3 tl ye aldığım duvar stickerlarım :)

canıııııııııııııııııııııım:kedi: cumartesi pazarının hangi sokaığında orayı avucumun içi gibi bilirim :sırnaşık şey ayy acil cvp bekliyorum.. neloooooooooooooou neoluuuuuuuuuuurdelikafadulden

ya ankarada yokmuu kızlarrr bize yoolllayın istanbuldaN NOLURRR!!!!!!!!!!

Ay çok güzelmişşş. Bende evime yaptıracam . eve ayrı bir hava katıyor. evin imajını değiştiriyor.

Böyle uzun kıvrımlı modellerden istiyorum.. (sebebim var :gitme: )
Yoğun baskı üzerine açıklama zorunda kaldım laelaelaelaelae ınsan figürleri olursa evde namaz kılamayız.. oyüzden canlı figürler olmamalıymış!! konuyla alakasız diye detaya girmek istememiştim ama :kedi:

ya nasıl olur yaaaa ben netten bir sürü para verip aldım.. Allah aşkına söyleyi verin tarif edin kızlar. Çeyizime almayı düşünüyodum bir sürü para verip almayayımmm mafoldumben

Kız bayıldım bunlara sahiden evin havasını nasılda değiştiriyorlar .kaydirigubbakcemile2

bende dün pazarda bu kedilerden gördüm çok hoşuma gitmişti ama güvenemedim olurmu olmazmı diye fiyatını bile sormadım duvarda çok cici durmuş haftaya alayım bende eklediğin için sağol

çok güzellermiş gerçekten. :1rolleyes:

koçtaş gibi yapı marketlerde var ama benim anlamadığım oralarda 50-100lira arası fiyatlara satılıyo 3 liraya olan cokmu kalitesiz yoksa biz kazıklandıkmı=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…