3 veya 4 haftalik gebeler buraya

Hayırlı olsun kızlar sağ saglim gelsin bebisleriniz inşallah. Gerçekten çok güzel çok özel bi duygu. Bi kaç tavsiyem var. Bebek içerde beslensin kilo alsın diye herşeye abanmayin o sizin 3,4 ay önceki depoladiklarinizdan besleniyor. Mideniz bulaniyorsa parmak yöntemini kullanın kendinizi sıkmayın. Hamilelik dönemi çok zorlu geçer psikolojik açıdan o yüzden hep pozitif düşünmeye bakın ki iyi olsun. Yarım saat yürüyüşler yapın ve bol su için doğumunuza kolaylık sağlar. Bi de lütfen 40. Haftadan sonra daha dogrusu gunu gectiginde bebeğinizi sırf doktorunuz devletten olumlu skor alcak diye karninizda bekletip riske sokmayın çünkü dışkısını yiyip kuvez girme ihtimali var. Gerekirse bi doktora daha gidin. Benim başıma böyle bi doktor geldi 41. Haftaya kadar geldik sonra ben sezeryan istedim ve doktor bana bi ton sitem etti hikayemde de bunu paylasmistim. Son tavsiyem doğduğunda benim gibi kucağa alıştırmayın koyun yatağına uyusun orda ağlaya ağlaya yoksa şuan benim gibi kahvaltı edemez ayağınıza kucağınızda sallarsınız uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…