3 yaş çocuk anneleri

benimde bir kızım var ama benimki çok zor bir çocuk .
yemek yemez uykuyu sevmez sürekli evin içinde anne ben sıkıldım diye dolaşır durur

benimde 3 yaşında kızım var çok yaramazdı düzeldi sanırım akıllı bir kız olacak.

ben bu aralar kesin karar verdim düşünüyorum zaten çalışmıyorum çocukları çok severim dururum iyi beklemek için sebeb yok yani doktora gidip tahlil yapacağım folik asit başlıycağım

ben bu aralar kesin karar verdim düşünüyorum zaten çalışmıyorum çocukları çok severim dururum iyi beklemek için sebeb yok yani doktora gidip tahlil yapacağım folik asit başlıycağım

aynen cnm bende senle aynı durum ve düşüncedeyim.hayırlısı.ikinci bebişlerimizide yazarız buraya inşallah....

İyi akşamşlar hanımlar benimde 3 yaşını 3 ay geçmiş oğlum var bende ikinciyi düşünüyorum 2 aydır bıraktık ama olmadı henüz ama ben folik asit başladım yani daha doğrusu ikinciyi düşünüyorum diye drada gitmedim

kızlar folik asite neden başlıyorsunuz ne işe yarıyo yani.cahillik başa bela bizimde ilk ayımız çarşamba belli olucak bakalım.hayırlısı...

folik asit bazı anomali bebek olmaması için destek vitamin yani folik asit eksikliği nde bazı hastalıklar oluyormuş o yüzden hamilelik planlamadan 3 ay önce başlanıyor..

çevremdede ben hiç duymamıştım.ilkinkindede kullanmadım bişey.çok şükür herşey yolunda gitti ama.kendimiz eczaneden alabılıyormuyuz yoksa dr mu yazıyo????? Acayip midem yanıyo.oyyyy..

çevremdede ben hiç duymamıştım.ilkinkindede kullanmadım bişey.çok şükür herşey yolunda gitti ama.kendimiz eczaneden alabılıyormuyuz yoksa dr mu yazıyo????? Acayip midem yanıyo.oyyyy..

aslında bu vitamin bazı yiyeceklerde var ama fazla alamadığımızdan tablet şeklinde alıyoruz doktor genelde veriyor hamilesin sanırım ne kadarlık gittiğinde sana zaten kesin verir yemesen bir şey olmaz yine sağlıklı bebeğin olur ama bu gerçekten yararlıymış içsen daha iyi olur

inşallah öyleyimdir istiyoruz ama belli değil daha.ha bende hamilelikte önce kullanılıyosanmıştım...şimdi anladım sagol cnm.

3 yaşanneleri gece çişine alıştıramadım ben bu gece bez koymadım ıkı saatte bir kaldırmayı düşünüyorum.sizde durumlar nasıl.siz nasıl alıştırdınız.nisan doğumlu oğlum bu arada...

merhabalar benim pa$amda 3 ya$inda sayilir, nisan dogumlu ..

bide 4.5 ya$inda kizim var ..
biraz daha tecrubeliyim yani bide ayni farbrika çiki$i olunca benzeyen yani çok oluyor :)))

gece çi$ine gelince kizim gecen ramazanda birakdi,n sahurda kaldiriridim hep çi$e sahur bitti çi$ bitti , ramazan bayramindan beri yani tam 4 ya$indan beri geceleri temiz çok $ukur
oglanada bezi abgliyorum cumburlop yatak :))) sabah bez kuru kalkana kadar baglamayi du$unuyorum , son limit tarihi 4. dogum gunu , hala gece olayi bitmemi$se bakariz bi çaresine ..

onun di$înda i$i gucu ablasiyla oynamak kavga etmek geri donup opup sevmek :))
bide hafada 4 gun oglene kadar ana okuluna gidiyor ( fransadayim burda okula erken ba$liyolar ben hepden erken ba$lattim dil dorunu çekmesin kulagi ali$sin diyen, ali$ti $imdi bi sorun yok sevrek giidyor okula )

Son düzenleme:
oh oh maşallah kuzucuklara 4 yaşta çokmuş. ama bizimde olacağımız o sanki.bakalım bu gecemiz nasıl gececek az önce götürdüm yaptı ama uykuya dalmada zorlandı biraz kuzum

Ben Kızıma Artok Hiç Bez Bağlamıyorum. Geceleri O Uyuduktan Sonra Bağlıyor O Uyanmadan Altından Alıyordum. Sonra Yavaş Yavaş Bağlamamaya Başladım. ÇÜnklü Altında Bezin Olduğunu Hisettiği Zaman Ona Güveniyor Ve Gece Çişleri Hiç Bitmiyor.

benim oglanin uykusu hafiftir en azindan sabah kar$i uyanirsa bi daha uyumaz
ak$am yattiginda yine uykusu oluyor , bez istemediginde uyudukdan sonra bezleyebiliyorum uyanmiyor

ogle uykulari ne alemde ?

benimki bazen uyyo bazen uyumuyo
uyuma yontemi ak$am odaya koyup çikiyorum masal faslindan sonra , ablasiyla beraber uyyolar , ayni oda ayri yatak tabi :)
ama oglen bunu yapamiyorum , kiz ogleden sonra okula gidiyor yatiramiyorum tabi oglanda zorluyo uyumak için biraz ..

haklısınız.oğlum sadece yatagında yatsa hergece yanımıza uğrar mutlaka uyuyunca koyarım yatagına ama yinede tam yatmıyo yatagında.bizimde düzen bozuldu bazen babamız bazende ben koltukta yatmak zorunda kalıyoruz.inatçı bir çocuk bizimkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…