3 yaş grubu anneleri

Merhaba Arkadaşlar Benim Oğlumda 3,5 Yaşinda. Kreş Düşünüyorum Onun Için. çok Sakin çok çekingen Onun Içi Bende çok üzülüyorum. Yanina Küçücük Bir çocuk Gelse Hemen Korkuyor Siniyor. Kreşe Versem De Aklim Onda Kalacak. Ne Yapsam Bilmiyorum. Lütfen Fikir Verin.

ben kızımı 2.5 yaşında verdim hayatım yarım günle başlat 1 hafta sonra alışır ama kreş seçimi çok önemli git gez öğretmenlerle tanış mutfaklarına gir ben kötü bi tecrübe yaşadım çünküü..allahtan erken farkettim hemen değiştirdik şu an 4 yaşında hala gidiyo artık tam günn..Şeniz

begüm oğlan nasıl oldu iyileşti mi?

canımsın saol daha iyi şükür teyzesi damlayla geçmedi bizimkisi kolay yolu buldu damlayı damlatır damlatmaz gözlerini sıkıp dışarı attı hep tabi oda işe yaramadı dr.muz şimdi bir pomat verdi onu kullanıyoruz geçti nerdeyse canım çok saol

sizlerde ne var ne yok bir yaramazlık yok inşallah

canımsın saol daha iyi şükür teyzesi damlayla geçmedi bizimkisi kolay yolu buldu damlayı damlatır damlatmaz gözlerini sıkıp dışarı attı hep tabi oda işe yaramadı dr.muz şimdi bir pomat verdi onu kullanıyoruz geçti nerdeyse canım çok saol

sizlerde ne var ne yok bir yaramazlık yok inşallah

tüh neyse inşallah şimdi geçer. bizde de evvelki akşam oğlan küçük tüpü düşürdü Allahtan ayağına filan gelmemiş. verilmiş sadakamız varmış..babasıda baya bi kızdı haklı olarak korkudan uyudu hemen zavallıcak. ama çok fena nerde tehlike çocuk orada bi keresinde unutmuyorum misafirlikteyiz başka çocuklar güzelce oynarken benimki parmağını vantilatöre sokmak üzereyken gördüm tam da anında sandalyenin üstüne çıkmıştı iktiriverdim çocuğu düştü aşağı parmağı kopacağına. paratoner gibi çekiyor diyorlar bi dk yanlız bırakmaya gelmiyor diyorlar. nerde tehlike benim oğlan orda......bilmiyorum nasıl oluyor başka kişilerde oturuyor beşinci altıncı katta balkon kapıları bile kilitli değil bizimki aşağı sarkıyor hemen bir balkonumuza parmaklık yaptırdık diğer yerler kilitli sürgülü........onlar nasıl anlatıyor acaba çocuklarına eğriyi doğruyu.

merhabalar kızlar bende de 3 yaşında bir erkek var beni delirtmenin eşiğinde günden güne huyu değişiyor her şeye ağlıyor mız mız oldu çıktı sürekli sokaklardayız dişarı çıktık mı eve sokamıyorum bu gün 8 saat sokaklarda parklarda dolandık durduk hiç bir sözümü dinlemiyor sürekli ağlıyor napıcağımı şaşırdım

Merhaba arkadaslar ...bakiyorum kimse girmemis bugun topigmize ...insallah herkes iyidir afacanlarda oyle :nazar:...hepinizin anneler gununu kutluyorum ...:1hug:

annelerbt9.jpg

annekart8.jpg

gulyapragixx5vg6.gif
gulyapragixx5vg6.gif

ANNELERE
Ne zaman yağmur yağsa
Cocukluğum gelir aklıma
Bir kara bulut görsem
Sorardım anneme
Yağmur yağacak derdi
Korkardım gökgürültüsünden
Korkma oğlum
Bereketin habercisi derdi
Yağmur yağar toprak kokardı
Çamur olur güneş doğardı
Ben yine sorardım bu ne
O da sevgilisi derdi
Benim sevgilim olmaz mı
Elbet olacak çabuk büyü derdi
Ben sordukca sever gülerdi
Ellerim üşüse ateşe tutmazdı
Avucların da erir giderdi
Üşüsem hemen koynuna
alır belerdi
İşte öyle bir kadındı ki o
O kadın benim annemdi

ellerap9.jpg

gün bitmeden yakalıyayım.....Anneler gününüz kutlu olsun.......çocuklarımızla beraber sağlıklı mutlu bir hayat sürelimm....Allah acılarını göstermesin....hayırlı evlat olsunlar inşallah.......ŞenizŞenizŞeniz

tüh neyse inşallah şimdi geçer. bizde de evvelki akşam oğlan küçük tüpü düşürdü Allahtan ayağına filan gelmemiş. verilmiş sadakamız varmış..babasıda baya bi kızdı haklı olarak korkudan uyudu hemen zavallıcak. ama çok fena nerde tehlike çocuk orada bi keresinde unutmuyorum misafirlikteyiz başka çocuklar güzelce oynarken benimki parmağını vantilatöre sokmak üzereyken gördüm tam da anında sandalyenin üstüne çıkmıştı iktiriverdim çocuğu düştü aşağı parmağı kopacağına. paratoner gibi çekiyor diyorlar bi dk yanlız bırakmaya gelmiyor diyorlar. nerde tehlike benim oğlan orda......bilmiyorum nasıl oluyor başka kişilerde oturuyor beşinci altıncı katta balkon kapıları bile kilitli değil bizimki aşağı sarkıyor hemen bir balkonumuza parmaklık yaptırdık diğer yerler kilitli sürgülü........onlar nasıl anlatıyor acaba çocuklarına eğriyi doğruyu.

canım ya aynısı benim kız da da var
dediğin gibimillete bakıyorum oh sakin sakin oturuyorlar yada annelerinin yanında geziniyolar
benim cadı fıldır fıldrı nerde ne yapsam derdinde
delirmemek elde değil
işin kötüsü dinlemiyor bile
herkes konuş anlat diyor ama nafile
yüzüme bile bakmıyor konuşurken
bırak dinlemeyi kaçmak için ne gerekirse yapıyor off offfff
delircem ya

Mrb arkadaslar dun nasil gecti ?...yavrulariniz nasil kutladi anneler gununuzu ...
Benim kini anlatayim da gulun :))
oglusum dun sabah bana legolarindan bir cicek yapmis onu verdi :)cok hosuma gitti ...yaratici cocuk :))

zepp harika bir oğluşun var:nazar:
benim kızın daha böyle şeylerden haberi yok maalesefetrafta duyacağı öğreneceği kimsesi yokki yavrumun
biz zaten akşamları yorgun argın dönüyoz eve
haliyle köy yerinde etraftanda öğrenemiyor bişey
çok köreldi yavrucağım
ama inşallah taşınıyoruz 1.5 ay kaldı hemen kreşe postalayacağım tek umudum kreş
orda kapatacaktır diye umud ediyoruz yaşıtlarıyla aradaki mesafeyi

zepp harika bir oğluşun var:nazar:
benim kızın daha böyle şeylerden haberi yok maalesefetrafta duyacağı öğreneceği kimsesi yokki yavrumun
biz zaten akşamları yorgun argın dönüyoz eve
haliyle köy yerinde etraftanda öğrenemiyor bişey
çok köreldi yavrucağım
ama inşallah taşınıyoruz 1.5 ay kaldı hemen kreşe postalayacağım tek umudum kreş
orda kapatacaktır diye umud ediyoruz yaşıtlarıyla aradaki mesafeyi

canim tsk ederim hepimizin evladi harika :nazar::1hug:
anliyorum senin canim bizde gurbette oldugumuz icin Selim Mert'iminde cok arkani yok ...
Bende ilk is turkiye'ye donunce hemen krese verecegim ...
Az kalmis canim sizinde (hemem hemen ayni zaman bizimkiyle )sabir :1hug:
Kesinlikle cevremde gordugum kadari ile ve okudugum kadaryla cok faydasi oluyor kresin ...

benim oğluşun da haberi yok anneler gününden falan söyleyen olmadı ki yavrucağa nerden bilsin:teselli: ama o önemli gelmiyor bana onu öpmek, koklamak, uyumasını izlemek, anne seni seviyorum demesi, vazodaki yapma çiçeklerden bir tanesini alıp bana getirmesi bunlal dünyanın en güzel şeyi benim için Allahıma hamd olsun bin kere.
ayrıcaaa yarın benim oğluşun doğum günü dördü dolduracak 2004 lü. doğum yaptığım gün minicik oluşu gözümde..senağlama

kıslar walla benimkiside sabah işin pek farkında değildi ne zaman babasının onun için yollattığı çiçekler geldi onları yolmaya başladığında anladı sanırım bir sarılması vardı yarım yamalak anneler günün kutlu olsun diye o herşeye bedeldi zaten:asigim:

benim oğluşun da haberi yok anneler gününden falan söyleyen olmadı ki yavrucağa nerden bilsin:teselli: ama o önemli gelmiyor bana onu öpmek, koklamak, uyumasını izlemek, anne seni seviyorum demesi, vazodaki yapma çiçeklerden bir tanesini alıp bana getirmesi bunlal dünyanın en güzel şeyi benim için Allahıma hamd olsun bin kere.
ayrıcaaa yarın benim oğluşun doğum günü dördü dolduracak 2004 lü. doğum yaptığım gün minicik oluşu gözümde..senağlama

silacigim oglusunun d.gununu kutluyorum ...Allah uzun omurler versin kuzuna ..

Zepp teyzesinden bunlar :):1hug:

gifnr21gy0.gif

45ou7.gif

bebek011fh1.gif

zepp teşekkürler sizinde durumunuz da zor tabi en kısa zamanda yavrularımızın bolbol arkadaşı olacak inşallah
sıla canım allahım oğluna uzun ve güzel bir ömür versin dilerim a.s.

birthday60.gif

Son düzenleme:
benim oğlum berk de 24.11.2005 doğumlu çok yaramaz hiç yerinde durmuyo şimdi konuşmayıda çözmüş.

sıla canım allahım oğluna uzun ve güzel bir ömür versin dilerim

amin canım Allah razı olsun Allah seninde yavruna sağlıklı uzun bir ömür versin.a.s.

sılacım doğugünü kutlu olsun oğluşunun sağlık mutluluk getirsin yeni yaşı minik oğluşuna

inşallah canım çok sağol Allah seninde minnoşuna çok güzl günler göstersin inşallah.a.s.

silacigim oglusunun d.gununu kutluyorum ...Allah uzun omurler versin kuzuna ..

çok sağol amin seninkine de sağllıklı uzun ömür versin acısını göstermesin Rabbim.a.s.

dört yıl önce sarı ayvamı almıştım kucağıma Allahıma hamd olsun binlerce kere. kirpikleri ve kaşları yoktu sarıydı hiç bize benzemiyordu ama çok tatlıydı kuzum benim.senağlama

hepinizede çok teşekkür ediyrum o kadar çok sevindim ki anlatamam ağlamak istiyorum

ya arkadaslar buraya gırmeyı unuttum özür dılerım bende gecmıs anneler gununuzu kutluyorum butun annelerın..

Back
X