Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ...benim 3 numara kızım da 26 aylık ...en tatlı zamanı ...yarım cümleler nazlar ...aslında hamileliği sürpriz olmuştu ama şimdi o kadar seviyoruz ki iyiki doğmuş iyiki üçüncüyü yapmışız diyoruzkaydirigubbakcemile5
Herkese merhaba,
Siteye ve grubunuza yeni üye oldum. a.s 3 yaş 3 aylık yaramaz bir oğlu olan (Kaan) çalışan bir anneyim. Grubunuza ve sohbetinize dahil olup bilgi paylaşımında bulunmayı umut ediyorum.
merhaba kızlar benimde 4.5 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var.
haylazlıklar biter diye düşünmeyin .
mutlaka her yaşın ayrı bir zorluğu var.
ama annelik herhalde böyle birşey
allah hepimize kolaylık versin.
zepppppppp doğumuna az kalmış.
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
inşallah sevgiler
merhaba anneler benimde 3.5 yaşında bir oğlum var.kreşe vermeye kıyamadım malesef seneye işalllah.ama oğlumun altını hala bezlıyoruz.açık bırakıyorum bu seferde çişini tutuyor.bende mecburen bezliyorum.ama çok zeki alfabeyi baştan sona okuyor 3 basamaklı sayılarıda okuyor.çok zeki maşallah umarım hep böyle olur.alllah hepimizin kuzucuklarını bağışlasın hepside hayırlı evlat olur işalllah.....
Herkese merhaba,
Siteye ve grubunuza yeni üye oldum. a.s 3 yaş 3 aylık yaramaz bir oğlu olan (Kaan) çalışan bir anneyim. Grubunuza ve sohbetinize dahil olup bilgi paylaşımında bulunmayı umut ediyorum.
Evet arkadaşlar!!
Uzun zamandır aranızda yoktum hem işlerim hemde bir sürü olumsuzluklar şükürler olsun şmdi buradayım!!
Bu sürede neler yaptım,oğluşumu ana sınıfına verdim,ancak sınıfındaki gurup arkadaşları 2004 lü olduğu için bir haftalık bir süreç yani denemeden geçeceğiz,bakalım dün ilk günümüzdü ve ben sınıfın kapısında ağaç oldum meyve verdim resmen.
Berke'de ilk izlenimler gayet olumluydu sınıfını,arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok ama çok sevdi.Öğlen sınıfında olmasıda iyi oldu en azından sabahın ayazında okulda olmayacağından da seviniyorum..
Bu arada dünki bazı başımızdan geçen komik diyalogalar:
Oğlum koşarak yanıma geldi..
- Anne bu çocuklar sessiz konuşmayı bilmiyorlar mı?
- Neden sorun oğlum ?
- Anne çok bağırıyorlar başım ağrıdı :roflol:
Yani böyle arkadaşlar,Rabbim bütün 3 yaş gurubu annelerine ve bebişlerine hayırlı,sağlıklı,güzel günler diliyorum a.s.