bugün benimde 10 .günüm,aydın bey 10. günde test yapabilirsin demişti ama korkuyorummmmm,ama yapmamda lazım bugün kullandığım jel bitti,ahhh yoksa bugün büyük günmü:18::18::18::18:
aynen benimde jel 11.günde bitiyo bende o gün yapıcam sanırım.yaa pretty yapsana yaa.valla meraklandım şimdi.hadi inşallah güzel haberlerini alalım...
testimi bugün yaptım 11.günümde veeeeeeeeeeeeee sonucummmmmmmmmmm 756.2 çıktııı:))süper yaa hamileyiimmmm
canım beniiimm tebrik ederim.ne bu üçüz dördüz falan herhaldemaşallaahhh. benim bugün 9.günümdü ama dayanamadım bende yaptırdım tabiki negatif. opuyorum canım.
off yaaazaten sabahtan beri aglıyorummmm şimdi senin bu haberin beni kopartttı...
benimde kader anım yaklaşıyor hormon degerlerimde düşük çıktı ....
yaaaa niye aglıyosun kuzum yaa...seninkinde göbekler atıcaz inşallah bitanem.bebişinde üzülür hem bak ağlama sakın heee.....
cnm benimde pek umudum yok bugun e2 ve progeteron testi yapıldı degerler düşük çıktı....
rabbim beterinden korusun ama çok canım yanıyo...kaldıramıyorum artık
olurmu öyle yılmak yok. normal yolla veya doktor kontrolüyle veya tüple veya aşılamayla elbet bir şeklde olacak ama zamanını Yüce Rabbim bilir.nolur sen üzme kendini canım.stres yapmamız sadece bize zarar verir başka bişey değil.kafamızı rahatlatmamız lazım.takma sen şimdi e2ymiş progesteronmuş falan boşver.
testimi bugün yaptım 11.günümde veeeeeeeeeeeeee sonucummmmmmmmmmm 756.2 çıktııı:))süper yaa hamileyiimmmm
Arkadaşlar, biz de dün itibariyle 3.tüp bebek denmemize başladık.Bu uğurda emek veren arkadaşlarımın ve benim hayırlı pozitif sonuçlar almamız dileğiyle...
hayırlısı olsun arkadaşım.. umarım senin ve diğer tedavi sürecindeki arkadaşların da bu son tedavileri olup hayırlısıyla, sağlıkla güzel güzel haberlerini alırız.. Allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun...
teşekkür ediyorum canımm yaa,doktor sadece tebrik etti,ama çoğul gebelikte olabilir dedi,bakalım yaa ben hala iki kimyasaldan sonra korkuyorum emin olamıyorumcanım beniiimm tebrik ederim.ne bu üçüz dördüz falan herhaldemaşallaahhh. benim bugün 9.günümdü ama dayanamadım bende yaptırdım tabiki negatif. opuyorum canım.
tebrikler Pretyy, Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin canım ...
canım benim yok başlamadım daha temizlik yapıyorum gitmeden o yüzden giremedim buay doğumkontrol hapına başliyacağım ve 21 gün sonra tedavideyim inşallah sen nasılsın canımencaaaaaaaaaaaaaaan nerelerdesinn ne durumdasınn?
başladın mı tedaviye haziran sonu demiştin yanlış hatırlamıyorsam....
Rabbim bu yolda yardımcın olsun(bizlerinde)...
inşallah herşey çooooooooooook güzel olacakkkkkkkkkkkkk hepimiz için......
canım benim yok başlamadım daha temizlik yapıyorum gitmeden o yüzden giremedim buay doğumkontrol hapına başliyacağım ve 21 gün sonra tedavideyim inşallah sen nasılsın canım
Canım ben başladım inşallah hayırlısı olur....adetin 21.günü lucrine başladım...9haziranda adet oldum...11 haziranda ultrason ve estrofeme başladım.lucrin devam..bu ilaçlar beni mahvediyorrr..birde bu sıcaklar beni mahvediyorrrrrrrrr.......c.tesi doktora gidecem kontrole..bakalımmm hayırlısı..işte böylee...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...canım sanada booooooooooool şanslar dliyorum...umarım hamiş oluruzzzzzzzzzz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?