3 yaş grubu anneleri

ay canım o kadar uğraştık aldık benimki kağıt kesip yapıştıracağına ki dün akşam beraber kestik çizdik yapıştırdık gösterdim bugünde öyle... iki dk erik yıkadım mutfakta,o arada su doldurmuş plastik kaba yapıştırıcının kapağını açıp içine sıkıvermiş... çok üzüldüm ya neden bu çocuk herşeye ilgisiz böyle...senağlama

canım benim o ilgisizliğinden değil çabuk sıkılıyorlar benimkiside öylee bir süre sonra sıkılıyor başka şeye dalıyor o yüzden üzülme sakın hepsi aynı:roflol:

canım benim o ilgisizliğinden değil çabuk sıkılıyorlar benimkiside öylee bir süre sonra sıkılıyor başka şeye dalıyor o yüzden üzülme sakın hepsi aynı:roflol:
canım çok sağol desteğin için moral oldu inanki.......Şeniz
siz neler yapıyorsunuz biraz daha açar mısın? ve tabi diğer annelerde yardımcı olabilirler. ben kağıda bişeyler çizip onu kestirmeye çalıştım sonra da yapıştırdık boyadık ama beraber tabi....başka ne yapabiliriz acaba?

canım çok sağol desteğin için moral oldu inanki.......Şeniz
siz neler yapıyorsunuz biraz daha açar mısın? ve tabi diğer annelerde yardımcı olabilirler. ben kağıda bişeyler çizip onu kestirmeye çalıştım sonra da yapıştırdık boyadık ama beraber tabi....başka ne yapabiliriz acaba?

canım bence kağıda çizdiğimizi henüz kesemezler çok küçüklerrr en azından benimkisi sıkılıyor öyle basma kalıplardan ben renkli şarbon kağıtlarını önüne koyuyorum renk renk o kendi istediği gibi yada becerebildiği gibi kesiyor:roflol: sonra yapıştırıyor o arada bende biraz daha düzgün şekiller keserek gösteriyorum ona nasıl kesmesi gerektiğini ama nerde o bildiğini yapıyor.
en çok sevdiği parmak boyası yapmak ama oda biraz fazla iş çıkarıyor sonrasında:)))

netten bunu buldum az önce ....çocuklarınızın ilgisini çekebilir belki diye paylaşmak istedim.......oyunları indirilebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şu anda ablamdayım eve geçince indiricem pcme saol paylaşımın için
bişey değil canım bizde vardı bunlar demek bu siteden indirilmiş görünce sizde de olsun istedim. misafirim gelecek benimde grş sonra öptüm..Şeniz

MERHABALAR ARKADASLAR ben bu konuya önce gırmıstım bana hosgeldın dıyen arkadaslardan özür dılıyorum hoşbulduk ya sıtede her yere daldıgım ıcın burayı unutmusum ve yenı uyeyım neresı oldugunu karıstıyorum ama bu sefer unutmayacagım benı tekrar aranıza alın arkadaslar bundan sonra cok sık zıyaret edecegım buraya ......

kızımın yasınıda söyleyeyım temmuzda 3 dolduracak inşallah.

sıla canım link vermek yasak ya başına iş açılmasın
bu arada bende size harika bir forum tavsiye edeceğim
okulöncesiforum.com birde cocukca.com var ikiside güzel çocuklarınızın seveceğine eminim benim kızım bu cooocukcanın oyunlarında çiçekleri yetiştirme ve hayvanları beslemeyi çok seviyor:)

MERHABALAR ARKADASLAR ben bu konuya önce gırmıstım bana hosgeldın dıyen arkadaslardan özür dılıyorum hoşbulduk ya sıtede her yere daldıgım ıcın burayı unutmusum ve yenı uyeyım neresı oldugunu karıstıyorum ama bu sefer unutmayacagım benı tekrar aranıza alın arkadaslar bundan sonra cok sık zıyaret edecegım buraya ......

tekrar hoşgeldin canımmm

sıla canım link vermek yasak ya başına iş açılmasın
bu arada bende size harika bir forum tavsiye edeceğim
okulöncesiforum.com birde cocukca.com var ikiside güzel çocuklarınızın seveceğine eminim benim kızım bu cooocukcanın oyunlarında çiçekleri yetiştirme ve hayvanları beslemeyi çok seviyor:)

canımmmm çokk saolllŞeniz

begüm cüm bebeişin nasıl oldu gözü .benim bu sabah yine başladı.kızardı çapak .bide kaşınıyorki sorma ...allah şifa versin bebişine.........

begüm cüm bebeişin nasıl oldu gözü .benim bu sabah yine başladı.kızardı çapak .bide kaşınıyorki sorma ...allah şifa versin bebişine.........

saol canım daha iyi şükür yarın damlamızda bitiyor inşallah:)

kıyamam ben yaa sizinki alerjikti değilmi yaa bu polen mevsimi başladı zaten çok kötü ben bile alerjim olmamasına rağmen çok rahatsız oluyorum Allah astım hastalarının falan yardımcısı olsun walla...

Merhaba kk nın en güzel cici anneleri
her ne kadar her gün size yazamasamda,her gün gelip yorumlarınızı okuyorum haberiniz ola jeyyar
ben yine aynı performans ile hiç durmadan,bitmeden,tükenmeden koşuşturuyorum...
tamam bazen yorulduğumu hissediyorum ama tatlı bir yorgunluk işte
oğluşum çok iyi aman nazarlara gelmeyelim çok iyiyiz şükürler olsun...
şu an yanımda oyun oynuyor çenesi iyiden iyiye açıldı..
dün akşama doğru parka gittik bana da iyi geldi valla
babamızı da aldık yanımıza oğlum oynarken bizde sohbet ettik..
bir şey çok dikkatimi çekti kızlar aslında sizlere de sormak istiyorum..
oğlum 4 yaşına daha girmedi 19 mayısta girecek Allahın izniyle...
bende yavaş yavaş Berkeye kardeş sevgisini aşılamaya çalışıyorum
heleki Zeppin hamile haberini aldıkatn sonra daha da kendimi hazır hissetmeye başladım
diceksiniz ki ne alaka:
ama şuan kendimi ikici kez anne olmaya hazır hissediyorum ki dün ki eşim ile konuşmalarımda da
onunda onayını aldım evet 2 bebek olursa süper olcak
fakat bir sorun var işte Berke kardeş istemiyorum diyor..başka da bir şey demiyor
nasıl ikna edebilirim her şeyi konuştum onunla çünkü oğlum bebek değil
çok bilinçli bir çocuk ve her şeyi anlıyor ve çabuk kavrıyor..
işte kardeşin olursa böyle olur...
işte kardeşin olursa şöyle olur..
işte kardeşin ile şuraya gidersin..
onu döven olursa sen abisi olarak korur kollarsın gb..
ama yok bir türlü ikna edemiyorum ve benim için Berkenin onayını almak babasının onayını almak kadar önemli..bana ne gibi öneriliriz olur arkadaşlar..
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi Şeniz

Merhaba kk nın en güzel cici anneleri
her ne kadar her gün size yazamasamda,her gün gelip yorumlarınızı okuyorum haberiniz ola jeyyar
ben yine aynı performans ile hiç durmadan,bitmeden,tükenmeden koşuşturuyorum...
tamam bazen yorulduğumu hissediyorum ama tatlı bir yorgunluk işte
oğluşum çok iyi aman nazarlara gelmeyelim çok iyiyiz şükürler olsun...
şu an yanımda oyun oynuyor çenesi iyiden iyiye açıldı..
dün akşama doğru parka gittik bana da iyi geldi valla
babamızı da aldık yanımıza oğlum oynarken bizde sohbet ettik..
bir şey çok dikkatimi çekti kızlar aslında sizlere de sormak istiyorum..
oğlum 4 yaşına daha girmedi 19 mayısta girecek Allahın izniyle...
bende yavaş yavaş Berkeye kardeş sevgisini aşılamaya çalışıyorum
heleki Zeppin hamile haberini aldıkatn sonra daha da kendimi hazır hissetmeye başladım
diceksiniz ki ne alaka:
ama şuan kendimi ikici kez anne olmaya hazır hissediyorum ki dün ki eşim ile konuşmalarımda da
onunda onayını aldım evet 2 bebek olursa süper olcak
fakat bir sorun var işte Berke kardeş istemiyorum diyor..başka da bir şey demiyor
nasıl ikna edebilirim her şeyi konuştum onunla çünkü oğlum bebek değil
çok bilinçli bir çocuk ve her şeyi anlıyor ve çabuk kavrıyor..
işte kardeşin olursa böyle olur...
işte kardeşin olursa şöyle olur..
işte kardeşin ile şuraya gidersin..
onu döven olursa sen abisi olarak korur kollarsın gb..
ama yok bir türlü ikna edemiyorum ve benim için Berkenin onayını almak babasının onayını almak kadar önemli..bana ne gibi öneriliriz olur arkadaşlar..
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi Şeniz

canım benimm ne kadar güzel verdiğin karar 2. çocuk için cesaret edenlerden olmana çok sevindim ,berkecim tabi alıştı el bebek gül bebek şu anda kardeşin ne olduğunu henüz anlayamamıştır annesi zamanla alışır inşallah bu fikre bizde hem zeppciğimi hemde seni göbişli görürüz burdaŞeniz

cok sevındım arkadasım inşallah ikna edebılırsınız benım kızım temmuzda 3yasını dolduracak inşallah ben hayır dedıkce kızım kardeş istiyor arada bazen istemiyorum diyor ama kardeşimin 6aylık bır oglu var onun ıcın delırıyor cocugu bır rahat bırakmıyor bız ne yapacagız bakalım ? unutmadan kardesımın benım kızımdan 6ay buyuk bır oglu daha var onun kardesı var ben nıye tekim dıye dusunuyor heralde bılmıyorum bu benım dusuncem .

selam kızlar ya gene ben ve takıntılarım:))
kızım artık 3 tekerli bisikletinide rahatlıkla kullanıyor
son zamanlarda çok güzel gelişmeler kaydediyor
bugünde çizgi filmden ayakkabı bağlamayı öğrenmiş
kendinin yok ama sürekli babasının ayakkabılarını bağlamaya çalışıyor
bir de orda tekerleme gibi bişeyle anlatıyor anne oğluna tavşanlı ağaçlı bişey
dili döndüğünce onu da söylemeye çalışıyor
ama kızlar ya bizde çok fazla harf eksikliği var
inşallah zamanla düzelir ama bakalım dili biraz daha açılsında olmazsa konuşma terapileri aldırırım artık
r s z seslerini çıkaramıyory harfinide kelimenin başında ise söylemiyor pek
örnek yaşasın yerine şaşasın diyor
herkese çok sevimli geliyor ama zamanla düzelirmiki acaba:uhm:

selam kızlar ya gene ben ve takıntılarım:))
kızım artık 3 tekerli bisikletinide rahatlıkla kullanıyor
son zamanlarda çok güzel gelişmeler kaydediyor
bugünde çizgi filmden ayakkabı bağlamayı öğrenmiş
kendinin yok ama sürekli babasının ayakkabılarını bağlamaya çalışıyor
bir de orda tekerleme gibi bişeyle anlatıyor anne oğluna tavşanlı ağaçlı bişey
dili döndüğünce onu da söylemeye çalışıyor
ama kızlar ya bizde çok fazla harf eksikliği var
inşallah zamanla düzelir ama bakalım dili biraz daha açılsında olmazsa konuşma terapileri aldırırım artık
r s z seslerini çıkaramıyory harfinide kelimenin başında ise söylemiyor pek
örnek yaşasın yerine şaşasın diyor
herkese çok sevimli geliyor ama zamanla düzelirmiki acaba:uhm:
kafana fazla takma benimkide r leri söyleyemiyor ilerde söyleyecek diye düşünüyorum önceden r ye 'y' olarak söylüyordu şimdi r ye benzer bi ses ama tam 'r ' değil. olsun düzelir küçükler daha. mesele h harfini kelimenin başındayken söyleyemiyor hüseyin değildi üseyin diyor.

ha birde ayakkabı bağlama demişsin ya daha önce yazmıştım bikaç oyuncak tavsiyesi vermiştim. bu oyuncak tahtadan ağaç şeklinde ama düz....üstünde küçük delikler var ayrıca delikler bir şekil olluşturuyor mesela birkaç delik kelebek şeklinde birkaçı tırtıl vs. ve ayrıca tahtadan parçalar var onlarda bu delikler var parçalarda kelebek tırtıl vs şeklinde. uygun parçayı alıyor nereye yerleşecekse üstüne koyuyor delikler üst üste geliyor ve ayakkabı bağcığı gibi ipler var sarı mavi birkaç tane kanaviçe işler gibi alttan üstten geçiriyor ve oraya kelebeği tutturmuş oluyor. bu el göz koordinasyonunu geliştirmek için güzel bi oyuncak. ve arkaya bağcık yapabilir öğrenmesi için faydalı.. 12 ytl gibi bişeydi fiyatı..ama benim oğlum onunlada pek ilgilenmedi maalesef ipler hep ağzında kaldırdım ben de..

Back
X