Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar benim kızımda 3 yaşında henüz daha yeni üye oldum
merhabalar benim kızımda 3 yaşında henüz daha yeni üye oldum
a.s.valla o yeme problemi bizde doğuştan beri var.ben hiç doyasıya yemek yediğini görmedim.zorla yedirmeye uğraşıyom bu sefer çıkarıyo.iştah şurubu vermek istedim ama şurup içmiyo onun için şurupta veremiyorum.:uhm:vitamin olarak büyük kızıma polivit kullanıyordum.küçük kızımda kullanamıyorum çünkü şurup içmiyo.ay ne kadar derdim varmış iyiki sormuşsun arkadaşım.biraz rahatladım oh beeeee.![]()
Benim oğlumda 4.3.2005 doğumlu yarım yamalak konuşuyor ve yeme problemi bizde de var ama dişine göre şeyler yemek istiyor sabah bile sorunca pilav istiyor yemekleri pilavın altına saklayıp yediriyorum .çorba kesinlikle içmiyor ama hergün hamburger patates yedirsem itiraz etmez.sebzeleride ancak börek içinde yiyor .ne yapsamda ona normal yemek yedirebilsem önerilerinizi bekliyorum
iki tane oğlum var bir 3,5 diğer 1,5 senin canım?aşağıdaki linke bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/hangi-vitamini-surubu-kullaniyorsunuz-t157419/index.html
benim kızımda 04.05.2004 doğumlu çok konuşkan bazen beni yıldırıyor ben acayip titiz bir anneyim bundan nefret ediyorum ve herşey beni buluyor dün kafasında bit buldum hemen eczaneye koştum inşallah sorunum gider ne yapmam lazım lütfen yardım