AsiriiiiiYok cnm suan duygusallık pek yok, ama sende var galiba :))
Asiriiiii
Evet cnm cok sukurr senin degerin kacHormonlar tavan yapmış annesi sende :))) bu yolun sonunda minicik eller ayakları sevmek varsa sev seve değer hepsi
Evet cnm cok sukurr senin degerin kac
Kızlar Benin adete 3 gün kala 17.68 çıktı şinşallah yükselir değer bu değere göre kaç haftalık oluyor ki
Ben ilk ogrendigimde 59 du bi gun sonra 234 bi gun snra tkrar yaptm 652 ckti cnm bnde bakmiyrm 5 6 gundurBenim bata iki kala 95 iki gun sonra da 245ti, üstünden bı hafta geçti şimdi kaç bilmiyorum
Kizlar merab benim bat a 2 gun kala 12.39 cikti hcg m...cokmu dusuk moralim sifir...sizce durum nedir
Insallah canm cok istiyorum. Bu bebegi hayirlisi ile..cok saol canmİki gün sonra ki teste belli olur cnm için rahat olsun
Cnm senin kesen goruldumuGözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Henüz daha yeni ama adet gununde 4haftalik olacaksin
Hayır cnm merakla onu bekliyorumCnm senin kesen goruldumu
Düşük riskin yoksa bence hiç bı sorun olmaz canım. Sonuçta gebelik bı hastalık degilki o kadar kisitlamaya gerek olmadığının dusuncesindeyimKızlar günaydın bir sorum var hamileliğim kesinleşirse tam 4 haftalık olacağım bu hafta sonu küçük bir tatile gitmeyi planlamıştık Kapadokya'ya ..sizce sıkıntı olur mu 4 saat uzaklıkta günlük gidip geleceğiz eşime gitmeyelim dedim eşim birsey olmaz diyor kafam karıştı riske atmalıyı mıyım
Sen gittimi cnm?Cnm senin kesen goruldumu
ilk hamileliğim korkuyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam Laz'ım tedirginim herşeydenHayır cnm merakla onu bekliyorumcumartesi ilk kontrolumuze gidecez, o zaman 6+2 olcam belki hem bebisi hem kalbini duyarız diye umut ediyorum
Düşük riskin yoksa bence hiç bı sorun olmaz canım. Sonuçta gebelik bı hastalık degilki o kadar kisitlamaya gerek olmadığının dusuncesindeyimtabi yine sen kendini nasıl rahat hissetceksen onu tercih et
ilk hamileliğim korkuyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam Laz'ım tedirginim herşeyden
İnşallah Rabb'im korusun onları :)Benimde ilk tatlım :)) bence ağır kaldırmadikta sonra bir yerlere uzanmadiktan sonra veya anı hareketlerde bulunmadiktan sonra birşey olmaz. Bebislerimiz Allah'a emanet daha ne olsun:)) içini rahat tut
Evet canim dun gee gttm kesen goruluyor dedi doktrSen gittimi cnm?
Evet canim dun gee gttm kesen goruluyor dedi doktr
Evet canim ayin 17sinde gel kalp atislarini dinleyelim dediAyy ne güzel maşallah. Birdaha ne zaman gitcen cnm? Doktor kalbi ne zaman duyulur diye dedimi bise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?