Tskederim canimTebrik ederim :) üzülmeyin vardir bu bebisin size bi hayiri
Maddi olarak zorlanacagiz 3 üncü çocuk için ilerde düşünürdüm yetebilirmiyim hepsine bilmiyorumMaddi gücünüz var mı? Eşiniz ister mi? Siz çok mu karşısınız üçüncü çocuğa? Yoksa ılımlı mısınız?
Eşim destek çı hersekilde elhamdülillahÇok zor ama kesinlikle kötü bir haber değil. Kulaklarınızı başkalarına tıkayın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bu sizin ve eşiniz arasındaki bir mesele. Yardım etmekle yargılamak aynı şey değil, bu anneniz bile olsa.
Ayırmam onlar benim kuzularım sadece eşim destekçi oda elinden geleni yapabiliyor sagolsunHmm 3.5 aylık çok küçük daha
Hamilelik sürecinde haliyle kucağa alma, emzirme, ilgi gibi durumlarda zorlanacaksınız
Eşiniz destek olacak ya da bir yakınınız yanınızda olmalı
Milletin ne dediğini çok sallamayın
Ama üç çocuğunuzu da birbirinden ayırmayın lütfen
Dr la görüşüp bilgi alacağım değerlerim düşükdür hamileliğimde tansiyon dusuklugunden çok sıkıntı yaşadım sadeceHayırlı olsun canım
Olmuş artık bence bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirmek için neler yapabilirsin o konularda bilgi al çünkü sezeryan doğumdan sonra en az 2 yıl hamilelik önerilmiyor.Bebek sağlığı kadar anne sağlığıda önemli umarım çevrendeki insanlar yardımcın olur
Bende tebrik ederim canım ben de bi müddet söylemeyi düşünmüyorumtebrik ederim benim bebeğim de 11 aylıkken plansız kaldım hala eşimden başkası bilmiyor zor olacak ama ilerde daha iyi olacak inşgünlerdir ağlamaktan sonraki tesellim
Amin canım sağol güzel dileklerin içinVardır bi hayır. Durumunuz müsaittir umarım ama ben Allahın muhakkak bi kolaylık vereceğini düşünüyorum hem 3.5 aylık olanla da ikiz gibi büyürler. Siz sağlığınıza dikkat edin bol kalsiyum alın demir çinko eksik etmeyin vucüdunuzu zorlayacaktır.
Hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün, her yönüyle güzel, başarılı bir insan olmasını nasip etsin inşallah mercimeğin
Tsk ederim Evet emziriyorum yok sütten kesmicem doğuma kadarHayırlı olsun
Emziriyorsanız sütten kesmeye gerek yok onu söylemeye geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?