oh oh maşallah kuzucuklara 4 yaşta çokmuş. ama bizimde olacağımız o sanki.bakalım bu gecemiz nasıl gececek az önce götürdüm yaptı ama uykuya dalmada zorlandı biraz kuzum
benim oglanin uykusu hafiftir en azindan sabah kar$i uyanirsa bi daha uyumaz
ak$am yattiginda yine uykusu oluyor , bez istemediginde uyudukdan sonra bezleyebiliyorum uyanmiyor
ogle uykulari ne alemde ?
benimki bazen uyyo bazen uyumuyo
uyuma yontemi ak$am odaya koyup çikiyorum masal faslindan sonra , ablasiyla beraber uyyolar , ayni oda ayri yatak tabi :)
ama oglen bunu yapamiyorum , kiz ogleden sonra okula gidiyor yatiramiyorum tabi oglanda zorluyo uyumak için biraz ..
benimki 20 ay emdihaklısınız.oğlum sadece yatagında yatsa hergece yanımıza uğrar mutlaka uyuyunca koyarım yatagına ama yinede tam yatmıyo yatagında.bizimde düzen bozuldu bazen babamız bazende ben koltukta yatmak zorunda kalıyoruz.inatçı bir çocuk bizimkisi...
ne güzel alıştırmışsın maşallah.ablası var o kolaylık sağlamıştır.tvdenmıdır nedir 1 kaç haftadır korku becerdi korkuyom diyo gece seslenıyo anneeee korkuyom gel beni al diye bende aman ses yapmasın diye alıp yanımıza yatırıyom eşim geç geldiği için rahatsız olmasın istıyorum ama sagolsun bizi resmen yataktan atıyo ikimiz yatarsak sabaha kadar uyuyo...acaba yatagınamı sıgamıyo ensiz geliyo diyorumbenimki 20 ay emdi
emzirmeyi birden kesmek zorunda kaldim ilaç almam lazimdi
memede uyyordu tabi o gune kadar bide agzimla oynuyordu
memeyi kesince agzima yogunla$ti, tam 1 yil oynadi her uykusu geldiginde, bu ki$ da gece uyanmalari çogaldin beslenmiyor ama uyaniyor bakiyor agzim yok basiyor çigligi
yatagima gelip agzimla oynuyordu geri uyyordu bende uyaniksam geri goturuyordum yoksa sabahliyorduk oyle
kiz desen yanina yatmayinca uyumuyordu ama oynamiyordu bi yerimle Alalhtan :))
bigun canima tak dedi netdede ara$tirdim biraz , oturup konu$tum odanizda yataginizda tek ba$iniza uyyacaksiniz dedim , butun gun tekrarladim boyle
ak$aam olunca odaya gitiik aralarina bi sandalye attim masal okudum
yataklrina koydum çikdim , kiz zaten yorgun oluyor iki dk da uyudu oglum biraz mizirdandi , bi kaç gun zorlandi ama $imdi halimize bin $ukur yatagina koyup çikiyorum hiç itiraz yok yatip uyyor,n gecede hiç uyanmiyor kendi kendine uyudugu için ... aralikda yapmi$tim 2 aydir boyleler galiba :)
ay kiyamambu gece çok zorlanırsak bende devam ederim artık kıyamam...bende bu sene kreşe göndermeyi düşünüyorum hiç arkadaşı yok evde çok sıkılıyo.yemek bile televizyonla.
ay kiyamam
imkanin vara gonder tabi annesi
ben çok zorluk çekdim oglum bebekken, kiz daha 19 aylikdi dogdugunda
gurbetdeyim kimsem yok bu $ehirde, 8 aylik hamileyken ta$indim buraya
e$im yeni i$ yeri açti çokk fazla idi i$ saatleri
kaldim iki bebeyle ba$ba$a ..
oglan 1.5-2 ya$ina gelene kadar anam agladi resmen :)) ama $imdi oyle rahatimkii
en iyi arkada$i karde$i ikisininde, ayni saatde uyyup uyaniyolar
ayni yemegi yiyolar , kim bitircek diye yari$ yaptiriyom yumuluyolar tabaga
okula goturup koyyorum, gelip evin i$ine bakiyorum, onlarda egleniyor orda guzel vakit geçiriyolar..
butun gun bidi bidi konu$up duruyolar birbirlriyle,bana konu$ma suresi azaliyor, yoksa malum çocuklar bi ba$ladimi susmaz :))
e gecede uyanmiyolar zaten daha ne isterim Allahtan ..
bin kere maa$alalh deyimde nazarim degmesin
bende diyimne güzel bende kardeşi olsun çok istıyorum allah nasip eder inşallah.benımkıde öyle soruları bıkkınlık veriyo artık her gördüğünü herşeyi soruyo.ama diyoki anne bana kardeş yapma arkadaş yap diyo
:)))) ne biliyomu$ karde$le arkada$in farkini
ikiside ayni $ey de sen ona , yalan olmaz nasilsa:))
benimki yeni konu$uyo
butun gun tepemde anne o neee bu neeee
bende konu$masi ilerlesin diye ona soruyorum oglum bu ne $u nee diye :))
abalsiyla saklambaç oynuyolar sayyo 123465 butun rakamlar kari$ik
sariya ye$il ye$ile kirmizi diyor
fr soruyon tr cevap veriyor turkçe soruyorsun fransizca cevap veriyor
geçinip gidiyoz
siz bayaa seneyim kazanmışsınız benim daha var.yoluna girmiş artık maşallah darısı başıma...canları sağ olsun biz herşeye razıyız
darisi ba$ina in$alllah iki numarada ..
çocuk iki olunca deneyim soz konusu oluyo tabi biraz
kilo ve boylar nasil sizde ?
bizim boy iyide 500 gr kadar eksiigi var , persentil 25 lerde
halbuki 4 kg dogmu$tu
bizimde boyda sorun yok 3 ay olmuştur götürmem lazım aslında tekrar.o zaman 98 boy 13 800 kıloydu.zayıflık biraz ailedende geliyo hep zayıf.oyalanaraktaolsa yıyo sayılır.doktorumuz gayet iyi diyo ama bana zayıf geliyo boy önemli dıyo ama.sizin güzel doğmuş 3kılo doğmuştu oğlum
bende diyabet vardi anca bu kadar duudurabildim kilo alimini :) 40+3 de dogmu$tu , diyet yapmasam 5 bile dogabilrdi galiba , son 5 haftada diyabet var dediler once bilemediler hamileyken
hangi ay dogumlu oglun?
benimki 92 cm 13 kg .. dr iyi diyo yapisi boyle dedi ,, yemegini yiyor , sutu çok sever çok içer, et sebze eksik olmaz ama anca bu kadar oluyor, sonradan bi atak bekliyorum ondan ben:)
3yas kiyafetlerine daha yeni geçtik biz :s
6 nisan doğumlu cnm.seninki.aynen bizimkide öyle ama hiç birşeyi iştahlı yemez hep benim iteklememle.oda yaramıyo demekki...sağlıklı olsunlarda.
25 nisan li benimki
siz bizden iyisiniz o zaman :)
benimki bebekken çok hasta oldu gripdi bron$iyolitdi derken aldigi kiloalri hep geri verdi , al ver al ver bu kaadar oldu artik
evde abla olmasinin dez avantajini sonuna kadar ya$adik, ablasi kre$den hastalik getirip ogluma satiyordu
3 yaşanneleri gece çişine alıştıramadım ben bu gece bez koymadım ıkı saatte bir kaldırmayı düşünüyorum.sizde durumlar nasıl.siz nasıl alıştırdınız.nisan doğumlu oğlum bu arada...
benim oglanin uykusu hafiftir en azindan sabah kar$i uyanirsa bi daha uyumaz
ak$am yattiginda yine uykusu oluyor , bez istemediginde uyudukdan sonra bezleyebiliyorum uyanmiyor
ogle uykulari ne alemde ?
benimki bazen uyyo bazen uyumuyo
uyuma yontemi ak$am odaya koyup çikiyorum masal faslindan sonra , ablasiyla beraber uyyolar , ayni oda ayri yatak tabi :)
ama oglen bunu yapamiyorum , kiz ogleden sonra okula gidiyor yatiramiyorum tabi oglanda zorluyo uyumak için biraz ..
haklısınız.oğlum sadece yatagında yatsa hergece yanımıza uğrar mutlaka uyuyunca koyarım yatagına ama yinede tam yatmıyo yatagında.bizimde düzen bozuldu bazen babamız bazende ben koltukta yatmak zorunda kalıyoruz.inatçı bir çocuk bizimkisi...
darisi ba$ina in$alllah iki numarada ..
çocuk iki olunca deneyim soz konusu oluyo tabi biraz
kilo ve boylar nasil sizde ?
bizim boy iyide 500 gr kadar eksiigi var , persentil 25 lerde
halbuki 4 kg dogmu$tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?