Tskederim canim Kondom un azizliği delik çıktı bir kere ondan şüpheliyim sonra kaza olmadı bildiğimkorunma yonteminiz geri cekilmemiydi? biraz cesaret istiyor o yontemle birliktelik. hayirli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskederim canim Kondom un azizliği delik çıktı bir kere ondan şüpheliyim sonra kaza olmadı bildiğimkorunma yonteminiz geri cekilmemiydi? biraz cesaret istiyor o yontemle birliktelik. hayirli olsun
Hayırlı olsun bebeğiniz.. kim ne derse desin. Bebek sizin bebeğimiz, kimsenin karışmaya hakkı yok. Evet zor olur hamilelik ve lohusalık içiçe geçmiş oluyor ama hayatta kolay da birşey yok.Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden
Evet canım Rabbim evlatlarımızın sağlık problemiyle sınamasın bi şekilde büyüyecek ama annem her lafa konu arasında sakın sakın yeter 2 tane diyip duruyordu halbuki kimseye yüküm olmadı 1 gece hastane kaldı lohusaligim da ev işi hep eşime kaldı yanımda evde de kalmış değil dır hastane dışında kızımı bırakmadım hiç anneme 2 tane kızım var şimdilik bakalım 3 üncusu supriz yumurtaHayırlı olsun bebeğiniz.. kim ne derse desin. Bebek sizin bebeğimiz, kimsenin karışmaya hakkı yok. Evet zor olur hamilelik ve lohusalık içiçe geçmiş oluyor ama hayatta kolay da birşey yok.
Maddi olarak zorlanicaz canım bakim ilgi inşallah hepsine yeterimZor bi surec bekliyor sizi 3.5 yas daha kucukken bide 3.5 aylik bi bebeginiz ve hamilesiniz.yapacak bisey yok korunmaniza ragmen olmussa vardir bi hayir.kim ne derse desin onlar mi bakacak cocuga sanki.insallah maddi durumunuz el veriyodur
Doğumdan sonra da ikisini birden emzirebilirsinizTsk ederim Evet emziriyorum yok sütten kesmicem doğuma kadar
Birinin mutlaka yardim etmesi lazim tek basiniza yetemezsiniz.en azinda 6 aylik olana kadarMaddi olarak zorlanicaz canım bakim ilgi inşallah hepsine yeterim
Aldırın da ne demek kendiniz demişsiniz debelenıyoruz diye kolaymı bı cana kıymak.Nasil yapiyosunuz ya bi de korunurken biz 8 aydir afedersiniz b.k bocegi gibi debeleniyoruz yine olmuyor bence aldirin 3.5 aylik bebeginize yazik dogacak olana ayri yazik size apayri sezeryandan sonra cok zor bu surede rahmin toplanmasi
Diger bebek sezeryanla olmus rahimdeki ve ust kisimlardaki kesilerin o kadar kolay iyilestigini mi saniyorsunuz dogumda da dogumdan once de hem anne hem bebek sagligi acisindan uygun oldugunu dusunmuyorum ayrica suanda 3.5 aylik olan bebek icin de sorun olacak hem sutu kesilecek hem hamilelik ilerledikce bebege bakamayacak evet debeleniyoruz ama ben olaya bir saglikci gozuyle bakiyorumAldırın da ne demek kendiniz demişsiniz debelenıyoruz diye kolaymı bı cana kıymak.
İki sezaryan canimSon dogum sezeryanla mi oldu?
Dr yasakladı bünye meselesi sanırımDoğum kontrol hapı kist büyütür mü yav biz küçültmek yok etmek için kullanıyoruz onu![]()
İki sezaryan canim