- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır bir hayır canım mutlaka bu bebişte:) sanırım sezeayan oldun dimi hiç korkcak bişey yok canım ben ilk bebeğimi kaybettim dogumdan sonra kalp rahatsızlıgı vardı sezeryan olmustu ıkı ay sonra hamile kalmıstım dikişlerimde falan bir problem yasamadım ..Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden
Aldırın da ne demek kendiniz demişsiniz debelenıyoruz diye kolaymı bı cana kıymak.
Tamam yazdıklarınız mantıklı seyler ama bı cana kıymak cok zor bısey.Diger bebek sezeryanla olmus rahimdeki ve ust kisimlardaki kesilerin o kadar kolay iyilestigini mi saniyorsunuz dogumda da dogumdan once de hem anne hem bebek sagligi acisindan uygun oldugunu dusunmuyorum ayrica suanda 3.5 aylik olan bebek icin de sorun olacak hem sutu kesilecek hem hamilelik ilerledikce bebege bakamayacak evet debeleniyoruz ama ben olaya bir saglikci gozuyle bakiyorum
Evet ne yazıkkı8 aydir cocuk icin ugrasan aldirin demeside ayri bir ironi Allah dagina gore firtanisini verimis herkes ne kadar cok biliyor gunahi dusunen yok Rizik verende Allah gelicekse dunyaya onun rizki belilernmistir zaten sizin bizim icin sor bu durum baskalari icin gayet normal baksaniza
Aynen bu şekilde ben de hamile kalmıştım çok ağladım çok üzüldüm sanırım fazla isyan ettim düştü resmen bir aya yakın hastanede süründüm sonra düştüğüne de çok ağladım herşeyin hayırlısı bebeğin olacağı varsa oluyo.Kondom
Tanıdık biri var tam 12 ay bebeklerinin arası ikiside sezaryen Allah kolaylık versin ne diyelim.Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden
Anladım. Canım evet o bile ihtimal aslında hiç düşünmemiştim bakalım bayram dan sonra kontrole gidicemDogumdan sonra hormonlar hemen duzene girmedigi icin testler pozitif çıkabiliyor. Kan testi verin. Negatif cikmasi muhtemel.
Bende 2. Çocuğum 1 yaşındayken 3. Hamile kaldığımı öğrenmiştimtebrik ederim benim bebeğim de 11 aylıkken plansız kaldım hala eşimden başkası bilmiyor zor olacak ama ilerde daha iyi olacak inşgünlerdir ağlamaktan sonraki tesellim
![]()
Valla benim annemde babamda üçüncü çocuk olan bana yetemediler.yokluk ve ilgisizlik. onu demeye geldimMaddi olarak zorlanacagiz 3 üncü çocuk için ilerde düşünürdüm yetebilirmiyim hepsine bilmiyorum
Evlat candir kıyilirmi 2 tane kızım var bakalım 3 üncü su ne olucak allah evlatlarımızı bize bagislasin3 kardeşiz :) ikisi de benim göz bebeğim gibidir. Sakın anlık bir hataya düşmeyin. Allah rızkını da , kolaylığını da verir inşallah. Bunu tüp bebekle yeni hamile kalmış bir sürü zorluk çekmiş biri olarakta soyluyorum. Farzedin ikiziniz olmuş bir arada çokta güzel büyürler :)
Doğrudur canım. İlgi ve sevgi yoksulukla çocuk büyütmemek gerekValla benim annemde babamda üçüncü çocuk olan bana yetemediler.yokluk ve ilgisizlik. onu demeye geldim