3 yaş grubu anneleri

2004 doğumlu kızım var ve hamileyim.en merak ettiyim şey kızım kardeşini kabullenecek mi?gerçi şimdi konuşup anlatmaya çalışıyoruz ama sonuçta üstüne kuma gelecek .nasıl davranacam bilmiyorum.neyse o günler gelsinde o zaman düşünürüm de diyorum.hayırlısı.

oda çok küçük tabi bitanem anlaması biraz zor ama şimdiki çocukar çok zekiler maaşaalh anlayacaktır zamanla ama anne babaya çok şey düşüyor tabi ne kadar var doğumuna

benimde 29.07.2004 dogumlu bir oglum var. cok merakli. herseyin imini cimini soruyor. bazen cok hosuma gidiyor bazende ona cevap yetistirmekten yoruluyorum. bir de 1.5 yasinda oglum var. o da cok yaramaz. anliycaniz isim baya zor

tatlım hepsi aynı en meraklı dönemleri benimkide aynı bazen sinirlerime zor hakim oluyorum ama çocuk işi sabır işi gerçektentatlım işin çok zor ikisi bir yandan ama ilerde ne güzel olacak beraber bir arada büyüyecekler ama zor Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar nasılsınız benimde 02/02/2005 dogumlu bi oglum var benimkide herşeyi cok merak ediyor yni aldımız oyuncagı bile acıp içinde ne oldugunu sormaya başlıyo tamir tmey calışıyo
ama beni asıl sorunum önceden herşeyi konuşlarak kabul ettirirdim ama şimdi kabul etmiyo ve herşeyi kendi istedigi zamanda yapmayı istiyo bu konuda baya bi hırcınlaştı acaba sizde de böyle şeylr yaşıyomusunuz

tatlım devre devre bu dönem ne yazıkki kendi kişiliklerini kabul ettirip her şeye itiraz ettikleri dönem fazla üstlerine gitmememiz gerketiğini düşünüyorum gelip geçecek inşallah.benimkiside çok hırçın özellikle kızdığında yada birşeyi yapma dediğimde istemediğim şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor bazende kapasına vuruyor ama şimdilik bıraktım tepki vermemeye çalışıyorum

FAST FOOD ÇOCUKLARDA HIRÇINLIK YAPIYOR

Fast food beslenme biçiminin alışkanlık yaptığına dikkat çeken uzmanlar aileleri uyardı.

Araştırmalara göre, fast food yiyeceklerin içinde çok yüksek oranda iç yağ bulunuyor. İç yağın, çikolatanın içinde bulunan kakao yağı gibi, ciddi alışkanlık yapma özelliği var. Bu nedenle küçük çocuklarda yemedikleri zaman aşırı sinirlilik hırçınlık oluşuyor. Çocuklar, eksiklik krizine giriyor. Uzmanlar, bu nedenle çocukların fast food yiyecekler yerine sebze ağırlıklı beslenmesini öneriyor.

bakın arkadaşlar buda hırçınlığın başka bir nedeniymiş

arkadaşlar benim ufaklık son dönemlerde tüm bebeklerin üzerlerindekini çıkarmaya çaışıyor ve devamlı bir dağınıklık var odasında topadığımda toplama bırak diyor sizlerde durum nasıl

zepp saol canım inşallah bu gecici bir dönemdir de bazı huyları degişir uykuya bile artık zoraki yatırıyorum yatmıyo cünkü yatırmazsamda erken yatıyo ve sabaha karşı kalkıyo umarım herşey düzelir

Duzelir canim duzelir :teselli:
Fazla uzerine gitme ;cok tepki vermemeye calis canim ...Şeniz

begümtunay çok teşekkürler bilgilerin içinde ayrıca.benim kızımda bebeklerini soyuyor.ne kadar da giydirsem elbiselerini çıkartıyor.sonra ben vazgeçtim.oyuncak onun oyun kurma hakkı onun.karışmıyorum.ama odamızı beraber topluyoruz.gerçi bakıyo ben topluyorum o zaman işi yavaşlatıyor.beklediğimiz bebek (eğer doğarsa)henüz 6 haftalık. herşeyin hayırlısı diyorum

begümtunay çok teşekkürler bilgilerin içinde ayrıca.benim kızımda bebeklerini soyuyor.ne kadar da giydirsem elbiselerini çıkartıyor.sonra ben vazgeçtim.oyuncak onun oyun kurma hakkı onun.karışmıyorum.ama odamızı beraber topluyoruz.gerçi bakıyo ben topluyorum o zaman işi yavaşlatıyor.beklediğimiz bebek (eğer doğarsa)henüz 6 haftalık. herşeyin hayırlısı diyorum

canım çok yeniymiş bebeğin Allah tamamına erdirsin inşallah .walla benimkide aynı hadi odanı topla diyorum anne beraber toplayalımmmı diyor yok falan diyorum sonra tamam diyorum bir bakmışım o kenara çekilmiş ben toplamışım sonrada anne beraber topladık bak diyor gülermisi ağlarmısın?

ARKADAŞLAR 2008 HEPİMİZE SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN ÖPÜYORUM TÜM YAVRULARIMIZI

wwwyeniresimcomyeniylreiw0.png

fisfisfisarkadaşlar sizin çocuklarınızında hayal gücü kuvvetlimi.benim kızım dün yengesiyle konuşmuş.benim yanıma geldi anne yengem bana hediye oyuncak alcakmış bende oyuncakla oynucakmışım dedi.bende yengeme sen hediyeden bahsettinmi diye sordum.hiç öyle bi şey söylemedim dedi.bazen buna benzer şeyler yapıyo bende yaşıtlarıda böyle şeyler yapıyomu diye marak ettim.:emir_bebek:

fisfisfisarkadaşlar sizin çocuklarınızında hayal gücü kuvvetlimi.benim kızım dün yengesiyle konuşmuş.benim yanıma geldi anne yengem bana hediye oyuncak alcakmış bende oyuncakla oynucakmışım dedi.bende yengeme sen hediyeden bahsettinmi diye sordum.hiç öyle bi şey söylemedim dedi.bazen buna benzer şeyler yapıyo bende yaşıtlarıda böyle şeyler yapıyomu diye marak ettim.:emir_bebek:

tatlım benimkinde henüz o kadar yok ama bu dönemlerde bazı çocuklarda hayal gücünün kuvvetli olduğunu duymuştum

slm benim kızımda (04-12-2004 )lü evet hayal gücü bir anda çıktı ortaya .kreşe başladıktan sonra.sürekli birşeyler uyduruyor.ama dönem işte bunların heps,şimd, uyurken şarkı söylemeye başladı ama uyduruk şarkı.dagınıklıga gelince ervada bebeklerini soyuyor iş toplamaya gelince beraber topluyoruz bakıyorum o kenara çekiiyor istedigi birşeyin eger toplamazsa olmayacagını söylüyorum oyuncaklarını toplamanın onun görevi oldugunu anlatıyorum ona.kreşten geldiginde yada dışardan önce montunu çıkartıp atıyor yere erva onu yerine koyarmısın lütfen diyorum yatagının üstüne koyuyor hemen diger kıyafetlerinide kendi katlayıp dolabına koyuyor.onun gördüüg zamanlar kesinlikle düzeltmiyorum o yattıgında yada kreşteyken düzeltiyorum ki hecesi kırılmasınama çokda güzel katlıyor aslında işimiz çok zor offfffffffff ama çok tatlılar ya bide anne seni seviyorum demesi en komigide tuvaletini yaparken beni dizlerine yatırıyor anne yat diyor bana :D maymun bunlar

slm benim kızımda (04-12-2004 )lü evet hayal gücü bir anda çıktı ortaya .kreşe başladıktan sonra.sürekli birşeyler uyduruyor.ama dönem işte bunların heps,şimd, uyurken şarkı söylemeye başladı ama uyduruk şarkı.dagınıklıga gelince ervada bebeklerini soyuyor iş toplamaya gelince beraber topluyoruz bakıyorum o kenara çekiiyor istedigi birşeyin eger toplamazsa olmayacagını söylüyorum oyuncaklarını toplamanın onun görevi oldugunu anlatıyorum ona.kreşten geldiginde yada dışardan önce montunu çıkartıp atıyor yere erva onu yerine koyarmısın lütfen diyorum yatagının üstüne koyuyor hemen diger kıyafetlerinide kendi katlayıp dolabına koyuyor.onun gördüüg zamanlar kesinlikle düzeltmiyorum o yattıgında yada kreşteyken düzeltiyorum ki hecesi kırılmasınama çokda güzel katlıyor aslında işimiz çok zor offfffffffff ama çok tatlılar ya bide anne seni seviyorum demesi en komigide tuvaletini yaparken beni dizlerine yatırıyor anne yat diyor bana :D maymun bunlar

canım Allah bağışlasın yavrunu benim oğlumladan 3 gün büyük kızın:)aslında hepsi aynı sanki anlatıldığında zor gerçekten işimiz ama bizlerde böyle büyümedikmi.
bazen düşünüyorumda çocuklarda haklı ona dokunma onu yapmaz hep ikaz hep yasak ne yapıcakalar peki ben şahsen odasına artık karışmıyorum istediği gibi oynasın özgür bıraktım bırakın diyorlar bizde bıraktık bakalım sonuç ne oalacak:)

selam arkadaslar uzun süred,r katılamadım aranıza oğlusum boğaz enfeksiyonu gecirdi,öksürük ,ateş derken 1 haftayı böle atlattık dünden beride ateşi yülselmedi hiç cok sükür , aranızda kulaktan ateş ölçer kullannan varmı biz braununkini aldık ,koltuk altı derecemizden daha fazla sıcaklık gösterio normal olduğu yazıo içinde ama merak ettim cihaz bozuk olabilirmi acaba, bu arada 38,5-39 derece ateş için dr muz 3 saatte bi calpol ve pedifeni dönüsümlü olarak kullanmmamız gerektiğini söledi ve soğuk havlu uyguladım,ama etraftan duyduklarım paranox fitilin daha etkili olduğunu öğrendim sizler ne kullanıosunuz??

arda (08/06/2005)

selam arkadaslar uzun süred,r katılamadım aranıza oğlusum boğaz enfeksiyonu gecirdi,öksürük ,ateş derken 1 haftayı böle atlattık dünden beride ateşi yülselmedi hiç cok sükür , aranızda kulaktan ateş ölçer kullannan varmı biz braununkini aldık ,koltuk altı derecemizden daha fazla sıcaklık gösterio normal olduğu yazıo içinde ama merak ettim cihaz bozuk olabilirmi acaba, bu arada 38,5-39 derece ateş için dr muz 3 saatte bi calpol ve pedifeni dönüsümlü olarak kullanmmamız gerektiğini söledi ve soğuk havlu uyguladım,ama etraftan duyduklarım paranox fitilin daha etkili olduğunu öğrendim sizler ne kullanıosunuz??

arda (08/06/2005)

canım büyük geçmiş olsun aynı şey bizdede oldu sorma ama bizde birde ateş indiremedik bir türlü yeni yıla hasta girdik bizde 41 e dayandı maffoldu yavrucak bende oldum eşim bize baktı tatlım ben kullanıyorum oğlumun doğumundan beri braunun kulaktan ölçenini esas olan kulaktan ölçülmesi zaten doğru ateş oymuş dr. lar öyle diyor dediğin gibi bir derece falan daha yüksek çıkıyor bozuk değil merak etme canım
tatlım bizim dr.da ibufen veriyor (dolven le aynı bildiğim kadarıyla) şayet 3 saat içinde düşmezse araya calpolle giriyoruz baktık yine düşmüyor o zaman paranox fiti kullanıyoruz tabiyki fitil hem daha çabuk etki ediyor ve daha çok etkili ama çok ükselmedikçe koymuyorum ben .fitili calpol yerine koyuyorum mesela 3 saat bekliyorum düşmediyseki genelde fitilden sonra etkili oluyor ibufenle takviye yapıyorum ama biliyorsunki her ateş ilacı 6 saatte bir veriliyor ama araya girdiğinde 3 saatte bir gibi oluyor.

ben birde ecz. den jelli anla konulan sirkeli su etkisi veren ferahlatıcı bantlardan alıyorum soğuk havluyu istmiyo ama bu aynı işi görüyor fakat rahatsız etmiyor o kadara hemde 8 saat etkisi var onuda taviye ederim adı stop fever cooling patch Allah ihtiyaç göstermesin tabi ama bilmemizde fayda var....

canım büyük geçmiş olsun aynı şey bizdede oldu sorma ama bizde birde ateş indiremedik bir türlü yeni yıla hasta girdik bizde 41 e dayandı maffoldu yavrucak bende oldum eşim bize baktı tatlım ben kullanıyorum oğlumun doğumundan beri braunun kulaktan ölçenini esas olan kulaktan ölçülmesi zaten doğru ateş oymuş dr. lar öyle diyor dediğin gibi bir derece falan daha yüksek çıkıyor bozuk değil merak etme canım
tatlım bizim dr.da ibufen veriyor (dolven le aynı bildiğim kadarıyla) şayet 3 saat içinde düşmezse araya calpolle giriyoruz baktık yine düşmüyor o zaman paranox fiti kullanıyoruz tabiyki fitil hem daha çabuk etki ediyor ve daha çok etkili ama çok ükselmedikçe koymuyorum ben .fitili calpol yerine koyuyorum mesela 3 saat bekliyorum düşmediyseki genelde fitilden sonra etkili oluyor ibufenle takviye yapıyorum ama biliyorsunki her ateş ilacı 6 saatte bir veriliyor ama araya girdiğinde 3 saatte bir gibi oluyor.

ben birde ecz. den jelli anla konulan sirkeli su etkisi veren ferahlatıcı bantlardan alıyorum soğuk havluyu istmiyo ama bu aynı işi görüyor fakat rahatsız etmiyor o kadara hemde 8 saat etkisi var onuda taviye ederim adı stop fever cooling patch Allah ihtiyaç göstermesin tabi ama bilmemizde fayda var....

canım saol ilgilendiğin için oğlumun ateşi iki gündür yine tekrarladı 39 lara falan cıktı dr muz ayı senin dediğin gibi ilaçlarımızı 3 sasate indirdi bunun yanında soğuk uyguladık ve ılık duş aldırdık cok sükür öle atlattık..
paranoxuda eczaneye sorarak aldım gercekten daha etkili..
ateş öllcer içinde sevindim bozuk değil yani normal:=)
sizede cok gecmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun hafif atlatsınlar hatalıklarını insallah...........

canım saol ilgilendiğin için oğlumun ateşi iki gündür yine tekrarladı 39 lara falan cıktı dr muz ayı senin dediğin gibi ilaçlarımızı 3 sasate indirdi bunun yanında soğuk uyguladık ve ılık duş aldırdık cok sükür öle atlattık..
paranoxuda eczaneye sorarak aldım gercekten daha etkili..
ateş öllcer içinde sevindim bozuk değil yani normal:=)
sizede cok gecmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun hafif atlatsınlar hatalıklarını insallah...........

canım ikimizede geçmiş olur inşallah bizimkisininde ateşi düştü ama öksürük devam çocuklar işte hep böyle büyüyor diyor annem kolay değil ama Allah dermansız dert vermesin pınarcım görüşürüz...

Back
X