3 ve 4. sayfada yeniler ! Veee ben de çeyiz hazırlıklarımı paylaşıyorum :)))

bardak altlarını nerden aldınız acaba çok begendım

hepsi çok güzel çay tabakları nerden acaba çok beğendim güzel günlerde kullanın

Öncelikle teşekkürler :) Beyaz kalpli olanları internetten sipariş etmiştim. Ancak eminönünde ve esse de var. Pembe çiçeklileri soruyorsanız onları epey aradım, internette bir züccaciyeden bulup aldım.

Her biri çok güzel cicilerinin canım bayıldım, tarzlarımız benziyor gerçekten. Bende düdüklüde "fissler" almayı çok istedim, hatta iki düdüklüyü (biri 6 lt, biri 3,5 lt) 600'e veriyorlardı burada bir yerde. Ama çelik grubu daha almadığım için, tüm çelik grubunu Hisar'dan aldım.
Allah aşkla, şevkle kullandırmayı nasip etsin sevdiceğinle inşallah.

Buradaki amerikan servislerini mi aldın yoksa pembe yemek tabaklarını mı anlayamadım ama her ikisine de bayıldım. Ütü masası da çok önemli bence bunları nereden aldığını öğrenebilirmiyim?

Ay canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız çeyizlerimizi :)

Annem hem Tefal hem de Fissler kullanmış olduğu için tavsiyeleriyle Fissler aldım ben de. Kullanan arkadaşlarım da çok memnun, ama Hisar kullanan arkadaşlarım da var. Onlar da memnun.

O fotoğraftaki tabakları değil amerikan servisleri aldım. Home sweet home dan almıştım.

Diğer fotoğraflardakiler de, seffaf su bardakları english home, griler ikea, iki katlı ufak çerezlik mikasa moor, pembe su bardakları lucky art, ufak kahve yanı kadehler paşabahçe :)

Amerikan Servisler:
Eki Görüntüle 1350274

Fırın Tutacakları, pembe ve mor aldım:

Eki Görüntüle 1350279

Kurulama bezi:

Eki Görüntüle 1350280

Canım hepsi çoookk güzel, zevkine hayran kaldım. Hele nevresim takımlarına bayıldımmm nerelerden aldınn??

Amerikan Servisler:
Eki Görüntüle 1350274

Fırın Tutacakları, pembe ve mor aldım:

Eki Görüntüle 1350279

Kurulama bezi:

Eki Görüntüle 1350280

Yeni cicilerinde çok güzel canım beyaz eşyalarında benim tarzıma benziyor zaten Siemens ve Bosch çok benzerler hayırlı olsun güle güle kullan

Canım hepsi çoookk güzel, zevkine hayran kaldım. Hele nevresim takımlarına bayıldımmm nerelerden aldınn??

Çok sağol canım :) Tek kişilikler ikea, çift kişilik ilk sayfalarda paylaştıklarım madame coco, dün paylaştığımı ise internetten aldım. İyi geceler istanbul gibi bir markaydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…