cbc(tam kan sayımı),ahm(menopoz sürecine yumurta rezervine bakılıyor),ca125(endometroiziz,yumurtalıklarda kist varmı yokmu diye bakılıyor sanırım) bu 3 tahlili yaptırdım.sana cd56 için ne kadar fiyat söylediler.
daha öncedende genetik falan birçok test yaptırmıştım.onlar şükür iyi çıkmıştı.inşaallah bunlarda çok kötü çıkmaz da 3.tüp şansım olur.allahtan hayırlısı kısmette varsa nasip olur.inşaallah bizimde kısmetimizde vardır.
sen tedaviye nerede başladın veya başlayacaksın?
ne kadar çok test yaptırmışsın,ben 3. ye başladım ama tam kan sayımı dışında diğerlerini yapmadım,ne kadara mal oldu sana tüm bu testler??
kızlar yarın için randevu aldım bende dr dan bi kntrol etsin bakalım ne dicek temmz adetimdede başlıcam 3. denememe.
3. deneme için dra sizler neler sorup önerdiniz sebepsiz inf bizim acaba bu denemede başka bir yöntem denicekmi dr .co kültüre filan erek yok diyo gebelik aşısı içinde pek sıcak konuşmadı telde.sizin drlarınız neler önerdi?
Encan günaydın.. Sanırım sen de Antalya dasın.. Vitale de ben de geçen yaz tedavi görmüştüm. Doktorun Ali Faut Bey mi?
yarın yumurtacıklarım toplanıyor,umarım hepside dolu doludur:)
aslında çokta pahalı değilmiş diğer fiyatlarla karşılaştırdığımızda ,neden doktorlar istemezki bu testleri,ben internetten okudum şu testi yaptıracam desem işime ne karışıon dermi doktorum şimdi:)gerçi kan sayımı falan filan yaptırdımda şu cd56 ya takıldım ben..evet canım cd56 dışında sanırım hemen hemen tüm testleri yaptırmışım:-((-)) testlerin birçoğunu bulunduğum yerdeki tıp fakültesinde rica minnetle yaptırdım.devlet pahalı olduğu için birçoğunun kit parasını ödemiyormuş.aslında bizim gibiler içinde olması gereken testler.en son istenilen tam kan sayımı,ca125 buradan özel hastaneye yaptırdım.bunları sgk karşıladığı için ekstradan ücret vermedim.sadece amh testini özel labrt.da 130tl ye yaptırdım.
cd56 yı da 60-70tl arası fiyata yapıyorlar.onuda yaptırmayı düşünüyorum.
canım kaç tane embriyon oluştu transferin ne zaman? inşaallah bu kez bebeklerin seninle olur.allah kucağını bebeğinle doldursun aminnnn)
hayırlısı olur inşaallah bu kez bebeğine kavuşursun) bizede sebebpsiz denilmişti 32 yaşımdan beri bebek için mücadelem.1 defa aşılama 1 kezde tedavisiz hamilelik maalesef düşükle sonuçlandı.ve hiç sebep bulunamadı.ben pek inanmıyorum mutlaka bir yerde birşeyler eksik bakılıyor.şuan 40 yaşına girdim. artık sebep buldu dr.lar yumurta kaliteniz düşük deniliyor:-((
valla ben bu kez standart tedavi dışında yeniliklerde ne varsa onu denemek istiyorum.gittiğim merkezde inşaallah herşey yolunda giderde başlarsam.aşılama , kumulus ko-kultur uygulamalarıda yapılıyormuş uygunsam onlarıda yaptıracağım.ve başarı oranıda var olduğu söyleniyor.inşaallah kısmetimizde bebeğimize kavuşmak vardır.gerçekten çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ve bu tedavi bizlerin bebeğimize kavuştuğumuz tedavimiz olur.
geçmiş olsun tatlım rabbim bu çektiklerimizin mükafatını verecek inşallahmerhaba kızlar dün sabah histereskopi ameliyatımı oldum.drum sag tüpümün üzerinde 2 tane et parçası oldugunu ve onu aldıgını söyledi içeriyi iyice temizlemiş hafif iltihabım içinde antibiyotik verdi 14 gün kullan gel dedi .bir sonraki adetimde allah nasip ederse başlıcaz 3. tedaviye.
geçmiş olsun tatlım rabbim bu çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah
kızlar merhaba bende 3cü tüp bebeğe başlıcam kısmet olursa ilkini özelde prof. bülent baysala yaptırdım ikincisini raporlu zeynep kamilde şimdide cerrahpaşa ya gitmeye başladım birsürü tahlil verdiler eşime ve banada benimkilerin sonuçlarını bekliyorum eşimin daha kan vermesi lazım sanırım tahlilleri toparlamak biraz uzun sürecek.bizde ikimizde de sorun var eşimin sperm sayısı az benimde yumurtalık rezervim sol yumurtalığım zaten çalışmıyormuş.daha önce burada tedavi gören varmı yada bilgisi olan zaten çok zaman kaybettim ekonomik sebeplerden ve ümitsizlikten bakalım zaman bize neler gösterecek allah hepimize hayırlı evlatları en kısa zaman da nasip eylesin inşalllah...yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..
kızlar selam.yarın transferim var kısmetse.dün toplanan 3yumoş dan sadece 1i döllenmişbilmiyorum şansım nedir ama Allahın izniyle inşallah bu sefer kavusurum yavruma..kendı kendıme moralını bozma olucak ınsallah dıyorum ama bı yandanda umudum yok gibi.off bılmıyorum bakalım yarın neler olucak:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?