3 veya 4 haftalik gebeler buraya

Kızlar Benin adete 3 gün kala 17.68 çıktı şinşallah yükselir değer bu değere göre kaç haftalık oluyor ki

Kızlar Benin adete 3 gün kala 17.68 çıktı şinşallah yükselir değer bu değere göre kaç haftalık oluyor ki

Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Henüz daha yeni ama adet gununde 4haftalik olacaksin

Kizlar merab benim bat a 2 gun kala 12.39 cikti hcg m...cokmu dusuk moralim sifir...sizce durum nedir

Kızlar günaydın bir sorum var hamileliğim kesinleşirse tam 4 haftalık olacağım bu hafta sonu küçük bir tatile gitmeyi planlamıştık Kapadokya'ya ..sizce sıkıntı olur mu 4 saat uzaklıkta günlük gidip geleceğiz eşime gitmeyelim dedim eşim birsey olmaz diyor kafam karıştı riske atmalıyı mıyım

Cnm senin kesen goruldumu
Hayır cnm merakla onu bekliyorum cumartesi ilk kontrolumuze gidecez, o zaman 6+2 olcam belki hem bebisi hem kalbini duyarız diye umut ediyorum

Düşük riskin yoksa bence hiç bı sorun olmaz canım. Sonuçta gebelik bı hastalık degilki o kadar kisitlamaya gerek olmadığının dusuncesindeyim tabi yine sen kendini nasıl rahat hissetceksen onu tercih et

ilk hamileliğim korkuyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam Laz'ım tedirginim herşeyden

ilk hamileliğim korkuyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam Laz'ım tedirginim herşeyden

Benimde ilk tatlım :)) bence ağır kaldırmadikta sonra bir yerlere uzanmadiktan sonra veya anı hareketlerde bulunmadiktan sonra birşey olmaz. Bebislerimiz Allah'a emanet daha ne olsun:)) içini rahat tut

Benimde ilk tatlım :)) bence ağır kaldırmadikta sonra bir yerlere uzanmadiktan sonra veya anı hareketlerde bulunmadiktan sonra birşey olmaz. Bebislerimiz Allah'a emanet daha ne olsun:)) içini rahat tut
İnşallah Rabb'im korusun onları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…