Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkınca yer yediği yetiyordur gibi klişe yanıtlar gelmezse sevinirim çünkü insanın daha çok morali bozuluyoMerhaba değerli anneler günlük memnunuz miktar ile paylaşabilmek misiniz. Benim kızım çok az yiyor kg alımı da düşük öneriye ihtiyacım var. Yemeyen çocuk çoook zor![]()
doktoru ne diyorAçıkınca yer yediği yetiyordur gibi klişe yanıtlar gelmezse sevinirim çünkü insanın daha çok morali bozuluyo
Benım oğlumda 2 buçuk yasında aynı sorun bızdede var bir çocuk hiç mî bişey sevmez meyvedemi sevmez.hırsımdan okadar ağladığım günler oldukı tek sevdıgı sey sut oda 1 yıldır .15 gundur octamar içiriyorum faydası olur mu bılmıyorum.abur cubur bıle yemek ıstemıyor cips yedıgı içine sevinen anne olur mu?ben mıdesıne bırsey gıttı dıyor seviniyorum .yemek yeme saatleri izdirap gıbı cızgı fılm izleterek tehtıtle bak yemezsen kapatırım ızleyemezsın dıyerek bu yaptıgım cok yanlış bılıyorum ama yesin dıye ne yapayım![]()
Merhaba değerli anneler günlük memnunuz miktar ile paylaşabilmek misiniz. Benim kızım çok az yiyor kg alımı da düşük öneriye ihtiyacım var. Yemeyen çocuk çoook zor![]()