3 tl ye aldığım duvar stickerlarım :)

Ay çok güzelmişşş. Bende evime yaptıracam . eve ayrı bir hava katıyor. evin imajını değiştiriyor.

Böyle uzun kıvrımlı modellerden istiyorum.. (sebebim var :gitme: )

kızlar vallabende bayılıyordum ama çok pahalı die almıyordum ...
ben 25 tl yede sormuştum ondan alıcakken ,aynı gün bunları gördüm ve aldım ...
ama bekleyin yarın öbürgün çarşı da pazarda karşınıza çıkar bunlardan...a.s.tşk ederim beğeniniz adına hepinize...

bencede çıkabilir artık ucuza yaygınlaştıya öle olur:))bekleyelim..

ama bekleyin yarın öbürgün çarşı da pazarda karşınıza çıkar bunlardan...a.s.tşk ederim beğeniniz adına hepinize...
Mecburen bekliycem ,Başka çarem yok, çünkü nişanlıyım daha laelaelaelaelae
Ben internetten bakıyorum en ucuzu 30-40dan başlıyor ..

(senin aldığın boyutların değeri 30 sanırım sitede + kargo ) hihoyyyt

benimkiler çok büyük değil
pahalı olanlar tüm duvarı kaplıyor...benimkiler 30 cm e 50 cm olsun en fazla ...
ama duruşu şık ve güzel:jeyyar:

benimkiler çok büyük değil
pahalı olanlar tüm duvarı kaplıyor...benimkiler 30 cm e 50 cm olsun en fazla ...
ama duruşu şık ve güzel:jeyyar:

Şööyle tüm duvarı kaplayacak gibi bi kıvrım, rüzgar tarzı bişi varmıydı aldığın yerde , onlar ne kadardı biliyomusun?

bende çok begndim canım güle güle kullan:))
istanbulda nerdeee bu fiyata((
ikeada 50 tl ye sormuştum daha ucuzunu da hiç bulamadım.

siz nerden ,ne kadara aldınız....?

istanbul dan arkadaşlar çok beğeniyor...oradan zevklerine göre seçebilirler..:1hug:

canım bende leventte bi tezgah kurulmuştu ordan aldım. ama bende 4 tl ye almıştım sanırım. inanılmaz çok model vardı .. gercekten cok güsel duruo..

Ben de istiyommmmmmmm poka ne kadar aldın cnm?
mısracım ben 4 tl ye almıştım. yolda kurulan bi tezgahtan. öle denk geldi. ama gercekten cok güsel duruo..

pokahontas leventte nerde cnm dediğin tezgah
bende almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…