına rağmen tekrar test yaptım yine silik çıktı sanırım yerleşme bu

Canım kanamam olmasına rağmen tekrar test yaptım yine silik çıktı sanırım yerleşme bu
İnşallah canım senin yerinde olsam kan verip acile başvururdum yerşelme kanaması leke olarak geliyor yani çamaşırı batıracak kadar düşük yapıyor olabilirsin imkanın varsa özelde falan kan ver

Canım onu anladım ama testlerde pozitif kimyasal mı yaşıyorsun diye bil istedim sen bilirsin
Canım normalde regl olduğumda çok ağrılı geçer ama az miktarda pedi doldurmayacak şekilde ağrısız kanamam var reglye döndü diye gitmek istemedim boşuna para vermek istemedim kan tahlili ne

Benim bir haftam var regelime boyle cikti sizinki gayett bellii gebelik vardir cnm hyrli olsun

Eklentiler

• IMG20210520130408.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım normalde regl olduğumda çok ağrılı geçer ama az miktarda pedi doldurmayacak şekilde ağrısız kanamam var reglye döndü diye gitmek istemedim boşuna para vermek istemedim kan tahlili ne
Sağlık ocağındada verebilirsin ücretsiz şekilde kanaman da olunca dış gebelik riskide var ama karar senin tabiki inşallah kolayca geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…