3 ve 4. sayfada yeniler ! Veee ben de çeyiz hazırlıklarımı paylaşıyorum :)))

Esseden o tabakları ben de son anda yetişip almıştım. Ben çok seviyorum diğer parçalarını da aldım. Çok güzeller güle güle kullan...

Ben de pastayla beraber ufak ikram tabakları, çay tabakları ve kahve fincanlarını aldım sadece :) Şekerlik, tepsisi, çay fincanları, pasta servisi de vardı ama onlara girmedim :)
Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın

Havlularin çok hosmus güzelim, güle güle kullan

Teşekkürler bunlar bir kısmı, internette foto yok başka, ben de çekmedim o yüzden diğerlerini paylaşamadım :) Her gördüğüm havluyu alasım geliyor ama başka tekstil ürünü almadım henüz; artık tamamlarım yavaş yavaş

Çok teşekkürler, Allah huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin herkese aldıklarını...

güle güle kullan canım çok güzeller tencerelerimiz aynı düdüklü de ben de fissler düşünüyorum çok beğendim

Benim topiğime baktın mi bilmiyorum ama İkea kadehlerimiz, Paşabahçe kadehlerimiz, Madame Coco nevresimimiz (krem-mavi çiçekli olan) ve süzgecimiz aynı İyi günlerde kullan :)

Yenileri de ekleyeyim :)

Çay tabakları
Eki Görüntüle 1264947
Metal tepsi
Eki Görüntüle 1264950
Tuzluk-biberlik
Eki Görüntüle 1264951

Herşeyin harika canım aşkla güle güle kullan

Benim topiğime baktın mi bilmiyorum ama İkea kadehlerimiz, Paşabahçe kadehlerimiz, Madame Coco nevresimimiz (krem-mavi çiçekli olan) ve süzgecimiz aynı İyi günlerde kullan :)

Evet farkettim :) Herşeyin fotoğrafı da bulunmuyor internette o yüzden çekipte ekleyemedim; belki başka benzerler de vardır :) Hepimiz güle güle kullanalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…