3 yaş çocuk anneleri

oh oh maşallah kuzucuklara 4 yaşta çokmuş. ama bizimde olacağımız o sanki.bakalım bu gecemiz nasıl gececek az önce götürdüm yaptı ama uykuya dalmada zorlandı biraz kuzum

4 ya$i doktor diyor , o zamana kadar mudahale yok, keyfi bileeck
sonra ilaci falan var ona ba$liyorsun

aslinda oglum ilk çi$i ogrendiginde sabahlari hep temiz kalkardi.. gunduz bile kaçirdigi oluyordu yeni ogreniyordu ama gece temizdi
agustos ayinda ogrendi , eylulde okula ba$ladi
hep aglayarak birakdim okula istemezdi gitmeyi , ali$ana kadarda agladi bi kaç ay..
ve ben okula birakdigim hafta geece çi$leri tekrar ba$ladi gunduzki stresden galiba
$imdi okula ali$ti ama çi$e devam
ama sanki son haftada sabah bezine çok az yapmi$ oluyo, bi iki sabah kuru bile gordum
gece uayndirip çi$e goturemem geri uyumama ihtimali var ugra$amam valla
baglarim iki kuru$luk bez olur biter :))

kizimdada hep bagladim 4 ya$a kadar
kafaalari kari$miyor hiç , gunduz asla problemi olmazdi gece yapardi beze, tabi yatana kadar bogazi durmaz , 300 ml sut içip yaatrsa boyle olur :))

öğlenki uykusu 2 saat civarı oluyo ama aydınlık olduğu için sallattırıyo akşam kendisi uyuyo ...oğlumunda uykusu çok hafifdir...yatagına koyarken uyanır diye korkuyorum...

bu gece çok zorlanırsak bende devam ederim artık kıyamam...bende bu sene kreşe göndermeyi düşünüyorum hiç arkadaşı yok evde çok sıkılıyo.yemek bile televizyonla.

benimki 20 ay emdi
emzirmeyi birden kesmek zorunda kaldim ilaç almam lazimdi
memede uyyordu tabi o gune kadar bide agzimla oynuyordu
memeyi kesince agzima yogunla$ti, tam 1 yil oynadi her uykusu geldiginde, bu ki$ da gece uyanmalari çogaldin beslenmiyor ama uyaniyor bakiyor agzim yok basiyor çigligi
yatagima gelip agzimla oynuyordu geri uyyordu bende uyaniksam geri goturuyordum yoksa sabahliyorduk oyle
kiz desen yanina yatmayinca uyumuyordu ama oynamiyordu bi yerimle Alalhtan :))

bigun canima tak dedi netdede ara$tirdim biraz , oturup konu$tum odanizda yataginizda tek ba$iniza uyyacaksiniz dedim , butun gun tekrarladim boyle
ak$aam olunca odaya gitiik aralarina bi sandalye attim masal okudum
yataklrina koydum çikdim , kiz zaten yorgun oluyor iki dk da uyudu oglum biraz mizirdandi , bi kaç gun zorlandi ama $imdi halimize bin $ukur yatagina koyup çikiyorum hiç itiraz yok yatip uyyor,n gecede hiç uyanmiyor kendi kendine uyudugu için ... aralikda yapmi$tim 2 aydir boyleler galiba :)

ne güzel alıştırmışsın maşallah.ablası var o kolaylık sağlamıştır.tvdenmıdır nedir 1 kaç haftadır korku becerdi korkuyom diyo gece seslenıyo anneeee korkuyom gel beni al diye bende aman ses yapmasın diye alıp yanımıza yatırıyom eşim geç geldiği için rahatsız olmasın istıyorum ama sagolsun bizi resmen yataktan atıyo ikimiz yatarsak sabaha kadar uyuyo...acaba yatagınamı sıgamıyo ensiz geliyo diyorum

bu gece çok zorlanırsak bende devam ederim artık kıyamam...bende bu sene kreşe göndermeyi düşünüyorum hiç arkadaşı yok evde çok sıkılıyo.yemek bile televizyonla.
ay kiyamam
imkanin vara gonder tabi annesi

ben çok zorluk çekdim oglum bebekken, kiz daha 19 aylikdi dogdugunda
gurbetdeyim kimsem yok bu $ehirde, 8 aylik hamileyken ta$indim buraya
e$im yeni i$ yeri açti çokk fazla idi i$ saatleri
kaldim iki bebeyle ba$ba$a ..
oglan 1.5-2 ya$ina gelene kadar anam agladi resmen :)) ama $imdi oyle rahatimkii

en iyi arkada$i karde$i ikisininde, ayni saatde uyyup uyaniyolar
ayni yemegi yiyolar , kim bitircek diye yari$ yaptiriyom yumuluyolar tabaga
okula goturup koyyorum, gelip evin i$ine bakiyorum, onlarda egleniyor orda guzel vakit geçiriyolar..
butun gun bidi bidi konu$up duruyolar birbirlriyle,bana konu$ma suresi azaliyor, yoksa malum çocuklar bi ba$ladimi susmaz :))
e gecede uyanmiyolar zaten daha ne isterim Allahtan ..
bin kere maa$alalh deyimde nazarim degmesin

bende diyim ne güzel bende kardeşi olsun çok istıyorum allah nasip eder inşallah.benımkıde öyle soruları bıkkınlık veriyo artık her gördüğünü herşeyi soruyo.ama diyoki anne bana kardeş yapma arkadaş yap diyo

:)))) ne biliyomu$ karde$le arkada$in farkini
ikiside ayni $ey de sen ona , yalan olmaz nasilsa:))

benimki yeni konu$uyo
butun gun tepemde anne o neee bu neeee
bende konu$masi ilerlesin diye ona soruyorum oglum bu ne $u nee diye :))

abalsiyla saklambaç oynuyolar sayyo 123465 butun rakamlar kari$ik
sariya ye$il ye$ile kirmizi diyor
fr soruyon tr cevap veriyor turkçe soruyorsun fransizca cevap veriyor
geçinip gidiyoz

siz bayaa seneyim kazanmışsınız benim daha var.yoluna girmiş artık maşallah darısı başıma...canları sağ olsun biz herşeye razıyız

siz bayaa seneyim kazanmışsınız benim daha var.yoluna girmiş artık maşallah darısı başıma...canları sağ olsun biz herşeye razıyız

darisi ba$ina in$alllah iki numarada ..
çocuk iki olunca deneyim soz konusu oluyo tabi biraz

kilo ve boylar nasil sizde ?
bizim boy iyide 500 gr kadar eksiigi var , persentil 25 lerde
halbuki 4 kg dogmu$tu

halbuki 4 kg dogmu$tu

bizimde boyda sorun yok 3 ay olmuştur götürmem lazım aslında tekrar.o zaman 98 boy 13 800 kıloydu.zayıflık biraz ailedende geliyo hep zayıf.oyalanaraktaolsa yıyo sayılır.doktorumuz gayet iyi diyo ama bana zayıf geliyo boy önemli dıyo ama.sizin güzel doğmuş 3kılo doğmuştu oğlum

bende diyabet vardi anca bu kadar duudurabildim kilo alimini :) 40+3 de dogmu$tu , diyet yapmasam 5 bile dogabilrdi galiba , son 5 haftada diyabet var dediler once bilemediler hamileyken

hangi ay dogumlu oglun?
benimki 92 cm 13 kg .. dr iyi diyo yapisi boyle dedi ,, yemegini yiyor , sutu çok sever çok içer, et sebze eksik olmaz ama anca bu kadar oluyor, sonradan bi atak bekliyorum ondan ben:)
3yas kiyafetlerine daha yeni geçtik biz :s

Son düzenleme:

6 nisan doğumlu cnm.seninki.aynen bizimkide öyle ama hiç birşeyi iştahlı yemez hep benim iteklememle.oda yaramıyo demekki...sağlıklı olsunlarda.

6 nisan doğumlu cnm.seninki.aynen bizimkide öyle ama hiç birşeyi iştahlı yemez hep benim iteklememle.oda yaramıyo demekki...sağlıklı olsunlarda.

25 nisan li benimki
siz bizden iyisiniz o zaman :)

benimki bebekken çok hasta oldu gripdi bron$iyolitdi derken aldigi kiloalri hep geri verdi , al ver al ver bu kaadar oldu artik
evde abla olmasinin dez avantajini sonuna kadar ya$adik, ablasi kre$den hastalik getirip ogluma satiyordu

orası öyle okuldaki hastalıklar eve.büyüyünce yesinler alsınlar kilo biz bu kadar aldırabılıyoruz paşalara.

canım biz çok şükür 6 ay oldu bıraktık bezi geceleride hiç kaldırmıyorum yatmadan çişini yaptırıyorum sabaha kadar kalkmaz hiç sabah uyanır çişini yapar çok şükür altına kaçırmada yok bu zamana kadar.Ben bezi biraktım bidaha hiç bağlamadım ilk zamanlar çok zorlandım geceleride kaldırdım sistemim şu şekildeydi oğlum uyanınca bidaha uyumuyordu bende uykuda lazımlığı odasına götürdüm uyandırmadan kucağıma aldım lazımlığa oturttum çişini yaptırıp geri yatırdım bu bi yatmadan yaptırıyordum ikinci kez yattıktan 2 saat sonra 3 ncü kezde gece wcye kalktığımda yaptırıyordum bu şekilde alıştık biz ve hiç zorlanmadık çok şükür

öğlen uykumuz bitti bizim çok nadir uyuyo akşam kaçta yatarsa yatsın sabah en geç 7 de ayaktadır bende 8 buçuk 9 arası yatırıyorum sabaha kadar deliksiz uyur sabahta 7 gibi uyanır

biz 2 yaşına gelmeden odasını ayırdık öncedende yanımızda hiç yatmazdı ama aynı odada yattığımız için olmuyordu odaya girip çıkamıyorduk böylesi çok daha iyi oldu şu anda aklı erdiği için ayıramazdım tam zamanında ayırdım akşam sütünü içer iyi geceler der yatağına gider kapısını kapatır yatar uyur

halbuki 4 kg dogmu$tu

boyu en son 96 ydı ama şimdi kaç bilmiyorum çok oldu kiloda 15

derfat maa$alalh ogluna..
benimkide 7 de kalkiyor, nadir oluyor8_9 u bulmasi
dogdugundan beri boyle valla ali$tim artik
kendi kalksa iyi bide ablasini duurtup uyandiriyo sipaa :)
ben ayirdigimda 15 aylik falandi
18 aylikkende ablasiyla ayni odaya koydum ama benle uyyordu sonra yataga koyyordum
ay buraya yazdigimdan beri ak$am zor uyyo , nolduysa bu çocugu
okuyupda maa$alalh demeyenler deyin lutfenn :)) hamileligide sayarsak 5 yildir ilk defa uyku yuzuu goruyorum çok gormeyin bana bunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…