Evet canim ayin 17sinde gel kalp atislarini dinleyelim dedi
Hamilelik belirtisi olarakmiBayanlar size sorum olcak ilk hamile kaldıgınızda adet gününüz geçtiginde me hissettiniz
Aminn canim insallahAyy bende 15inde gitcem insAllah hepsini bir görmek nasip olur
EvetHamilelik belirtisi olarakmi
Bnm genel 5 aydr regl duzene grmsti canim geciktiginde pek onemsemedim ama regl gecmeden once tansiyonm dusuyordu birde goguslerim feci agriyordu
Allah hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin canimMerhaba bende yeniyim 4+1
Dktr ne dedi cnm bana iyi geldiMerhaba benim de 5+5 keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez Allahın izniyle. İlk kan değeri 2600 idi 5 gün sonraki değer 8482.98 çıktı artışı iyi mi sizce?
Güzel değer artmış dedi. Arkadaşlarım da ikiz mi yoksa dediler de bu değerle öyle bi ihtimal var mı sizce?Dktr ne dedi cnm bana iyi geldi
Tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim bayanlar
ben 5+3'te gittim vajinal ultrasonla gördükKızlar bu 5. Haftada keseyi görenler,vajinal ultrasonla mı görüldü,ben 6. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kese için normal ultrasonla görülür di mi?unutmuşum bu haftaları
5+3le gittim normal ultrason ile kese görüldü. Doktorum biraz bastırınca çıktı ortaya. 6. haftayı beklersen kalp atışını da duyabilirsin güzel olur:)Kızlar bu 5. Haftada keseyi görenler,vajinal ultrasonla mı görüldü,ben 6. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kese için normal ultrasonla görülür di mi?unutmuşum bu haftaları
Cok sevindim canim rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin insallahHamileyim bayanlar
Benm 5.2yken goruldu kesem cnm idrara skısık gittimmKızlar bu 5. Haftada keseyi görenler,vajinal ultrasonla mı görüldü,ben 6. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kese için normal ultrasonla görülür di mi?unutmuşum bu haftaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?