3 veya 4 haftalik gebeler buraya

Bayanlar size sorum olcak ilk hamile kaldıgınızda adet gününüz geçtiginde me hissettiniz

Merhaba benim de 5+5 keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez Allahın izniyle. İlk kan değeri 2600 idi 5 gün sonraki değer 8482.98 çıktı artışı iyi mi sizce?

Kızlar bu 5. Haftada keseyi görenler,vajinal ultrasonla mı görüldü,ben 6. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kese için normal ultrasonla görülür di mi?unutmuşum bu haftaları

Kızlar bu 5. Haftada keseyi görenler,vajinal ultrasonla mı görüldü,ben 6. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kese için normal ultrasonla görülür di mi?unutmuşum bu haftaları
ben 5+3'te gittim vajinal ultrasonla gördük
2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz o zaman heralde karından bakar

5+3le gittim normal ultrason ile kese görüldü. Doktorum biraz bastırınca çıktı ortaya. 6. haftayı beklersen kalp atışını da duyabilirsin güzel olur:)

Evet bekleyip kalp atışını da duymak istiyorum aslında ama kasıklarım ağrıyor,dış gebelikten korkuyorum

Benm 5.2yken goruldu kesem cnm idrara skısık gittimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…