3 veya 4 haftalik gebeler buraya

Olur ama siddetliyse dr a gitmek gerekir. Kasik agrisi fln coksa tehlikeliymis. Benm batma seklinde oluyodu. Smdi rahim buyudukce sag kasiga igne batip geciyor
benim de 5+2 haftalık..kese ve içinde yolk sac kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor...Benimde sola doğru batma oluyor ara sıra bu batmalar normal mi acaba?

benim de 5+2 haftalık..kese ve içinde yolk sac kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor...Benimde sola doğru batma oluyor ara sıra bu batmalar normal mi acaba?

5+2 iken mı gördün cnm? O zaman kalbi atışı oluşmuş olmuyomu? Yada ne zaman başlıyor kalb atışları?
Okuduğum kadarila normalmiş batmalar ve adet sancısı gibi agrilar

5+2 iken mı gördün cnm? O zaman kalbi atışı oluşmuş olmuyomu? Yada ne zaman başlıyor kalb atışları?
Okuduğum kadarila normalmiş batmalar ve adet sancısı gibi agrilar

evet dün gördüm kese ve bebişi...kalp atışı için 2 hafta sonra verdi kimisi 6,7-8.haftada duyuyormuş kalp atışını benimde 7-8 arası olacak herhalde çok araştırdım varya iyi mi kötü mü bilmiyorum bu kadar okumak kimi zaman endişe duyuyorum. Beta hcg 5000-6000 arası ve üstü çok net keseyi görürüz dedi doktor ve benim 10.000 di,hatta dış gebelik diye endişe ettim çünkü 8 gün içinde 424 den 10.000 e fırladı ama çok şükür kese de yolk sac da vardı bin şükür...darısı sizlere en kısa zamanda görürsünüz inşallah

Batma normalde siddetli olmamasi lazmms dr um oyle dedi az once bende arabaya oturamadm mesela

Batma normalde siddetli olmamasi lazmms dr um oyle dedi az once bende arabaya oturamadm mesela

hmm anladım canım o kadar çok değil arada oluyor sende bi doktorunu ara,korkulacak bişey yoktur bnce çünkü benim arkadaşım 8.haftaya kadar çekti batmaları....ama çok şidddetli olursa ara erteleme

hmm anladım canım o kadar çok değil arada oluyor sende bi doktorunu ara,korkulacak bişey yoktur bnce çünkü benim arkadaşım 8.haftaya kadar çekti batmaları....ama çok şidddetli olursa ara erteleme
Yok cok fzla degil cnim cok yoruldugmda yada ani harekette oluyo. Gecse bitse su 9 ay ya

Kizlar en son 3 martta regl olmustum bugun kan testim 150 cikti :)) hesaplamaya gore 4 haftalik hamileyim :) bakalim 2 gun sonra da deger artar insallah. Zaten 500'u bulmadan goremeyiz demisti doktorum.

Kızlar benimde sat 5 mart. Bugün itibariyle 4 gün gecikti. Kan sonucum hcg 404 çıktı. Normal mi sizce ? Şuan kaç haftalık oluyor yani hesaplayamıyorum
Ooo super cikmis sonucun tebrikler. Gebelik hesaplama diye aratirsan bulursun canim. Son adet tarihinin ilk gununu yazinca otomatik cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…