Selam kızlar ben geldimmm...doktora gittim muayenemi oldum...adetimin 21. günü bugün lucrin vurmaya başladım..adet olunca 2. gün tekrar muayene ve estrofeme başlayacam.ayrıca e2 ve porgesteron tahlili istedi..onları yaptıracam..bu arada bir sürü tahlil verdi..protein c ve protein s tahlillerime baktı iyi dedi. cd56 yı gösterdim bu tahlilde bu aralar moda oldu dedi ve pek önemsemedi...anlayacağınız bugün itibariyle yola başladımmm kızlar...bu arada transferi olan arkadaşlara Rabbim yardımcı olsun inşallah....Rabbim bu yolda bizleri yalnız bırakmasın inşallahh....
transferimin 4. günündeyim ama,günler geçmiyor bir türlü,transfer olan arkadaşlar neler hissediyorsunuz ??benim karnımın alt taraflarında ağrılar var,normalmi acaba,karnımın genelindede zaman zaman ağrı oluşuyor,acaba yine olumsuzluk ağrısımıdır yada ne olabilir,ağrı iyi bişimidir???
cnm tedavin hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider olumlu sonuçlar alırsın.güzel haberlerini alırız bizde burdan.
Transferi olan arkadaslara bol şans DUALARIM SİZİNLE allahım bu SEFER YUZUNUZU guldursun inş TEDAVIYE BAŞLIYAN arkadaşlarada boll boolll moral dilerim mutlu olmak çok önemliii ıyı duşunelim hormonlarımız iyi çalışsın ben 3 tup bebek ignemı bugun yapacam kısmetse femara merınol elevıt aspırın kullanıyom şu aralar ama persembe degısecek cunku kontrol vaar ona gore bakacak duruma doktor kızlar bıse soracam benım çatlatmayı lucrınle yapacaklar ve transferı bu ay yapmıyacaklarmış donduracaklarmış bu nıye acaba mantıgını anlamadım bılgısı olan vaar mıııııı benım bıldıgım toplanır besgun veya 3 gun sonra transfer edılır arta kalan dondurulurrrr bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylaşa bılırmısınızzzzzzzzz
transferimin 4. günündeyim ama,günler geçmiyor bir türlü,transfer olan arkadaşlar neler hissediyorsunuz ??benim karnımın alt taraflarında ağrılar var,normalmi acaba,karnımın genelindede zaman zaman ağrı oluşuyor,acaba yine olumsuzluk ağrısımıdır yada ne olabilir,ağrı iyi bişimidir???
kızlar nerdesiniz topik düşmüş alt sayfalara yazık bu topiğe
iyim tatlım sen nasılsın ben bikaç gündür giremedim topik çok sessiz kalmışburdaaaaanasılsın canım?
iyim tatlım sen nasılsın ben bikaç gündür giremedim topik çok sessiz kalmış
canım benim hadi hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum sakın umutsuz olma inşallah rabbim busefer yüzüne gülernapıyım bende bakıyorum arada evet kimse yazmamıs.benim cts günü transferim oldu ayın 14ü test günüm ama beklıyorum işte umutsuzca.bilmiyorum bi yandan düşünmüyorum bi yandan kafamda kuruyorum işte.kısmet bakalım..
artık aramıyorum zaten,pazar günü test günüm,idrar testi yapsammı diiye düşnüyorum ama yinede korkuyorum,ilk başlarda ağrım vardıçok korktum sonra geçti,şimdilik herşey normal görünüyor,ama zaman bir türlü geçmek bilmiyorsakın belirti arama herkesin vucudu farklı tepki verebilir.hatta aynı kişinin farklı gebelik belirtileri farklı olabilir.sen rahat ol. inşaallah bebeğin seninle tadını çıkar.bol bol su iç ve kabız kalmamaya çalış.güzel haberini bekliyoruz...
vallahi bekleme döneminde olduğum için annemdeydim,oradada net yok giremedik işte,zaman daralıyor yavaş yavaşkızlar nerdesiniz topik düşmüş alt sayfalara yazık bu topiğe
nasıl transferı olanlar tedavıde olanlar inş herseycıkler yolundadırrrrrrrrrrrr ben bugun yola çıkıyooomm yarın bırde kısmetse yumurtam toplanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dualarınızda unutmayın beniiiiiiiiiiiiii ya kalıtelı veya ıyı yumurtam çıkmazsa dıyeee bıraz urkuyoom bakalım nasippp
bugün benimde 10 .günüm,aydın bey 10. günde test yapabilirsin demişti ama korkuyorummmmm,ama yapmamda lazım bugün kullandığım jel bitti,ahhh yoksa bugün büyük günmü:18::18::18::18:canım hayırlı olsun inşallah kaliteli kaliteli olsunlar...güzel haberlerini bekliyoruz.benim bugün 8.günüm.ama hala kendimi transfer olmus gibi hissetmıyorum.çünkü ne bedenimde nede ruhumda hiçbir değişiklik yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?