3 yaş grubu anneleri

kızlar merhaba ...benim 3 numara kızım da 26 aylık ...:emir_bebek: en tatlı zamanı ...yarım cümleler nazlar ...aslında hamileliği sürpriz olmuştu ama şimdi o kadar seviyoruz ki iyiki doğmuş iyiki üçüncüyü yapmışız diyoruzkaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba ...benim 3 numara kızım da 26 aylık ...:emir_bebek: en tatlı zamanı ...yarım cümleler nazlar ...aslında hamileliği sürpriz olmuştu ama şimdi o kadar seviyoruz ki iyiki doğmuş iyiki üçüncüyü yapmışız diyoruzkaydirigubbakcemile5

Allah bagislasin :1hug:
Bende su an ikinciye hamileyim :CüvCüv:20 gun var doguma ...
bakalim bizde neler olacak :asigim:

merhaba anneler benimde 3.5 yaşında bir oğlum var.kreşe vermeye kıyamadım malesef seneye işalllah.ama oğlumun altını hala bezlıyoruz.açık bırakıyorum bu seferde çişini tutuyor.bende mecburen bezliyorum.ama çok zeki alfabeyi baştan sona okuyor 3 basamaklı sayılarıda okuyor.çok zeki maşallah umarım hep böyle olur.alllah hepimizin kuzucuklarını bağışlasın hepside hayırlı evlat olur işalllah.....

Herkese merhaba,

Siteye ve grubunuza yeni üye oldum. a.s 3 yaş 3 aylık yaramaz bir oğlu olan (Kaan) çalışan bir anneyim. Grubunuza ve sohbetinize dahil olup bilgi paylaşımında bulunmayı umut ediyorum.

Herkese merhaba,

Siteye ve grubunuza yeni üye oldum. a.s 3 yaş 3 aylık yaramaz bir oğlu olan (Kaan) çalışan bir anneyim. Grubunuza ve sohbetinize dahil olup bilgi paylaşımında bulunmayı umut ediyorum.

Hoşgeldin Banu'cum aramıza Şeniz
Kaan'ımızıda kocaman öpüyoruz,malum yaş 3 olunca haylazlıklar ve yaramazlıklar had sahada oluyor değilmi yerimseniben
Daha sık gelmen dileklerimle a.s.

Evet arkadaşlar!!
Uzun zamandır aranızda yoktum hem işlerim hemde bir sürü olumsuzluklar şükürler olsun şmdi buradayım!!
Bu sürede neler yaptım,oğluşumu ana sınıfına verdim,ancak sınıfındaki gurup arkadaşları 2004 lü olduğu için bir haftalık bir süreç yani denemeden geçeceğiz,bakalım dün ilk günümüzdü ve ben sınıfın kapısında ağaç oldum meyve verdim resmen.
Berke'de ilk izlenimler gayet olumluydu sınıfını,arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok ama çok sevdi.Öğlen sınıfında olmasıda iyi oldu en azından sabahın ayazında okulda olmayacağından da seviniyorum..
Bu arada dünki bazı başımızdan geçen komik diyalogalar:
Oğlum koşarak yanıma geldi..
- Anne bu çocuklar sessiz konuşmayı bilmiyorlar mı?
- Neden sorun oğlum ?
- Anne çok bağırıyorlar başım ağrıdı :roflol:
Yani böyle arkadaşlar,Rabbim bütün 3 yaş gurubu annelerine ve bebişlerine hayırlı,sağlıklı,güzel günler diliyorum a.s.

merhaba kızlar benimde 4.5 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var.
haylazlıklar biter diye düşünmeyin .
mutlaka her yaşın ayrı bir zorluğu var.
ama annelik herhalde böyle birşey
allah hepimize kolaylık versin.
zepppppppp doğumuna az kalmış.
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşallah sevgiler

merhaba kızlar benimde 4.5 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var.
haylazlıklar biter diye düşünmeyin .
mutlaka her yaşın ayrı bir zorluğu var.
ama annelik herhalde böyle birşey
allah hepimize kolaylık versin.
zepppppppp doğumuna az kalmış.
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşallah sevgiler

Merhaba efsun hosgeldin aramiza ;Allah bagislasin evladini :Saruboceq:

Az kaldi evet canim son 7 gun :asigim:hayirlisiyla insallah ...

merhaba anneler benimde 3.5 yaşında bir oğlum var.kreşe vermeye kıyamadım malesef seneye işalllah.ama oğlumun altını hala bezlıyoruz.açık bırakıyorum bu seferde çişini tutuyor.bende mecburen bezliyorum.ama çok zeki alfabeyi baştan sona okuyor 3 basamaklı sayılarıda okuyor.çok zeki maşallah umarım hep böyle olur.alllah hepimizin kuzucuklarını bağışlasın hepside hayırlı evlat olur işalllah.....

Herkese merhaba,

Evet arkadaşlar!!
Uzun zamandır aranızda yoktum hem işlerim hemde bir sürü olumsuzluklar şükürler olsun şmdi buradayım!!
Bu sürede neler yaptım,oğluşumu ana sınıfına verdim,ancak sınıfındaki gurup arkadaşları 2004 lü olduğu için bir haftalık bir süreç yani denemeden geçeceğiz,bakalım dün ilk günümüzdü ve ben sınıfın kapısında ağaç oldum meyve verdim resmen.
Berke'de ilk izlenimler gayet olumluydu sınıfını,arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok ama çok sevdi.Öğlen sınıfında olmasıda iyi oldu en azından sabahın ayazında okulda olmayacağından da seviniyorum..
Bu arada dünki bazı başımızdan geçen komik diyalogalar:
Oğlum koşarak yanıma geldi..
- Anne bu çocuklar sessiz konuşmayı bilmiyorlar mı?
- Neden sorun oğlum ?
- Anne çok bağırıyorlar başım ağrıdı :roflol:
Yani böyle arkadaşlar,Rabbim bütün 3 yaş gurubu annelerine ve bebişlerine hayırlı,sağlıklı,güzel günler diliyorum a.s.

ohh ohh yeni arkadaslar var ;hosgeldiniz :1hug:

:1shok:gozlerimede inanamiyorum adivarcigim burda :1rolleyes::)
hosgeldin canim
Masallah yigenim okullu olmus ;hayirli olsun ...
alisir annesi inan ki cok iyi oluyor cocuklar icin ...
Selim Mert cok seviyor okulunu ;bir gorsen hafta sonlari bile gitmek istiyorkafamçokkarıştı:)
ara sira ugra gozlerimiz yollarda kalmasin adivarim :mymeka:

merhaba arkadaslar benimde bir kiymetlim var 20.12.2004 dogumlu adi berke ikinci cocuk bende cok istiyorum.fakat annelik hüznünü(depresyonunu) atlatamadim,bu yüzden ikinci cocuk icin cok kararsizim ama esim cok istiyor.bana bir fikir lütfen.bu arada özgem melisa ile dogum günümüz ayni bende 4.ayin 29 u dogumluyum.

mrb arkadaşlar benim de 18.10.2005 dogumlu bi kuşum var ... tam bir dilli düdük .. :)) onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor tabii bana böyle susuturucu cvblar verince sinirlendiriyo :)) onunla laf yarışına girmek imkansız.. :)) şimdiki çocuklar anne karnında ögreniyo sanırım herşeyii:) oglumla vakit geçirmek çok güzel oluyo tabii vaktim kalınca oluyo buda :) birde ikzileirm var 3 aylık onlarda erkek evde erkekler hüküm sürüyo şuan da :)))

begumcum merhaba benım de 2.5 yasında bır kızım war bırde 11 aylık bır oglum.kısım yenı yenı basladı yemeye kofte makarna corba hosuna gıderse tabı bırde ıvır zıvırlara basladı bayıla bayıla cıkolata yıyor.cok hareketlı bebekken ınanılmaz sakındı aglamazdı bıle ama artık tam bır cadı oldu kardesıyle gures tutmaya calısıyor oglumu cok hırpalıyor wallaaha.buyuyunce ne yapacaklar bılmıyorum.

yelızcım benım ksı 2.5 yasında oglumda 11 aylık.cok buyuk cıle hıc tavsıye etmem ben dubaıde yasıorum annemlerden uzagım eltım war yanımda bırlıkteyız ama yınede cok zor oluyor eger sana dewamlı yardımcı olabılecek bırı warsa buyur yap yok yoksa bıkac sene bekle herseylerı karman corman oluyor tamam beraber buyuyp yalnız kalmıyorlar ama ılgı bolunuyor ne ksımla ne oglumla dıledıgım gb ılgılenemıyorum cok yoruluyorum ısteklerı yasları geregı farklı bırı sessızlık ısterken dıgerı bagırıyor kısımın sınırlerı bozzuldu baya kardesı konustukca bagırarak o ona bagırıyor sanıp bagırmaya basladıdayanamayıp hırpaladı falan kısacası tawsıye etmıyorum cnm

tavsiyen icin tsk asliasik bende öyle düsünüyordum zaten ayrica senin eltin yanindaymis benim hic kimsem yok burda beni düsündürende bu bazen öyle bunaliyorumki keske diyorum bir kardesim yada annem-babam burda olsaydi diyorum.cocuk yetistirmek cok zor hele birde dilini bilmedigin bir ülkede yasiyorsan.senağlama

merhaba herkese bende geldim...
benim kızım temmuz 2005....
nasılsınız?

arkadaslar zepp ablamda dogum yapmıstır degıl mı 3gün geçti ama...

merhabalar 11temuz2005 dogumlu cadım var ismi ravza tvde cocuk kanalı izlemeyi ve boya yapmayı cok seviyor ayrıca bebek oynamayı hiç arkadası yok okula gıtmeyı cok istiyor yemek yemeyi hiç sevmiyor istahsız 2,5yasından beri 20ye kadar sayıyorben ogretmedim tvden ögrenmiş tam bir cadı benim karagözlüm işte böylekaydirigubbakcemile2

canlarımmm biliyorum beni çok merak ettinizz çok uzun zaman oldu girmiyorum nete bazı nedenlerden dolayı ama hep aklımdasınız inanın merak ediyorum hepinizi çok ihmal ettim
zepp cim oğluşun nasıl hamişlik nasıl gidiyor?
adıvarcım canımsın seninde oğluş iyidir inş
kavakyeli sen nasılsınsın
sılacım ve aklıma şu an için gelmiyen tüm arkadaşlarım svgiyle kucaklıyorum sizi bu arada bizim ufaklıklar 3 yaş grubunu geçtiler artık pazar günü benim furkan 4 yaş oluyor hepnizi çok öpüyorumm kendinize iyi bakınnn
Şeniz

Back
X