3 üncü çocuk haberi

Bihaber34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
39
26
3
39
Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden

Maddi gücünüz var mı? Eşiniz ister mi? Siz çok mu karşısınız üçüncü çocuğa? Yoksa ılımlı mısınız?

Çok zor ama kesinlikle kötü bir haber değil. Kulaklarınızı başkalarına tıkayın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bu sizin ve eşiniz arasındaki bir mesele. Yardım etmekle yargılamak aynı şey değil, bu anneniz bile olsa.

Vardır bi hayır. Durumunuz müsaittir umarım ama ben Allahın muhakkak bi kolaylık vereceğini düşünüyorum hem 3.5 aylık olanla da ikiz gibi büyürler. Siz sağlığınıza dikkat edin bol kalsiyum alın demir çinko eksik etmeyin vucüdunuzu zorlayacaktır.

Hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün, her yönüyle güzel, başarılı bir insan olmasını nasip etsin inşallah mercimeğin

Hmm 3.5 aylık çok küçük daha
Hamilelik sürecinde haliyle kucağa alma, emzirme, ilgi gibi durumlarda zorlanacaksınız
Eşiniz destek olacak ya da bir yakınınız yanınızda olmalı
Milletin ne dediğini çok sallamayın
Ama üç çocuğunuzu da birbirinden ayırmayın lütfen

Eşim destek çı hersekilde elhamdülillah

Hayırlı olsun canım
Olmuş artık bence bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirmek için neler yapabilirsin o konularda bilgi al çünkü sezeryan doğumdan sonra en az 2 yıl hamilelik önerilmiyor.Bebek sağlığı kadar anne sağlığıda önemli umarım çevrendeki insanlar yardımcın olur

Ayırmam onlar benim kuzularım sadece eşim destekçi oda elinden geleni yapabiliyor sagolsun

Dr la görüşüp bilgi alacağım değerlerim düşükdür hamileliğimde tansiyon dusuklugunden çok sıkıntı yaşadım sadece

Amin canım sağol güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…