Merhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
Konuşabiliyorsa az çok, bir pedagoga götürmeniz iyi olur benceMerhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
Psikologa gotrdum kucuk bi sehirdeyim cok anlamli bi cozum sunmadi gecici bi donem vs dedi.ama gun gectikce kotu oluyo . Hicbirseye ilgisi yok cok acaip bi cocuk.cok fazla konusmuyo tek tuk kisa cumlelerUzmana goturun. Krese baslatin.
Yapiyorum onu dikkate almamaya çalışıyoruz aldirmiyorz.bukez gidip kapilari carpiyo cekmeceden bicak aliyo mesela kizdigimizi bildigi seyleri yapiyo. Artik dovmeyi bile dusunyrm bazen hicbukadar caresz hissetmedimÇözüm yolunuz umarım doğrudur diyeyim zira bebeği geri gönderemeyiz
Bırakın yemek yemesin siz oturun yiyin onu da az umursamayın diyeceğim pratik öneri
İlgi çekme sorunu mu var
Oğlum da küçükken bilmediği yerlere gitmek istemezdi
Hatta bir arkadaşa Bebek görmeye gittik bir sürü ağladı kapıda sonra sustu
Bebek uyandı ağladı vs annesi değil ki sence neden ağlıyor vs
Dünyada yeni ya alışınca ağlaması geçer dedi
4,5 yaşında filandı galiba
Sizinkinin de alışma sıkıntısı olabilir
Yapiyorum onu dikkate almamaya çalışıyoruz aldirmiyorz.bukez gidip kapilari carpiyo cekmeceden bicak aliyo mesela kizdigimizi bildigi seyleri yapiyo. Artik dovmeyi bile dusunyrm bazen hicbukadar caresz hissetmedimÇözüm yolunuz umarım doğrudur diyeyim zira bebeği geri gönderemeyiz
Bırakın yemek yemesin siz oturun yiyin onu da az umursamayın diyeceğim pratik öneri
İlgi çekme sorunu mu var
Oğlum da küçükken bilmediği yerlere gitmek istemezdi
Hatta bir arkadaşa Bebek görmeye gittik bir sürü ağladı kapıda sonra sustu
Bebek uyandı ağladı vs annesi değil ki sence neden ağlıyor vs
Dünyada yeni ya alışınca ağlaması geçer dedi
4,5 yaşında filandı galiba
Sizinkinin de alışma sıkıntısı olabilir
Konusmama derken yasitlarina gore geri .hic konusmuyo diil yani.dr bireysel farkliliklar olabilir dedi.her dediğimizi anliyo diye zihinsel bi sikinti yok sadece biraz gec konuşan bi cocuk dediKonuşamadığı için kendini anlatamadığı için böyle şeyler yapıyo olabilir. O zaman bi odyoloğa götürün.
Yapiyorum onu dikkate almamaya çalışıyoruz aldirmiyorz.bukez gidip kapilari carpiyo cekmeceden bicak aliyo mesela kizdigimizi bildigi seyleri yapiyo. Artik dovmeyi bile dusunyrm bazen hicbukadar caresz hissetmedim
Evet calisiyorm suan dogum iznine ayrildimÇalışan anne misiniz ?
Esim asiri ilgili cok ilgilenir.bnde elimden geldigince ilgilenirim.agustos 26 dogumlu. Bayanlardan birisi siz yetstrysnz vs demis ama ben elimden geldiğince iyi bir anne olmaya calisiyorm .psikolojisine cok dikkat ediyorm.sosyal ortam yaratmaya calisiyorm. Ama iste sonuc buUyumsuz çocuk çok zor ama mutlaka bi yerde bir eksiklik vardır, ne bileyim eşiniz oynuyor mu sık sık ilgileniyor mu... Bir de hangi ay doğumlu çocuğunuz
Yani bicaklari kaldirdim almaya basladiktan sonra ama illaki farkli bisey buluyo.meselâ balkonumuz cam balkon gidip ona terlikle vuruyo kirmaya calisiyo. Kizacagimz seyleri yapiyo bilerek. Gezmeye cikaryrm bilerek caddeye kaciyo arabalara dogru.parkta asla oynamiyo vs..Örneğin Çekmecede neden bıçak var
Yani o yaşta çocuğu olan ailenin çocuğun ulaşacağı yerde bıçağı olmamalı
Çocuk en fazla tekme atar eli ile vurur vs
Bunları Nasıl öğreniyor sizin daha fazla kızacağınızı biliyor
Sabah kalkın rutin yaşayın ama ona ye iç şunu yap bunu yap demeyin o gelip size desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?