Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yanınızda olsaydım yardım ederdim kızlar taşınmanıza.
çocuklar nasıl oldu begüm zepp?
Mrb canim selim'i persembe gunu kontrole goturduk %70 iyilesme var dedi doktor ama bir sure daha kullanin dedi ..yarin tekrar gidecegiz doktora ...cok sukur bayagi azaldi oksurugu ...
Ama bir suru perhiz verdi ...kako iceren hicbirsey yemeyecek dedi ,portakal suyu yasak ,kosmasin ,ziplamasin dedi :bbo:yediklerine dikkat edin ;neyin tetikledigini ogrenmeye calisin dedi ...
Cok sukur selim yiyecek konusunda soz dinliyor ama toplam ,ziplama konusunda malesef :bbo:
bakalim yarin ne diyecek doktorumuz ...
Sen nasilsin canim ?Şenizoglus nasil ?
canım gayet iyi oğluşum bugün eşim evde olduğundan pazar market gezdik. şişme bir kaydırak getirmişler buraya birde zıplama yeri var orda biraz zıpladı ama çok sıcaktı fazla duramadık. kıpkımızı oldu lale gibi. :roflol:
benimde çocukluktan bi kronik otit hastalığım var çok basit gibi bi hastalık ama yakamı bırakmıyor çok sevdi beni galiba iki hafta kadar önce olmuştu daha damla hap geçmişti yineledi tekrar gidicem mecbur gitmedn geçmez jçünkü.
gerçekten zor yani senin işinde çocuk zıplamadan hoplamadan olur mu dimi en kısa zamanda atlatırsınız inşallah bu alerji olayını. hamilelik iyi gidiyordur inşallah.
bu arada kaç yıldır ordasınız canım uçak yolculuğu ne kadar sürüyor?Şeniz
canım selimciğimede büyü geçmiş olsun canım çok üzüldüm klimalı ortamda oluyor bazı çocuklara ama mecbur tabi o sıcaklarda neyse az kaldı inşallah tatlım kurtulacaksınız sıvcaklardn
bu arada sen umarım kendini çok yormuyorsundur dikkat et kendine Şeniz
canım çok sağol. geçmiş olsun size de.sılacımmmmcanım benim büyük geçmiş olsun geçen hafta giremedim om yüzden şimdi okudum msjını nasılsınız tatlım umarım bir yaramazlık yoktur.
canım benim bu telaşında bende aklına gelmişim saol b,itanem iyi şükür furki geçti sayılır parmağı...canım iyi geçmesine çok sevindim :1hug:
zeppcim canım bebişinde seninde iyi olmanıza sevindim tatlım hadi az kaldı bir an önce tayin yeriniz belli olsa keşke walla ben bile çok merak ediyorum walla.
canlarım bende geçen hafta giremedim pek yiğenimin doğumgünü vardı 4 gün üst üste parti yaptık prensesimize gerçek günü evde biz bize cuma günü okulunda c.tesi okula arkadaşlarına mc donalds ta ve dün herekse evde pek bir yorucu geçti ama bunlar güzel telaşlar tabi öpüyorum hepiniziŞeniz
zepp canım geçmiş olsun dinlenmenin faydası oluyormuş. ilaç alma hamilesin nolur nolmaz. dediğin gibi eski usul en iyisi. elmada patateste ve biberde c vitamini varmış onlardan da tüketirsin varsa eğer orlarda. yolda baya uzunmuş gerçekten. memleket neresi ankadan daha ileri gidicez demişsin de.sagol canim yormuyorum ama iki gundur hastayim ...nezle oldum oksurukte var ...
ben bu gibi durumlarda ilac almayi hic sevmem cunku bilirsiniz ne kadar alirsan al bir suresi var nezlenin o sure gecmeden gecmiyor ...
nane limon kaynattim az once onu ictim ;istirahat ediyorum en iyi ilaci bu (tabii Selim izin verirse ) cok opuyorum canim kendinize dikkat edin
zepp canım geçmiş olsun dinlenmenin faydası oluyormuş. ilaç alma hamilesin nolur nolmaz. dediğin gibi eski usul en iyisi. elmada patateste ve biberde c vitamini varmış onlardan da tüketirsin varsa eğer orlarda. yolda baya uzunmuş gerçekten. memleket neresi ankadan daha ileri gidicez demişsin de.
bende hast geliyorum doktor iğne yazdı bana 10 tanekafamçokkarıştı antibiyotik iğne damlalar antibiyotik hap bi torba doldu. hast yakın hamd olsun çocukla gidince kızıyorlar geçen yıl en son gittiğim gün adam kızdı sağlık ocağına gidin dedi bi iğne yaptı bütün gün topalladım inan ki. ama mecbur gidicem yine çok yakın çünkü hast bana. çocuğa babası baksa işten geldikten sonra ben yaptırır gelirim gerçekten zor oluyor kimse olmayınca ailem de izmirde ablam annem abilerim. en çok bu hastane işinde sıkılıyorum sağolsn oğlan durmuyor hiç. aman gurbet zormuş ya.
Mrb arkadaslar ...tayinimiz bingol''e cikti ...tercih disi atama yapildi ;hala soku atlatamadik
dun cok agladim
Dubai'den sonra bingol kulaga nasil geliyor bilmiyorum ama cok zor olacak bizim icin
Buyuk ihtimalle 15 temmuzda orada olacagiz ...
bingol'de yasayan arkadaslar var ise aramizda tanismak ,gorusmek isterim ...
Bugun bir arkadasim soyle yazmis bana ne kadar dogru ;''Bize şer görünen hayır ,hayır görünende şer olabilir''
insallah hayirli olur bizim icin hepimiz icin ....
canım doğru söylemiş arkadaşın Türkiyeye döneceksin ne güzel ! güzel memleketimize. içini ferah tut ikinci bebişinde olacak zaten iki çocukla uğraşmaktan vakit daha çabuk geçecek senin için. ailelerinizi de sık görürsünüz , insan özlüyor memleketini, ailesini. inşallah orda çok mutlu olursun. çok iyi komşuların arkadaşların olur önemli olan da bu zaten. :1hug:Mrb arkadaslar ...tayinimiz bingol''e cikti ...tercih disi atama yapildi ;hala soku atlatamadik
dun cok agladim
Dubai'den sonra bingol kulaga nasil geliyor bilmiyorum ama cok zor olacak bizim icin
Buyuk ihtimalle 15 temmuzda orada olacagiz ...
bingol'de yasayan arkadaslar var ise aramizda tanismak ,gorusmek isterim ...
Bugun bir arkadasim soyle yazmis bana ne kadar dogru ;''Bize şer görünen hayır ,hayır görünende şer olabilir''
insallah hayirli olur bizim icin hepimiz icin ....
zepp selim mertimizin kardeşi bu kadar iyi karşılamasına çok sevindim
1 sene sonra bende düşünüyorum konuşma sorunumuzu aşalımda allahın izniyle
çok inatçı bir kızım var sırf bizi üzmek için konuşmuyor gibi geliyor bazen(
ama inşallah merkezde olunca daha iyi olcak sosyalleşmek zorunda kalcak
yoğun bir program bekliyor onu kreş bale ve yüzme kursları daha da aşamazsak özel eğitim aldırırım cadıya
doktor kardeşte tavsiye etti ama gözüm yemiyor daha hele bir bunu büyüteyim a.s