İns veririm canım kuruma çizgisi de değildi bariz belli ikinci çizgilerTestler bazen yanıltıcı olabiliyor ama her markada değil ben o frely testi çok kullandım hiç yalancı çizgi olmadı aylardır kimyasal yaşamış olabilirsin sen kesinlikle yarın kan vermelisin
İkinci yaptığın test markası ne? Kesinlikle kuruma çizgisi değil keşke bugün kan verebilseydin ama yarın sabahta olur bazen böyle düşükler olmadan önce progestan ile kurtarılıyorİns veririm canım kuruma çizgisi de değildi bariz belli ikinci çizgiler
Bak frely yaptım bebe time yaptım miratech yaptım hepsinde de çizgi çıktıİkinci yaptığın test markası ne? Kesinlikle kuruma çizgisi değil keşke bugün kan verebilseydin ama yarın sabahta olur bazen böyle düşükler olmadan önce progestan ile kurtarılıyor
Bebetime hakkında iyi şeyler yazmıyorlar ama frelyden çok eminim 100 paket kullanmışımdır abartısız asla sahte çizgi vermedi eğer 2 saat sonra falan bakarsanız kuruma çizgisi olabiliyor ama zaten ilk 10 dakikayı baz alıyoruz kuruma çizgiside gri oluyor seninki pembeBak frely yaptım bebe time yaptım miratech yaptım hepsinde de çizgi çıktı
Evet canım pembeydiBebetime hakkında iyi şeyler yazmıyorlar ama frelyden çok eminim 100 paket kullanmışımdır abartısız asla sahte çizgi vermedi eğer 2 saat sonra falan bakarsanız kuruma çizgisi olabiliyor ama zaten ilk 10 dakikayı baz alıyoruz kuruma çizgiside gri oluyor seninki pembe
Bence kesin hamilesiniz hadi hayirlisiyaa insallah yarın dr a gidecem değilse cok umutlandım üzülecem ya
Benım de böyle çıkmıştı kan sonucun 150 fakandı şimdiden hayırlı olsunEki Görüntüle 2851940 hamile miyim sizce???
Canım kanamam olmasına rağmen tekrar test yaptım yine silik çıktı sanırım yerleşme buBebetime hakkında iyi şeyler yazmıyorlar ama frelyden çok eminim 100 paket kullanmışımdır abartısız asla sahte çizgi vermedi eğer 2 saat sonra falan bakarsanız kuruma çizgisi olabiliyor ama zaten ilk 10 dakikayı baz alıyoruz kuruma çizgiside gri oluyor seninki pembe
benim kan sonucumda 327 cıktıBenım de böyle çıkmıştı kan sonucun 150 fakandı şimdiden hayırlı olsun
İnşallah canım senin yerinde olsam kan verip acile başvururdum yerşelme kanaması leke olarak geliyor yani çamaşırı batıracak kadar düşük yapıyor olabilirsin imkanın varsa özelde falan kan verCanım kanamam olmasına rağmen tekrar test yaptım yine silik çıktı sanırım yerleşme bu
Kanamaya döndü canımİnşallah canım senin yerinde olsam kan verip acile başvururdum yerşelme kanaması leke olarak geliyor yani çamaşırı batıracak kadar düşük yapıyor olabilirsin imkanın varsa özelde falan kan ver
Bebeğim bu yüksel ihtimal kimyasal son testin de resmini atar mısın. Sabah ola hayrola bi test yaptır ben sonucun beşten yüksek çıkacağına eminimKanamaya döndü canım
Günaydın canım hadi kan vermeyeeİns veririm canım kuruma çizgisi de değildi bariz belli ikinci çizgiler
Canım regl oldumGünaydın canım hadi kan vermeyee
Canım onu anladım ama testlerde pozitif kimyasal mı yaşıyorsun diye bil istedimCanım regl oldum
Canım normalde regl olduğumda çok ağrılı geçer ama az miktarda pedi doldurmayacak şekilde ağrısız kanamam var reglye döndü diye gitmek istemedim boşuna para vermek istemedim kan tahlili neCanım onu anladım ama testlerde pozitif kimyasal mı yaşıyorsun diye bil istedimsen bilirsin
Sağlık ocağındada verebilirsin ücretsiz şekilde kanaman da olunca dış gebelik riskide var ama karar senin tabiki inşallah kolayca geçerCanım normalde regl olduğumda çok ağrılı geçer ama az miktarda pedi doldurmayacak şekilde ağrısız kanamam var reglye döndü diye gitmek istemedim boşuna para vermek istemedim kan tahlili ne
Çok ağrım olmaz mıydı canımSağlık ocağındada verebilirsin ücretsiz şekilde kanaman da olunca dış gebelik riskide var ama karar senin tabiki inşallah kolayca geçer
Sağlık ocağındada verebilirsin ücretsiz şekilde kanaman da olunca dış gebelik riskide var ama karar senin tabiki inşallah kolayca geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?